Előfordult már veletek is, hogy a megvásárolt élelmiszerben valami vagy valaki "lakott"? (beszélgetés)
Boááá!!!!
Kenyérben szembejött már egér is...
A mazsola is necces (bogarak, kukacok)...
Igen
A nyuszis gabonapehelyben kukacok laktak...
Igen,többször is!
Legutóbb mézet vettem és egy darázs volt benne.
Kidobtam az egész üveggel,de azóta mindig alánézek a tetőnek,hogy nincs e benne valami.
Még jó, hogy nem láttatok konzervgyárat belülről..:DD
Pár évvel ezelőtt vásároltam egy csibefasírtot (mirelit). Volt abban vasdarab, és szilánk is...
az előfordúl,bár a boltiban???méhészek vagyunk..:)
szegény méhike...az is csak mézet evett,vesztére..:)))
Lassan egy éve már itthon sütöm a kenyeret, de cigicsikket többet is talátunk már, illetve fadarabokat(?), nem tudom, hogy kerülhettek bele. Illetve nem találkoztam szerencsére, de egy húsfeldolgozóban elég sok egér szaladgált a húsok között, gondolom, néhány bele is került.
Kefírben is találta egy műkörömdarabot (még jó, hogy akkor kanállal ettem, nem inni akartam).
A kukac egyébként gyakori vendég a babban, rizsben, borsó-, lencsefélékben.
Nekem még nem volt ilyen élményem, de az egyik barátnőmnek igen. Vett egy piros mogyoróst, és amikor kibontotta: kukacos volt. :/
Hát mit is mondjak, elég érdekes, de az biztos, hogy egy darabig én is óckodtam mogyorós csokit enni, pedig nem is velem történt.
előfordúlt már veletek is,hogy a megvásárolt élelmiszerben valami vagy valaki "lakott"???
én ma vásároltam egy kiló rizst,megmostam,és amikor már megfőtt,akkor vettem észre az elszineződött kukackákat,szó se róla,nagyon cukik voltak,csak a liter tejet sajnáltam,amit elpocsékoltam miatta,meg azt a fél kilónyi rizst...
valszeg azért nem fedeztem fel elöbb a kis drágákat,mert olyan szinűk volt,mint a rizsszemeknek,mire megfőttek a tejben,már élénk piros szinekben pompáztak...
megnéztem a nyersen maradt fél kilót,hát volt benne jócskán,hogy hogy nem láttam őket,azt ne kérdezzétek,siettem,mert egy kicsit elcsúsztam az ebéd főzéssel...még jó,hogy volt tegnapról gyümi leves meg pörkölt,igy nem maradtunk ebéd nélkül....:)
További ajánlott fórumok:
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Veletek már előfordult, hogy a megszokott összeg sokszorosát küldték ki telefonszálmának?
- Ennek mi lehet az oka?Veletek is előfordul néha?
- Veletek is előfordult, hogy hátrabillent a babátok feje ill. hogy beütötte a fejét a vállatokba? Lett baj belőle?
- Veletek is előfordult már, hogy a füles hang dugóját vmikor a kék, de vmikor a zöld bemenet fogadja el?