Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Gratulálok és minden jót kìvánok!!!
Várjuk a képeket!!! Puszi!!!
Köszönöm szépen lányok:-)
Hihetetlen jó érzés. Épp itt szundikál a mellkasomon.
Annyira szép:-)
Hamarosan nektek is kinn lesz a kis drága!
gratulálok
minden elképzelhető jóót kvánok a kibővült kis családnak! :)
Gratulálok :-)...Hát nagyon jó lehet ott bent ha ennyire nem akarnak kijönni ;-). A lényeg h jól vagytok mindketten és, hogy van tejci ;-).
Én is babázni akaroook....
Sziasztok lányok!
8, 5 órás hasztalan oxitocyn kúra után megcsászároztak. 18.09-kor 3220 grammal és 52 centivel megszületett Hédi baba. Már apánál cicizni akart:-) Szerencsére nálam megindult a tej, úgyhogy "stoppolás" után be is kajált. Imádni való kis mackó.
Lassan én is összekaparom magam. Ha valaki császárra vár, akkor ne ijedjen meg a remegéstől a végén. Irtó gáz, de kb. 1 óra alatt elmúlik.
Holnap teszek fel képet.
Én tegnap voltam, másodszor... Dokim elküldött a 16.héten is rá, remek volt...
Én egész jol aludtam az éjjel, de Napközben elég sokat keményedett a hasam.
Majd jelentsd az eredményeket ;-)
Remélem babázik :-)
Az ünnep miatt csak hétfőn lesz meg az eredmény.
Ha reggel megindìtották Ankának akkor már lehet megszületett a kicsi Hédi.
Szia,nos hát rajtam egész terhesség alatt kifogtak a frontok, de most ezt meg sem éreztem,nemhogy a szülés beinduljon :-D
Voltunk ma baba látogatóban egy kis aranyos 1 hónapos csajszinál hátha Beni babának megtetszik és kedvet kap világra jönni :-D,de úgy nézem az én fiam túlságosan imád anyu pocijában...
Mikor lesz meg a cukorterhelés eredménye?
Ankamacko talán már babázik ;-)
Sziasztok! Hogy vagytok kismamik?Anka izgulok értetek!
Az éjjel nem sokat aludtam a vihar miatt,na és Dolly kutyám is formában volt:ugatás,kapirgálás mindig a legjobb időben.
Reggel 6-kor keltem mentem cukor terhelésre.Hát mit mondjak nagy élmény volt :-D
Persze, amint összekapartam magam:-)
Drukkolok, hogy a front bejöjjön!
Itt is vért fognak pisilni szerintem a szülésznők.
Két napja én is felébresztettem az éjszakás nővért, hogy nem érzem a babát, de csak aludt a drága. Bőgtem, mint a hülye, mikor meghallottam a kis szívét. Tényleg elgárgyul az ember a végére:-)
Már alig várom, hogy láthassam:-)
Majd írj nekünk ha tudsz ;-) szurkolok,hogy gyors szülés legyen és persze hogy minden a lehető legnagyobb renben legyen mindkettőtökkel. :-)
Ma még vártam a kórházban a dokimat, hogy megmutassam az eredményeimet 3 újszülött babát láttam, majd el sírtam magam...
ez a terhesség kikezdi az ember idegeit rendesen...
legalábbis az enyém tuti nem volt még ilyen viseltes:)
Sziasztok! Tegnap Levi szinte alig mozgott, elmentem a védőnőhöz szìvhangot hallgatni.Minden rendben van csak kicsit lustizott.Hihetetlen paramami vagyok :-D
Ma viszont aktìv nagyon és fájdogál a pocakom.
A hidegfront miatt lehet.
Anka! Akkor holnap megölelheted Hédit!Jajj de jó lesz!
Málna! Kellemes hétvégét kívánok!
Szia ! En is kb azota kuzdok vele !
Nos reparon kenocs, kup es kamillas ulofurdo !
Az enyem is hiperaktiv :) sokat mozog es sokat csuklik :)
Neha ugy kidudorodik, hogy elgondolkodom nem ketto van odabent ? Csak eszre vettek volna :)