Elkezdtem az új életem. (beszélgetés)
Erre mit csinálsz?!
Sütit küldesz.
Köszi!
:D
Hát, csajok, folyamatosan folyok a nyálam. A hüvelyesek, meg a káposztasali, meg túró gyümölccsel.... Most nagyon tudnék enni. És nem az, hogy csokit, hanem normális kaját! Akár vegaánt is! Hallod, Grib? A vegán kajára gondolom! :DDD
Inkább le kéne feküdni...
Ahhh...
Na oda sem megyek!!!
:-DDD
1313 / -4576
5889 kcal-al ettél többet ma!
Vagy kalóriánál ilyen van .......
Tápanyag javaslat
44 / -229
Fehérje: teljesítve!
160 / -572
Szénhidrát: túllépted 732 grammal
55 / -153
Zsír: túllépted 207 grammal
De hogyan lahet ezt állitani, köszi a hozzászólásod, a régi verziónál tudtam most meg ilyen számok vannak ott
Én pont sovány/zsírszegény túróval és natúr joghurttal szoktam "beállítani" a napomat. Mivel alapból kevés fehérjét ennék, így napi +10-15 dkg túró plusz fél-egy pohár kefírrel tudom úgy felvinni a fehérjéket ha szükséges, hogy a zsír csak 3-4 gramm plusz.
Nem okozott gondot, s én imádom a tejtermékeket. A reggeli "tejeskávé rengeteg tejjel" így van fenn a kcalbázison nem maradhat el. A sajtokat viszont vissza kell fognom, mert imádom, de rengeteg zsír van bennük...Így lett barátom a túró. Hol sózva, hol édesít ővel, esetleg kicsi gyümölccsel.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?