Előre tekinteni, de minden áron? (beszélgetés)
:))
nyilván az ember azokkal érti meg magát a legjobban, akik hasonlóképpen gondolkodnak.
De a dolgok ritkán feketék vagy fehérek ;)
Én ebben sem találok semmi kivetni valót. De azért ne zárjuk ki annak lehetőségét sem, hogy
- a gyereke későbbi taníttatására,
- saját nyugdíjára gyűjt,
- idős szüleit szeretné segíteni,
- külföldre készül a család,
- tartalékot akar képezni, stb.
ezer okot fel tudnék még sorolni.
Ez igaz! :D
Megi úgy mond, hogy bizonyos embereket szeretsz, aki úgy gondolkodik, ahogy te.. :D
T-rex én????? Hehe, te vaegy az, aki azonnal neki ugrik annak, aki nem a helyes választ mondja :))
Na, úsztam, stresszmentes vagyok ;)
Már pár napja is mondtam, miért nem attól kérdezed meg ott helyben, akin látod, hogy agyonhajtja magát és stresszes, hogy ő miért teszi?
És nem igaz, hogy mindenki stresszes. Pl.én sem vagyok az és agyon sem hajtom magam.
Mert alapból szeretem az embereket. Lehet,hogy ez bűn,de akkor is így van!:)))
És érdekelt,hogy nem tudnám-e megváltani a világot,ha megértem,hogy hova rohan,és miért?:)
Sajnos egyik sem válasz a kérdésemre:(( Nem a ti hibátok,én nem tudom jól megfogalmazni:((
A hitelt is csak példának írtam..:(
Talán jobb lett volna,ha a fórumnak azt a címet adom: Tudja valaki HOVA,és MIÉRT rohan a világ?
Olvastam végig..még mindig azt mondom,amit a 45-ben:
Azért éri meg,mert azt hiszi,boldogabb lesz tőle,de nem meri bevallani magának,hogy nem,hiszen eddig sem lett az,a többi drága cucctól.
Szerintem ez pont nem az amiről eddig beszéltünk. Mert ha valamiért hajtok, akkor inkább 12 órában dolgozom érte... a hitel pont nem ez a kategória.
Már rengeteg teória le lett írva, egyiket sem találtad szimpatikusnak?
Nem a stressz a gond. A stressz is egy olyan dolog a világban, amit meg KELL tanulni kezelni.
Én nem 50 ezres tételről beszéltem. Arról beszéltem, hogy egy más embernek, aki nem te vagy, más az a szint, ami már megelégedéssel tölti el.
Nem puffogok. Érdekel valami,és ezért megkérdeztem.
Talán találkozok olyanokkal is,akik nem tirexek..:)
Igen....tuti,hogy nem tudok fogalmazni...:(( Nem érthető??? Nem azokra a dolgokra gondolok,amik 30.000.-50.000. tétel...Hanem arra,amikor valaki stresszes lesz attól,hogy azért hajt,ami nélkül(ha belegondol) nagyon jó meglenne! De ő hajt,hogy megmutassa! Aztán összeesik,mint a lufi...Infarktus.stb. Akkor miért teszi???
Neee,kérlek ne gyere azzal,hogy infarktust nem csak a hajtás okoz...oké? Tudom. Viszont ÁLTALÁBAN a stressz váltja ki...Na,és mitől van a stressz?
Látom, neked viszont egyik sem. További jó puffogást!
;)
Megyek, levezetem a rohadt nagy stresszt egy úszással ;)) Ciao!
További ajánlott fórumok:
- Hiszek a sorsban! Hiszem, hogy minden előre meg van írva....
- Hisztek a mindenféle horoszkópokban, amik előre megmondják, milyen nemű babád fog születni?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Mi a fehérje diéta lényege? Minden oldalon másképp írják le. Saját tapasztalatok? Előre is köszi :)
- Katángkóró növényről érdekelne, mire jó, mert mindenhol mást írnak? Előre is köszönöm a válaszokat!
- Sziasztok!Ismeri valaki Balatonakarattyán a Vivien Hotelt?Nyaralt már ott valaki?Tapasztalatok?Minden választ előre is köszönök!