Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Köszönöm szépen, hogy kérdezed Krikka!
Voltam tegnap délután terhesgondozáson, meghallgattuk a szívhangot. Minden rendben!!!
Majdnem elsírtam magam, amikor hallottam. Pici szívét!
Sziasztok Lányok!
Sajnálom, hogy rossz passzban vagy, Roziracing. A hormonok senkit sem kímélnek... Remélem, hamar túl leszel ezen a rossz perióduson.
Beszélgess sokat a pároddal, barátnőiddel! Mond ki, ami bánt! Próbáld feldolgozni, ami éppen benned zajlik!
Szia Ankamackó!
Gratulálok a kis picuridhoz! :) Akkor Ti túl vagytok a leghúzósabb időszakon, lassan kezd beállni a rutin. :) Jó babázást kívánok! :)
Szia Mea!Szegènykèm borzalmas lehetett.Gondolom,hogy megijedtèl!Èn amióta kismama vagyok,nem is szeretek vezetni,de sajnos nèha muszàj!
Azóta jobban vagy,sikerült kicsit megnyugodnod?
Gratulálok Málnabokor!!! Nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok! Igazán kompakt kis gyerkőc.
Nagy kaland előtt állsz. Mi már 5 hete "tapossuk" egymást a kiscsajjal és imádom minden pillanatát. Persze semmi idő nincs azóta semmire... itt sem jártam már ezer éve:))
Sziasztok Lányok!
Borzalmas reggelem volt:(
A laborban kezdtem 7-kor, onnan igyekeztem a munkahelyemre, amikor is egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt belementem az előttem haladó taxiba...
A taxi előtt haladó autó hirtelen fékezett egy zebránál, így a taxi is hirtelen állt meg, én egy pillanatra oldalra néztem, és amikor visszanéztem az úttestere, már azt láttam, hogy nem fogok tudni megállni.
Satufék és bummm... Szörnyű volt!!!
Mondanom sem kell, annyira megijedtem. Remegtem, mint a kocsonya:(
Soha nem fordult még elő velem ilyen!
Szerencsére volt rajtam övterelő és nem ütöttem meg magam.
Most picit jobban érzem a pocakom... 13.00-kor haza is megyek a munkahelyemről, mert úgy érzem jobb, ha kicsit pihenek terhesgondozás előtt.
A taxiban szinte semmi kár nem keletkezett, a mi autónk első lökhárítója rendesen behorpadt, leesett a rendszám és a ködlámpa is megsérült.
Szia!
És hol lehet ezeket beszerezni?
Krikka örülök,hogy minden rendben!!
Mi is ma voltunk 19.hèt,nàlunk is minden ok!!Vègre èn is rendesen èrzem a mocorgàsàt,màr a kezemmel is!Nagyon jó!!!!
Sziasztok kismamik! :)
Ma voltunk 30 hetes vizsgálaton, uh-n. Pici bogyókánk továbbra is szégyenlős, nem mutatja magát, de azért erősen elgondolkodunk a lányneveken :) Szerencsére minden a legnagyobb rendben, a méhszáj teljesen zárt, kisbéka start pozícióban befészkelte magát már a 25. héttől. Bár folyton forgolódik, pörög mint a kis körhinta, reggeli tusolás közben megint felvette a dokis pozíciót, tehát befordult oldalra. :D De kárpótlásul szépen mosolygott maminak egyet, egyből elfelejtettem minden kínomat, meg a náthát, levett a lábamról a kis büdös! :) és hát az arcocskája tiszta apucija már most :D Legközelebb 3 hét múlva Karácsony előtt egy héttel találkozunk a doki bácsival, akkor már 33 hetesek leszünk :) Kezd igazán izgi lenni a dolog :)
Szia!
Nekem úgy a 10. hét tájékán már annyira száradt a bőröm, h olyan szintem hámlott mintha leégtem voln a napon, de hetekig, folyton olajoznom kellett, mert ugy néztem ki mint egy gyík, ami vedlik :D
Ami nekem szuperül bevállt egy spéci házikészítésű krémecske. Sima babaolaj vazelin és babkrém kell hozzá. ezt a hármat elkevered ugy, h jó zsíros állagú krémet kapj. Ezt a tippet egy gyógyszertárban kaptam egy kedves ismerősömtől mikor én is krémet mentem venni. Ezt pár forintból össze tudod hozni és tovább tart mint a drága krémek és még hatásosabb is. Hiszen a lényeg, h jó zsíros állagú legyen, ne szívja be rögtön a bőröd. Ezt kenegetem minden este reggel tusolás után a csípőmre, combomra, hasamra és a melleimre. Nekem a csípőm az amin a leginkább észre veszem, h feszül. Nem elég csak a hasit vagy cicit kenegetni.
GRATULÁLOK!!!! :) :) NAGGYON SOK Boldogságot, egészséget az egész kis családnak! :) Ez nagyon jó hír!! :) Tudtam én, h a picuri megértette,h kész a kuckó a fogadására! :D
Jó babázást! Neked is mihamarabbi gyógyulást a műtét után!! :) Aztán jelentkezz, h mi van veletek!!! :)
Malnabokor!!!!
Most olvasom, gratula a picihez egeszseget es minden jot kivanok nektek!! :*
Ha erod es idod engedi fotot, az ifju kiralyfirol :-)
Málnaaaa, SZÍVBŐL GRATULÁLOK a nagyfiúhoz!!!!
Igazán formás baba lehet! Nagyon örülök Nektek!
Feldobtad a napom! (Nagymamám is épp ma ünnepli a szülinapját:)
Vigyázz magatokra!
Gyors felépülést! Jó egészséget, sok boldogságot és minden elképzelhető jót kívánok Nektek!
Sziasztok !
Ma reggel 10:45 kor megerkezett aprikifli , aki nem is annyira apro :) 38 heten 3450g es 54cm :)
Reggel jottunk NST re a doki hazakuldott a cuccomert es mrgcsaszarolt, mert nem volt tul jo a szivhang . Most minden ok :) csodaszep pufi :)
Szia!
Nekem is szárad a bőröm és feszül a cicim.
Most rossm@nn babydream olajat használok. Úgy érzem, picit jobb.