Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál? (beszélgetés)
Ezt kikérem magamnak. 20 évvel vagyok fiatalabb a páromnál, van egy közös, gyönyörű gyerekünk. Saját-nagyon jó- állásom van, el tudnám tartani magam és a gyerekemet egyedül is. Van saját vagyonom, és ki is kötöttük a párommal, hogy nem szerzünk közös vagyont.Ez a feltételezés ugyanolyan sértő és durva általánosítás, mint az, hogy egy nő nem lehet 10 évvel öregebb a pasijánál.
10 év alatt nagyon sok minden történik...
Nem szabad elitelni.. Bar en az idosebb ferfiakat szeretem..
Nem elitélendő, de azért az a 10 év korkülönbség sok esetben pl, gyermekvállalásban problémát okozhat.
Csakhogy a ven trottyosnak szep köver penztarcaja kell hogy legyen,arra tapadnak a fiatal pipik nem magara a ven trottyra:)
Azért hülye a kérdés, mert ugyan miért lenne elítélendő?????????????????????????????
Nem érzem elítélendőnek! Mindenkinek joga van a szerelemhez akármilyen idős is!
Igaza van Boriska67-nek!Az tény,hogy egy pasi mindig talál magának fiatal pipit és akkor már egyértelmű,hogy nem kezd ki egy nálánál idősebb nővel.Nem látom értelmét.Az a baj,hogy több a nő mint a ffi/kedvükre válogathatnak/!És a nők jobban néznek ki,mert ugye riválisa a nő a nőnek!!!!!
Én most már teljesen elveszítettem a fonalat tegnap óta.Mi a hülye kérdés?!És milyen pasi öregszik a lányhoz? A fiatal? Na, az aztán soha!
A férfiak nem öregszenek csak a nők.Legalábbis a vén trottyos férfi is talál magának fiatal pipit, egy nő meg bármennyire csinis és ápolt, akkor is állandóan azért majrézik, hogy nehogy lecseréljék egy még frissebb husikára.
Nem ítélendő el, hozzáfiatalodik a pasihoz, vagy ő öregszik a lányhoz. /Bocs/
Már mér' lenne elítélendő? A kérdést nem is értem...
Nekem több olyan ismerősöm van ahol ez a helyzet. Mindegyik pár boldog. Számukra nem a kor a fontos.
Szerintem egyáltalán nem elítélendő.
Nem elítélendő, hisz senki nem tudhatja mit hoz az élet akár neki, akár a családjában bárkinek.
Mindannyiunk előtt ott az esélye ennek.
Az élet számtalanszor bizonyította, hogy ha vki valami ellen nagyon ágált, az bekövetkezett a saját életében.
Az sors kifürkészhetetlen. :))
Szerintem ilyen esetben a fiatal nő hozzá öregszik az idősebb partneréhez, az idősebb nő meg vissza fiatalodik a jóval fiatalabb partneréhez.Az más kérdés, hogy muszájból nehogy lecseréljék egy fiatalabbra.
Nagyon ugyes no vagy biztosan tudnank mit tanulni toled sokan, en biztos. Van ismerosom akiknek ugyanezzel a kulonbseggel regota jol mukodik a hazassaga. Talan a konzervativ neveltetesem, vagy mert nyul vagyok a csaladasokkal szemben, es ugy gondolom a csalodast megelozni kell, azert allok igy a temahoz. Talan ez sokat elarul: eletemben egy jokepu pasival volt dolgom, mielott beleestem volna azert adtam ki az utjat, mert tul jol nezett ki, ugy ereztem ez engem tuti megcsalna elobb vagy utobb. Az emberek mindig ki voltak halva, milyen ronda embereket halasztam ki magamnak :D es meg igy is volt, aki megcsalt, es meg kozolte is, hogy engem minden ferfi meg fog csalni, szoval nekem fiatalabb nem valo.
Én 9 évvel vagyok idősebb a férjemnél és már 12 éve müködik a házasságunk.
