Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Elítélendő-e, ha a kedvencek velünk alszanak az ágyban? fórum

Elítélendő-e, ha a kedvencek velünk alszanak az ágyban? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6
2007. márc. 28. 12:14
én borzalmas dolognak tartom!!!
2007. márc. 28. 12:06
szerintem egyáltalán nem, ha a kutya, macska mindig tisztán van tartva. az én kutyám is velem alszik, nem nyomja a fenekét a arcomba, se nem liheg rám...békésen szunyókál velem, de persze figyelek, hogy mindig tiszta legyen:séta után lábmosás, kaka pisi után seggtörlés:) és minden másnap átfésülöm, hogy ne legyen tele a lakás a szőrével. De ez tényleg izlés dolga, vki már attól is undorodik, ha állat van a lakásban.
2007. márc. 28. 11:59
Elítélendő-e? Nagyon is! Ne legyen már normális egy állattal egy ágyban aludni! Kint a mocsokban járkálnak, arról nem is beszélve, hogy hogy tisztálkodnak az állatok... Erről igazán leszokhatnának az emberek! A kiskedvenceket eleve nem kell rászoktatni, és akkor nem fog mit hiányolni.
2007. márc. 28. 11:58
Semmilyen kedvencet nem türnék meg egy ágyban velem ,még a lakásban sem .Én ugytartom minden állatnak megvan a maga helye,kint vagy ahol éppen lehet,de semmiképp nem velem.Attol még ugyanugy gondozhatom tarthatopk hozzá mint az aki egy ágyban alszik vele.Elitélni nem itélném el ,de mindenki a saját belátása szerint teszi .
2. Ekka
2007. márc. 28. 11:52

Ízlés dolga..

Én személy szerint nem bírnám a dolgot.. pl.hogy a cica v. a kutya a számba lihegjen, esetleg a nem oly' gusztusos hátsó fertáját a számba nyomja..

Gondolom az ember a párjával sem úgy alszik, hogy: "nesze itt a fenekem! Szagold!" És ugye azért van különbség ember/állat között.. Bár van aki szerint nincs:))))

2007. márc. 28. 11:29
Elítélendő e, ha a kedvencek velünk alszanak az ágyban?
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook