Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
:D:DDD
Én ezt értem, csak hogy Anyuka merre jár, ezt szerettem volna tudni? Hogy mindent neki kell megtennie. Munka, háztartás, pici. Ezért kérdeztem félve.. Nem akartam megbántani.
A cigi ilyen szempontból "egyszerűbb" (direkt nem írtam, hogy könnyebb).
Azért mondom, mert pl. szénhidrátot rendszeresen kell fogyasztani, de el kell találni a mértéket, ami ráadásul változó, attól függően, hogy milyen terhelésnek vagyunk kitéve.
A cigit meg "csak" nem kell meggyújtani:))
Kedves moricka!
Azt várod, hogy az ember simogatással pátyolgasson, hogy jó az amit csinálsz, majd lesz valahogy, vagy inkább keményen, de kirugdosson a fura életmódodból? Mer én ezt próbáltam. Ha nem jó ez így, akkor inkább távozom, mert még én érzem magam lassan szarul, mert segíteni akarok. Légyszi most már döntsd el!
No, hogy legalább elvekben hű legyek a nick-emhez. Csupán azzal, hogy az étrendedet optimalizálod: jókor, jó minőséget, megfelelő mennyiségben eszel és elég vizet iszol, ezzel kb. 70-80%-os eredményt érhetsz el.
A maradékhoz kellene egy kis mozgás...
Egy döntés kell csak hozzá és egy célkitűzés, az akaraterő ahhoz kell, hogy elérd amit kitűztél, de ha igazán akarod, megtalálod a módját és nem is lesz olyan nehéz. És ne a végén agyalj, hanem csak a következőnapon. Mindig csak az adott naphoz tartsd magad, holnappal majd ráérsz akkor foglalkozni, amikor már ott tartasz.
Én a dohányzásról is így szoktam, csak ma nem gyújtok rá! Ennek már 3 hónapja és ma sem gyújtok rá:).
Nekem egy van, három és fél éves. Ovis. Ovi előtt és után gyakorlatilag ő a program. Az ovi alatt pedig dolgozom.
Persze, ha nagyon akarnám, akkor 10 órakor lemehetnék futni, de őszinte leszek, nem tudom rávenni olyankor magam már semmire, max netezni és tévézni tudok.
Miért? A kutyát sem lehetett magára hagyni kb 4-5 hónapos koráig. max 1-2 órára.
Szerintem sokkal nem több.
Neked mekkorák a gyerkőceid?
Ember gyerekem nincs. A kutya csak nem tud beszélni, ennyivel másabb. Foglalkozni, etetni, mosni, takarítani ugyanúgy kell utána/vele.
Ettől kevesebb vagyok, most, hogy még nincs?
Szerintem gondold végig mi a célod, és készíts napirendet, meglátod majd milyen sok szabadidőd van még ha most nem is érzed.
Ha valamit igazán akarsz meg tudod csinálni és minden akadály el tudsz gurítani magad elöl.
Higyj nekem! Én 12 órás műszakban dolgozom, persze ezáltal nem mindennap, itt a háztartás, jön a suli.
És lehet önzőség, de sose mondanék olyat, hogy nincs időm magamra! Ha tornázni akarok, akkor tornázok... ha nem akarok, na akkor van a baj... akkor megtalálom én is, hogy most éppen miért nincs lehetőségem...
Dehogynem dolgozom. heti 3x 8 órát egy magánrendelőben, ééés itthon minden nap kb 6ot. Van háztrtásom, jaaaa, és suliba járok.és persze a kutya:D Éééés?? Van 24 órád. Oszd be:)
Lehet reggel 6kor is sétálni a kutyával, és lehet este 10kor is. elliptizálni én általában 4-5 között szoktam, ha itthon vagyok. Ha nem, akkor 7-8 között. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Nem azt írtam, hogy nem vagyok fáradt:D