Mi lesz holnap?, vagy holnapután? Nem tudom;
de azt tudom, hogy az egyidősek között nagyobb a válási arány mint akik felett ott ketyeg ama bizonyos biológiai óra.
Nem elitelendo, elvegre semmi koze ehhez senkinek. En inkabb sajnalom az ilyen not ( mar a nagy korkulonbsegre ertem, a kicsi az nincs is, a biologiai kort tudjuk, nem mindig a valos kor adja meg), egyt joval fiatalabb ferfi talalni fog magamhoz illo not, akit elvisz a szuleihez, es aki a gyerekei anyja is lehet. Mindenki eldontheti, hogy par ejszakas hajszaert megeri-e szembesulni azzal, hogy felette eltelt az ido, a masik pedig megvalik tole, mert elobb utobb ugysem fog mar megfelelni az igenyeinek. Ezt nevezhetem tartasnak is egy noben. Meg lehet oregedni szepen is. Megkovezhettek ezert, es nem elitelem, de egy nem bolcs dolognak tartom, elsosorban magaval a novel szembe.
Hát egy 22-esnek még olyan kis ruganyos teste van! Én meg a lötyögő hasammal!
Pedig nem is lenne rossz :))))) .... vagy mégis :D ???
Szerintem nem elitélendő! Bár én nem biztos, hogy kavarnék egy 22 évessel! :-))) Olyan öregnek érezném magam mellette! :-)) Én egy Faludi György féle felálláson inkább elcsodálkozom! Bár Azt se ítélem el! Ők tudják!
Aposóm 8 évvel fiatalabb anyósomnál, senki meg nem mondaná, sőt anyóselvtárs fiatalabbnak néz ki!!! Szerintem teljessen rendben van!
Az én párom is fiatalabb, és őszintén szólva, senki emberfia nem gondolná, ha egymás mellett lát minket.
Én nagyon igyekszem magamat karbantartani, ezért nem feltűnő a korkülönbségünk.
Egyik kolleganőm 16 évvel volt idősebb a férjénél. Senki nem tudta, amíg Mária néni el nem mesélte. Tök jól megvoltak egymással, Jani bácsi egy kicsit anyapótlékként is tekintett a feleségére. És Mária néni nagyon vigyázott arra, hogy ne legyen elhanyagolt. És nem is volt!
A túl nagy korkülönbség /80 éves anyóka és 25 éves fiú/ már kicsit furcsa, itt valszeg beteg mindkét emberke. Mármint valami nem stimmel náluk.
szerintem az az elítélendő, ha ilnyen felmerül egyeltalán. Mert fordított helyzetbe senki meg nem kérdezi, hogy annak a 60 éves pasinak mért van 40 éves barátnője, sőt még elismerően néznek utánna, hogy tudhat valamit az öreg, akkor ez egy nőnél mért lenne elítélendő????????? És ki ítélné, el, és miért? Amíg a másikat, és magunkat nem bántjuk a kapcsolatunkkal, addíg semmi sem az. A harmadiknak meg semmi köze. Csak buta, ha valaki aki kívülálló ilyenekkel foglalkozik, főleg ha el is ítéli.
Nekem az a véleményem, hogy a szerelemben mindent lehet, ami mindkét félnek jó. Ha jól érzik magukat egymással, akkor előbb utóbb a kor el fog tűnni. És azt szerintem ki kell hangsúlyozni, hogy az aki ilyen helyzetben van, és neki így tökéletes a boldogság, és a párja is boldog, akkor soha de soha nem szabad foglalkozni mások véleményével. Csak és kizárólag a másikkal.
Szerintem egyáltalán nem elítélendő, mindenkinek a saját dolga, hogy kivel érzi jól magát.
Semmilyen problemam nem volt azzal hogy fiatalabb nalam,mert senki nem vette volna eszre ha nem mondjuk meg:))Mint irtam szerencses alkat vagyok,joval fiatalabbnak nezek ki a koromnal es igy nem erzekelhetö a korkülönbseg.Öt meg egy percig sem zavarta!
További ajánlott fórumok: