Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ellaposodott házasság újraélesztése fórum

Ellaposodott házasság újraélesztése (beszélgetős fórum)


1 2 3
68. MenoPause (válaszként erre: 45. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 17:53
A sztori totálisan hétköznapi. Viszont még tudom érteni a férjet. Ha nem kap enni máshova fog menni. Hogy szerelmes vagy csak a vàgy heviti .. lényegtelen. Nem kell elválni, de a nő lényegében a beleegyezését adta a megcsalashoz azzal hogy elutasította a szexet.
júl. 5. 16:03
Pedig van,aki kifejezetten szereti. 😂
júl. 5. 15:27

Soha!

Nem hiszem, hogy egy férfinak túl kényelmes lenne.

júl. 5. 15:19
Ne viccelj! Soha? 😱
júl. 5. 15:18
Én nem hordok bugyit.:)
júl. 5. 15:16
Milyen az az "általános bugyi"? Csipke sincs rajta? Na és gumi?
júl. 5. 15:15

Itt esik a hó.

Dédmamis.

Rajtad? 😂

júl. 5. 15:12

Verőfényes napsütés, felhőt nem látok az égen, 31-33 fok lehet odakint.

Francia, tanga, vagy csak olyan általános bugyi? Esetleg, mint dédnagyanyáink használtak, olyan combközépig érő? :))

júl. 5. 15:08

Beszélgetünk inkább az időjárásról esetleg? 🤔

Vagy még ott van a bugyis téma! Kezdjük el! Rajtam fehér.

júl. 5. 15:05
Köszönöm szépen.
58. michelle.r (válaszként erre: 44. - Amaunet)
júl. 5. 11:07
Szerintem kitalálta, szórakozik, lassan adagolja a sztorit, annak fényében, amerre a fórum tart.
57. Panna.33 (válaszként erre: 23. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 10:13
Nincs valami hormonális betegség a háttérben? Ha hízik is meg libidó is a béka segge alatt, akár még az is lehet.
56. globus (válaszként erre: 55. - Epresturmix)
júl. 5. 09:30
Így igaz. Esetleg még néhány apró plusz. Hódítás érzése, kedveskedés, figyelmesség, ilyenek.
55. Epresturmix (válaszként erre: 54. - Globus)
júl. 5. 09:27
Szerintem nem éppen a külsőségek miatt lépnek félre sokan. Sokkal inkább szexuális jellegű a dolog. Sok férfi nem êlheti ki buja vâgyait a feleségével, ezért keres olyat, akivel igen. Vagy fordítva.
54. globus (válaszként erre: 45. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 09:24
Láttunk már olyant, hogy a szerető külsőleg ócskább, mint a feleség. Vagy világszép nőktől kurvákhoz jár a pasi. Mondás úgy tartja: őket is unják valahol...🙂
53. Enissa (válaszként erre: 46. - Alfoldi13)
júl. 5. 09:17
Olyan jó ilyet hallani, ahogy vélekedsz a dologról, de én számtalan kolléga, ismerős esetét látom, hogy sajnos nem így működik.Ha az anyagiak adottak, felrúgják a házasságot simán.
52. Enissa (válaszként erre: 49. - Amaunet)
júl. 5. 09:13

Ezekről úgy is lehet értesülni,mint pl. én. Egyik testvérem megosztott velem minden örömét-bánatát. A sógornőm is, mellettünk lévő lakásban is éltek, így könnyebb is volt a rálátás. Ez úgy működhetett természetesen, hogy nem kavartam a cart.

Vagy volt olyan szitu, hogy közös barátok, a férjem elmondta a férfitől mit hallott, én meghallgattam a női érintettet. Én nem mondtam tovább, mert a férjem sosem tudta tartani a száját, szerintem rosszabb, mint 20 nő.

Szerintem nem lehet más életébe beleszólni, senkinél nincs ott a bölcsek köve, véleményt mondhatunk, ha kérnek , de tanácsot kevésbé. Legtöbbünk, valamennyire az egyik féllel elfogultabb úgyis.

júl. 5. 08:39
Milyen igazad van azzal kapcsolatban, amit a hozzászólásod második felében írtál. Valóban mindig elmegy a téma a vita irányába, és a fórum kiírója mindig hibás. Akkor is, ha ,,elkövető", akkor is, ha áldozat és akkor is, ha kívülálló. A lényeg, hogy vita kerekedjen, és általában minden fórumban ugyanazok a megmondó emberek. :))
50. Balkáni kobra (válaszként erre: 46. - Alfoldi13)
júl. 5. 08:36
Eddig ezzel a hozzászólással tudok leginkább egyetérteni. Teljesen igazad van, 50 éves kor felett már ritkán ugrál az ember. Akkor már szereti a biztonságot maga körül, minden értelemben.
49. Amaunet (válaszként erre: 45. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 08:06

Mégis mit vártál?

Naponta nyitnak fórumot ebben a témában, nem egyedi ez a történet amit előadtál, mint kívülálló. Azt mondod, hogy nem vagy szereplője a történetnek. Akkor mi közöd hozzá, hogy más hogyan éli az életét?

