Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról (beszélgetés)
Szép jó estéket...
Mikor csináljátok a koszorút? Nekem már a kellékek meg vannak rá, kivéve a tobozt. Az szombaton jön...
Van szárított narancsom, citromom, masnim, gyertyám... Mit tesztek még rá?
most volt nem rég a szülinapod ?
akkor boldog szülinapot
Hát nekem is olyan hangulatom van de eddig csak a naplómat díszítettem
és majd jön a lakás is
Ma már nekem is karácsonyi hangulatom lett.
Most, hogy feldíszítettem a házat, kívül belül.
Na sikerült :D:D:D
Tök rendes volt a srác! Még a blokkot se kérte! Mondom neki, hogy be van száradva.... Azt mondja levetted a tetejét? :D (mondom nem, akkor honnan tudnám) :)
Csak mondta hogy az a baj hogy ez az egy volt neki és a másik ami van az 890ft (ez meg 490) aztán mondta, hogy akkor vagy vissza adja a pénzt, vagy a kellemetlenségért elég ha 200ft-ot ráfizetek! :)
Így ráfizettem, mert nem tudom amúgy mennyi, illetve nem volt kedvem rohangálni!!
Amúgy drágán vetem? 100ml
Én temperával festettem....a vízfestéket nem szeretem!
A sógyurmának sok idő kett mire kiszárad teljesen.....ugy h lassan neki is állhatol:)
Fuuu aszem vmi 100ft boltban vettem a figurákat.....léteznek kissebb nagyobb méretben....
én ki tettem a futó cipőm mert beleléptem szar...
mire ki mentem hogy be hozzam hogy meg takarítsam el futott a futó cipőm
Nekünk a babakocsinkat lopták el.....hogy képes ilyenre egy ember,,,,, Alig használtuk.... Ráadásul sok mindent nem tudott vele csinálni, mert az elejét levettük, meg a lábzsákot is....
De most családiba lakom, úgyhogy itt lehet díszíteni :)
Inkább csinálok sógyurmát....Láttam is hozzá receptet! sima festékkel is le lehet festeni vagy temperával kell?
És figurákat hol lehet bele venni?
Köszönöm a segítséget! :)
Igen,kint van.....nem lopták el tavaly se:)
Amúgy drága...feltettem neked a krémes receptet a naplómba:)....Nem volt időm megsütni,ahogy ígértem.....de talán majd hétvégén,és ak fotó is lesz:)
sziasztok
és az ajtó dísz az is kint van ?
Sziasztok!!
Nem nehéz.....só gyurmával könnyű dolgozni.....de ha műanyag tálat használsz alapnak ak a gyógyszertárbnan lehet kapni olyan géztekercset ami gipszporos(nahhh ezt jól megmondtam:) )....azzal még egyszerűbb:)....De szívesen segítek lépésről lépésre ha gondolod!