Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról (beszélgetés)
Más színnel gondoltam és valami más anyagból szeretném a zsákokat. Mondjuk amivel könnyebb dolgozni.:-) Lehet csinálok neki Miki fejet... Holnap én is nekilátok.
Kivi leszek ?nap lesz...
Igazából ez a műhó nem a legtutibb....hozzá érsz és potyog:(....nem bírna ki egy mindennapi cincálást:)...
Persze elteszem és ha lesz unokám ak teletömködöm mindennel....az se érdekel ha lepotyog a díszítés:)
Használd nyugodtan.....sőt tovább is fejlesztheted:)
:)Má idegesített h több estén át csináltam......kicsit úgy készült mint a lucaszéke:)
A zsákocskák idegesítettek a legjobban,untam 24-et megcsinálni:)
Én is csinálnék mást,de azt nem engedélyezte az uram:)Azt mondta ünnepek előtt szét ne merjem szedni a konyhát:P
Mit csinálsz?Mikor lesz kész?Kérünk képet:)!!!
Igazából szalvéta hajtogatást kerestem.....de ezis jó:)
Főleg h tapétaragacs van is otthon,a másikért futhatnék pár kört,úgyanis bezárt nálunk a kreatív bolt:(
Elkészült az adventi naptáram az éjjel:).....(naplóm)
Ezt viszont most találtam.....egy lufit kell betekerni fonallal,dekupázragasztóval,vagy tapétaragasztóval be kell kenni a zsineget....majd ha megszárad a ragaszó a lufit kivenni,és ízlés szerint díszíteni....Ki fogom próbálni:)
Sziasztok!!!
A függönyt a Praktikerben,mert ott csak 1000pár száz ft volt.....de a Kikában tetszett meg,ott volt több színben is,de olyan 4-5000ft körül:P
Ádvent első vasárnapja - 2008. november 30.
Időpontja évről évre változik, Szent András napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnapon ünnepeljük. Színe a lila: a templomi terítő lila, a szertartáson a pap lila miseruhát vagy stólát visel, illetve az adventi koszorún elsőnek meggyulladó gyertya színe is lila.
Ádvent második vasárnapja - 2008. december 7.
Színe hasonlóképpen a lila. Az ádvent mellett a nagyböjti időszaknak is lila az ünnepi színe az egyházi liturgiában. Számos helyen a karácsonyt megelőző hetekben a lilát kékkel helyettesítik, hogy a két ünnepet megkülönböztessék egymástól.
Ádvent harmadik vasárnapja - 2008. december 14.
Gaudete (örvendjetek!) vasárnap kiemelkedik a többi közül, ádvent második felének kezdetét jelzi. Színe a rózsaszín, amely az örömöt szimbolizálja.
Ádvent negyedik vasárnapja - 2008. december 21.
Színe a bűnbánatot kifejező lila. Az adventi koszorún mind a négy gyertya egyszerre ég ezen a napon
SÜDOR! :)
Elvileg azt írja (sikerült kiböngészni, mert nagyon apró volt a betű) hogy ha töményen kenem akkor lakk, ha vízzel hígítva akkor ragasztó! :)
Én úgy tudom, hogy 3 lila és egy rózsaszín "kell" rá! A rózsaszín gyertyát kell meggyújtani utoljára!
Katolikus hit szerint van így!! Illetve hogy minden héten meggyújtunk egy gyertyát a növekvő fényt szimbolizálja!!
Hit, remény, szeretet ez a 3 a lila és az utolsó a rózsaszín pedig az öröm!! :)