Azt mondod, hogy sok-sok éve a házaspár barátja vagy. Annyira, hogy megosztják veled a szexuális életüket?

Nekem ez furcsa. Talán azért, mert nem szoktam a barátaimmal ezt a témát megosztani és fura, hogy vannak emberek akik megteszik.

Megosztják az életüket valakivel, aki fórumtémát csinál belőlük.

48. semleges (válaszként erre: 45. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 07:45
Vagy, hogy nincs is rajta bugyi:)
47. semleges (válaszként erre: 1. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 5. 07:43
Egyiket sem irigylem. Nem lesz könnyű az asszonynak lefogyni. A férj pedig, hát nincs véleményem róla. Besegített a háztartásba 3 gyerek ellátásába vagy csak a munkába menekült a feles energiájával? Hogy van 3 gyerek mellett fölösleges ideje?
júl. 5. 07:02

de jó kis téma két ötven éves házasságban már nem laposodik

semmi az ember becsüli párját ha már eddig kitartott vele..

júl. 5. 06:55

Hűha, micsoda detektív munka folyik itt kérem szépen! 😁


Azért az elég egyértelműen szokott látszani egy 50-es férfin,ha szerelmes. És 25 év házasság után talán nem csoda , ha a feleség receptorai ezt érzékelik is, nem?


Nade igazatok van, kezdjünk el inkább találgatni: lehet, hogy én vagyok az asszony. Valóban rajtam némi felesleg, így simán lehetek a feleség.

Vagy az nem lehet, hogy a szerető vagyok? Erre egyáltalán nem is gondolt senki? A férjtől elég sok infó a birtokomban lehet, és én is izgulhatok amiatt, hogy ha az asszony visszaszerzi a régi formáját, akkor én kiesek a kosárból.

De az is lehet, hogy S. Norbi újabb próbálkozása vagyok, és csak azt várom, hogy megkérdezzétek végre, hogy milyen módszerrel fog eltűnni a feleségről ekkora súlyfelesleg? 😂


Tényleg ne haragudjatok a cinizmusom miatt,de ez elképesztő, hogy minden fórumban azt látom, hogy elmennek a beszélgetések olyan irányba, hogy vagy egymással vesztek össze, vagy a kérdezőt kezditek el cikizni, piszkálni. Na nem szeretnék megbántani senkit, így ezt nem célzom konkrétan senkinek, és akinek nem inge ne vegye magára.

Volt itt olyan gondolat is, hogy ez csak egy hétvégi szórakoztatás. Hát,ha a "milyen színű bugyit vettél ma?" típusú fórumok többre értékelhetőek számodra, akkor olvasgasd azokat: fehér , fekete, fehér,fehér, fehér, fehér. Kék! (Azta!) Majd évek múltán hirtelen jön egy őszintébb,aki azt írja, foltos. 😂 😂


Jajjjg gyerekek!😁

44. Amaunet (válaszként erre: 41. - Michelle.r)
júl. 4. 22:58

#39-ben azt írja, hogy a pasi kevésbé avatja be a dolgaiba. Akkor honnan származik az az info, hogy "A férfin a szerelem jelei mutatkoznak" (#1).


Szerintem a fórumindító a feleség ebben a történetben, de nem vállalja fel magát, ahogyan a túlsúlyával sem képes megküzdeni,

43. michelle.r (válaszként erre: 20. - 44c70b996d)
júl. 4. 21:23
Lehet, hogy nem akarja egyedül hagyni az elhízott feleségét. És mivel a nőnek évekig nem volt igénye hogy szexeljen a hites urával, jó okkal gondolhatja, hogy nem fogja zavarni, ha mással műveli.
42. michelle.r (válaszként erre: 25. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 4. 21:21
Azt ki mesélte el neked, hogy az új nő már szerető? Mindkettejük bizalmasa vagy?
41. michelle.r (válaszként erre: 16. - Amaunet)
júl. 4. 21:18

Egyetértek. Szerintem most sem a férje kell neki, hanem nem akarja, hogy elhagyják.


Ebben a sztoriban én egyik felet sem értem. A nőt sem, hogy ha évekig nem kellett neki a pasi, nem akart szexelni, akkor most miért? A pasi miért tűrte eddig, hogy semmibe veszi a nője


De legfőképpen azt nem, hogy melyik fél avatta be ilyen mélyen a dolgaiba a fórum indítóját? Nem lehet, hogy ez is csak a szokásos kis hétvégi szórakoztatás? :DDD

40. unom (válaszként erre: 38. - Kockásfűlű Kisvakond)
júl. 4. 21:00
Lehet, ha pl. a feleség elfogadja, hogy a férj máshol elégíti ki a vágyait. A férj pedig azt, hogy a felesége nem kívánja.
39. Kockásfűlű Kisvakond (válaszként erre: 37. - Globus)
júl. 4. 20:59
Benne vagyok már nyakig. Egyik is, másik is nekem mondja. Mondjuk a pasi kevésbé nyíltan. :-D
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook