Elkezdtem az új életem. (beszélgetés)
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok lányok!!! Ma mértem magam és két centi plusz csípőben, egy centi plusz combonként és 1,5 kg többlet! És becsületszavamra betartom a kaját, délután és este csak fehérjét eszem, kenyér teljes kiőrlésű és az is csak reggelire... Tésztát, krumplit nem fogyasztok. Ebédből nem eszem nagy adagokat. Heti 5x-i mozgás: 3x Bodyrock és 2x futás (alkalmanként kb 6 km) és minden nap jógázom (tibeti 5 jógagyakorlat). És nem hogy stagnálok, de még hízok is! Elgondolkoztam egy hormonvizsgálaton is, mert ez így nagyon nem buli, hogy sóvárgok a kaja után, de mégis megállom és betartom, hogy izzadok majdnem minden nap és még hízok is, ennyi erővel zabálhatnék és még jól is érezném magam... De nem teszem, nem adom fel, kitartok csak most nem tudom merre tovább :(((
Sziasztok. Szeretnék csatlakozni, ha lehet :) jövőhéten kezdem a fogyit. Amint megjön az sms, be is tankolok. Egyszer már sikerült. 2015 februárjától áprilisig 12 kilót fogytam. Ebböl sztem a fele víz volt, mert sajna egy teve is több folyadékot iszik mint én. Anno napi 3 liter folyadékot ittam, ebből 2 liter zöld tea. Semmi fehér cucc, semmi kicsi kóla... kistesót akartunk.. betartottam mindent. Csak csirke és hal volt a menúm. Imádok enni, főleg este.. két gyermek mellett csak este van időm. De akkor fél ökör is kevés, az a baj. Férj az ilyen téren egyelőre nemigen támogat. Mert szte ha lefogyok, elhagyom ..nokommmm...
Szóval szeretnék csatlakozni, jövőhéten ujra start a naplomat. Nekem sokat segített a dokumentácio is.
Hány kalóriára vagy állîtva?
Husi,gépsonka, túró, semmi?
Örülök.:-)
Van egy kis "mellékize", szerintem attól kicsit különleges.
Sziasztok, ma jöttem haza a kórházból hétfőtől-máig voltam bent, most volt a második adag kemoterápia. Jól érzem magam - remélem ez így is marad.
De nem ezért írok. A lényeg: Ugye vasárnap már tornáztam egy kicsit, a hétfő-szerda kimaradt a kórház miatt. Ettől a kicsike kis öt perces tornától nekem olyan izomlázam lett/van a felsőtestemben, hogy az elmondhatatlan. Pedig tényleg nem erőltettem meg magam. Azért döbbenet, hogy mennyire le tud gyengülni az ember szervezete.
Kaptam ajándékba egy Fittballt.
Van valami tapaszalatotok vele?
Én általában valamilyen zöldséggel kombinálom a bulgurt. Pl. hagymát pirítok, paradicsomot, paprikát rakok hozzá, beleteszem a megmosott bulgurt, felöntöm másfélszeres vízzel, sósom és fedő alatt főzöm kb. 15 percig. Utána elzárom és hagyom még a meleg tűzhelyen (villany) a fedő alatt párolódni. Ha még keménynek találom, akkor öntök rá vizet és visszateszem. Nem lehet szétfőzni és szépen beissza a vizet. Van, hogy teszek hozzá zöldségeket (most mirelit van), borsó, zöldbab, stb. De tettem bele már kínai zöldségkeveréket is. Most éppen zöldséges, húsos bulgurt csináltam.
Állagára a főt házitarhonyához tudnám hasonlítani.
Nem hinném,hogy a jóindulat volt benne. Inkább a nem tudás. Ha nem tudják mi a baja a betegnek, akkor elkezdik piszkálni a súlyával, vagy azt mondják, hogy a már tudott betegség a kiváltó ok.
Nekem 36 évesen elmúlt a menzeszem, már évek óta jártam a dokihoz, mert kimaradozott, de egy terhességi teszttel letudta, illetve már a vége felé célozgatott a korai menopauzára.
Egyszer ismét mentem hozzá, de szabin, így bementem a helyettesítő orvoshoz, aki közölte velem minden vizsgálat nélkül, hogy az a baj, hogy kövér vagyok, és ha lefogyok, akkor majd rendeződik. Úgy 65-67 kg voltam ekkor, azaz még teltnek sem lehetett mondani, bár való igaz, hogy abba az évbe azért jártam már havonta dokihoz, mert minden hónapban híztam 1 kg-ot. Az orvosnak is elmondtam, hogy a sorrend az volt, hogy nem jött meg, és híztam, nem fordítva!
A másik: a legtöbb doki minden bajomra azt mondta egy ideig, hogy a derekamtól van, amióta pajzsmirigy beteg vagyok, azóta attól:D
Valószínűleg nem, csak már én beszéltem be magamnak az elmúlt évek-évtizedek alatt, hogy a súlyom az kínos téma és mindenre egyből azt gondolom, kinevetnek.
Amúgy a nőgyógyászom is valószínűleg tejes jóindulattal mondta a kevesebb kajálást, csak én vagyok extra érzékeny.
De most titeket olvasva kezdek rábeszélődni, hogy elmenjek beutalóért :)
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?