Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elhagytam a barátom az exem miatt, de hiba volt. Megbocsájt valaha? fórum

Elhagytam a barátom az exem miatt, de hiba volt. Megbocsájt valaha? (beszélgetős fórum)


1 2
14. Kata1230 (válaszként erre: 12. - Adeleide1)
2010. okt. 16. 13:28

Ezt nem olyan tettekkel kell bizonyítanod, hogy elhatározod, hogy ezt meg azt fogod csinálni hogy bizonyíts neki, hanem ahogy csiguszka is írta, hogy ő fogja leszűrni a viselkedésedből, hogy újra megbízhat benned.


És egyébként szoktatok néha beszélni vagy szinte nem is beszéltek???

Erről a dologról tudtatok már beszélni vagy meg sem hallgat?

2010. okt. 16. 13:12
Szerintem ezt nem lehet konkrét tettekkel, csak majd lesznek olyan helyzetek amiről ő azt szűri le következtetésnek hogy igen megbízható vagy. Nekem van 1 fiú legjobb barátom bár köztünk soha semmi nem volt fizikailag, aztán megszakadt a kapcsolat a bnője miatt amiért haragudtam mert nem volt oka féltékenynek lennie rám és én azt akartam h megismerjük egymást hogy tudja nem fogom lenyúlni a pasiját..nem is tudnám. de ezt a lány nem akarta a barátom nem akart konfliktust így nem barátkoztunk... modntam hogy nekem ez nem tetszik, de azóta megint jóban vagyunk ugyanaz a bnője már megbékélt velem :) meg én is kibékültem vele mert annyira jól megvagyunk beszélgettünk megértettem miért tette aztán elfelejtettem. Azóta jól megvagyunk szóval ehhez idő kell. Neked meg úgy kell felfogni h hát most ez a bünti amiért te is szenvedted ennyi kijár neki is :D majd jó lesz az :)
12. adeleide1 (válaszként erre: 9. - Kata1230)
2010. okt. 16. 12:55

Tudom, hogy nagyon szenvedett és annyira sajnálom...:( Milyen tettekkel bizonyítsam?:(

És NEM az a bajom, hogy egyedül maradtam.

11. 274c9996b8 (válaszként erre: 1. - Adeleide1)
2010. okt. 16. 12:54
Varj turelmessen , ha annyirra szeretett megfog neked bocsajtani , csak varj.........ne siettess semmit.
2010. okt. 16. 12:53

Azért mondom, hogy elég lenne ha barátként visszafogadna, mert tudom, hogy párkapcsolati szempontból már úgysem tudna bízni bennem, és már nagyon elrontottam. Meg persze meg akarom kímélni magamtól, mert szörnyű természetem van... De akkor is mindig több lesz részemről mint barátság, ez amolyan lelki társ-féle dolog, sőt még annál is bensőségesebb... legalábbis az volt.

Neki is azt mondtam, hogy barátként hiányzik. Mert eltelt egy pár hónap, biztosan mindketten változtunk egy kicsit, és először szeretném, ha csak beszélgetnénk, aztán meglátná, hogy mi van... Meg én is.

Köszönöm

9. Kata1230 (válaszként erre: 6. - Adeleide1)
2010. okt. 16. 12:52

Szerintem nem direkt hagyja hogy szenvedj!

csak ő is iszonyúan szenved a tetteid miatt és nem tud benned megbízni meg szerintem ilyenkor iszonyú harag van benne. És ne arra alapozz, hogy úgyis megbocsájt mert nagyon szeretett téged. Bizonyítanod kell és nem szavakkal hanem tettekkel, de hosszú idődbe fog telni.


És azt tisztázd magadba, hogy tényleg szereted őt???

Vagy csak rossz, hogy egyedül maradtál???

8. Kata1230 (válaszként erre: 6. - Adeleide1)
2010. okt. 16. 12:46

Nekem elég lenne ha csak barátként "visszafogadna"


Akkor most csak barátként van szükséged rá vagy igazi társként???

Párkapcsolatként csak akkor szerezd vissza ha tényleg szereted és igazán akarod őt.

Ha csak úgy vonzódsz hozzá, de nem szereted igazán akkor ne erőltesd a párkapcsolat részét mert akkor előbb-utóbb megint összetöröd a szívét.


Bárhogy is szeretnéd vele mindenképpen hagyj neki egy kis időt arra hogy valamennyire gyógyuljanak a sebek és próbálja feldolgozni a dolgokat.

Friss sérelmekkel nem tud úgy rád nézni és érthető, hogy így érez. Attól fél ha kibékültök újra megcsinálod vele ha jön egy másik fiú az életedbe.

Szép lassan próbálj vele kibékülni és ha már kezd hinni neked és kezd újra bízni benned akkor lehet újra össze is jöttök.

2010. okt. 16. 12:20
Nem csak azért akarsz kibékülni vele, mert a másik nem jött össze?
2010. okt. 16. 12:16
Nekem elég lenne ha csak barátként "visszafogadna"..:( Bár úgyis nagyon vonzód(t)unk egymáshoz, mindig több volt.. Köszi a válaszokat, én is úgy gondolom, hogy most direkt hagyja hogy szenvedjek, és remélem majd megbocsát, mért tényleg nagyon szeretett...
5. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 1. - Adeleide1)
2010. okt. 16. 12:03

Úgy látszik a 18 éveseknél most párkapcsolati krízisek vannak :D az enyém megoldódott remélem a tiéd is megfog! :)

Szerintem ha tényleg nagyon szeret akkor megtud majd bocsátani csak időre van szüksége, lehet hogy csak kéreti magát , fél hogy megint eljátszod ezt vele. Úgyhogy csak akkor menj vissza hozzá ha tényleg szereted,szerelmes vagy és mellette tudsz maradni mert ha csak barátként szereted ne akard a hiú ábrándokba kergetni.

De egyébként ez annyi mindentől függ neked kell döntened :)

Sztem kb ő most ugyanúgy érez mint amikor neked visszajött az ex akivel már egyszer megjártad aztán jött megint a húdejófejvolt veled szindróma aztán megint rosszul jártál vele :)

Hajrá csajszi! :)

2010. okt. 16. 11:07

Ne,hogy a végén a "2 szék .....".

Viszont még nagyon fiatal vagy,nem igazan tudtal dönteni.

Maradj szépen türelemmel,hatha egy idõ utan "vissza tudod hóditani"!

3. zzmm
2010. okt. 16. 10:22
Fordított esetben Te újra kezdenéd vele? Tudnál benne bízni?
2010. okt. 16. 10:20

Valahogy próbáld visszaszerezni a bizalmát.

De sajnos van olyan is aki egy ilyet sosem tud megbocsájtani...

2010. okt. 16. 10:16
18 éves vagyok, óriási hibát követtem el... Évekig szerelmes voltam egy fiúba, de sosem működött, bár még mindig vágytam rá. Időközben a legjobb fiúbarátommal jobban összemelegedtünk, úgy értem lelkileg. Nagyon megszerettem csak zavart, hogy külsőleg nem illünk össze, de aztán mégis elkezdtem vele járni. Majd felbukkant az exem, aki kivételesen normális volt, meg kedves, és elbizonytalanodtam. Elhagytam a barátom miatta. De megint nem működött. Persze a barátságunknak annyi, ő most utál engem, nagyon nagyon megbántam. Egyébként tudott róla, hogy nekem még vannak érzelmeim az exem iránt, de úgy volt vele, hogy majd mellette elfelejtem. És amikor mondtam neki a dolgot, elengedett, hogy boldog lehessek vele, annyira szeretett. Nagyon szeretett... De én eljátszottam a bizalmát :( Annyira szenvedek... tudom hogy ő is ennyire szenvedett miattam, és annyira utálom magam. Próbáltam beszélni vele, azt mondta nem tudja, hogy megbocsát-e valaha. Nagyon hiányzik. Annyira sajnálom...:( Mit tegyek?:(
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook