Előre tekinteni, de minden áron? (beszélgetés)
Ritka, mint a fehér holló....
Mármint a stresszmentes életmód.
MIndenki, szinte kivétel nélkül stresszel valamiért. Munka, gyerek, nyaralás, lakáshitem, kolléga, stb....
Akkor ne írj az emberekről, írj az általad ismertekről, hogy íz ismerőseid között ez általános, mert ezt kivetíteni egy egész országra kicsit erős, de legyen...
Mi az, hogy átlendülni? Honnan átlendülés? Mi alapján döntöd ezt el?
És még mindig azt mondom, hogy javarészt az van kikészülve, aki a napi talpon maradásért küzd.
Senki sem írja a homlokára...:(( Én viszont összesen 2 embert ismerek,aki nem stresszes..Az egyik apám,a másik egy nagyon kedves fóumozó társam...:)
Normális szerintem is a hajtás,egy pontig..De miért akar valaki átlendülni???
Figyelj...Azt tudom,hogy nem születtem észlénynek,de azért nem írok kínaiul,ugye???
Nem tudom, mi az a nagy többség, meg honnan veszed ezt, de szerintem kevered a szezont a fazonnal.
Nevezetesen a létfenntartásért való folyamatos hajszát a pillanat kiélvezésének képtelenségével és azzal, hogy az emberek előre akarnak jutni a munkájukban, a hivatásukban, az életükben. Ez utóbbi normális.
Én nem nagyon ismerek stresszbetegeket emiatt.
Semmi köze nincs a törekvésnek a stresszbetegséghez.
Aki előrébb akar jutni, azért teszi, mert pontosan tudja, hogy stagnálni nem lehet, mert az visszafejlődés.
A célok kitűzése fontos az életben.
... hehe akkor inkább a szex-fórumokat olvasgasd (a napokban láttam egy-két jót), azokból izgalmasabb "általánosításokat" lehet levonni! :))
Mind mások vagyunk... más hibákkal, más értékekkel... szerintem Te se vagy tökéletes, avagy igen? ;)
Igeeen!! Ha egy kicsit is okosabb lennék,így fogalmaztam volna!!:))))) Köszönöm!!!! Ez az!Az ember
hajt,mint az őrült,hogy aztán dilidokira költhesse!!
Nem gondoltam konkrét emberekre. Csak látok vitákat,fórumokon,és régebben is foglalkoztatott ez a kérdés... Nem,nem azokat akarom köpködni,akik megtehetik,hogy bármijük legyen!!!
Én azokat nem értem,akik úgy gondolják,erőn felül loholnak,hogy MINDENÜK meglegyen.Miért nem tudja értékelni valaki,ami van...? Nem,megint nem arra értettem,hogy mi abban a bűn,ha az ember előre akar jutni...
Hanem azokra,akiket pl.előző(valamelyik) hsz.ben felhoztam...Elfogyott a pelus! Jézus! Most mi lesz????
Ők,olyan emberek akik megengedhetik maguknak,hogy papír legyen a pelus,de kissé nehezen..DE megengedhetik..És elfogy...Pillanatnyilag nem tud újat venni...Akkor nem kimossa,hanem házal...Ki tud adni pár darabot?? De ez hangsúlyozom,csak 1 példa!!!! Minden más ilyen dologra vonatkozik!
Ezzel nem is lenne a világon semmi baj...! De igen,én arra értettem,hogy az emberek arra hajtsanak,hogy elmondhassák:Nekem már van,bibíííí!
Csak az a gond,hogy ebbe sokan belebetegednek...És igen,lehet,hogy sokan "pót boldogságot" akarnak maguknak vásárolni:((
További ajánlott fórumok:
- Hiszek a sorsban! Hiszem, hogy minden előre meg van írva....
- Hisztek a mindenféle horoszkópokban, amik előre megmondják, milyen nemű babád fog születni?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Mi a fehérje diéta lényege? Minden oldalon másképp írják le. Saját tapasztalatok? Előre is köszi :)
- Katángkóró növényről érdekelne, mire jó, mert mindenhol mást írnak? Előre is köszönöm a válaszokat!
- Sziasztok!Ismeri valaki Balatonakarattyán a Vivien Hotelt?Nyaralt már ott valaki?Tapasztalatok?Minden választ előre is köszönök!