Elgondolkodtató dolgok! (beszélgetés)
PÉn az átlagruházatról beszéltem-és nem a fehérneműkről.
Mert az egy másik fejezet és beszédtéma:)
Semmi baj.
Fel a fejjel, már ha lehet ilyet mondani ebben az esetben... az jut eszembe erről, hogy az imádott nagyapám 9 évvel ezelőtt egyik napról a másikra ágynak esett 79 évesen, mi csak néztük tehetetlenül hogy kezdtek leállni a veséi és úgy tűnt bármelyik pillanatban meghalhat... a Sors sokkal kegyesebb és optimistább volt nálunk, mert ezek után még eltölthetett velünk négy évet, na azt a négy évet nem adám semmiért az életemből! Kívánom hogy Neked is történjenek hasonlóan jó dolgok az életedben, szívemből.
én fehérben is sunyi vagyok! :P
...viccet félre téve,az egész mondat,amit írtál,rám tökéletesen igaz!...hogy másra igaz-e?rám teljesen! :P
kevés kivétellel igen.
Vagy ront-vagy rontás alatt állók jellegzetesen ezt a szint használják az esetek nagy többségében...
fekete=negatív, nem véletlenűl az a halál és gyász szine.
A negatív rejtőzkődés az sunyiságot mutat.
"Szerintem csak jól játszom az erőset, ami kell a mai világban."
Nem szoktam játszani az erőset és mindig a cselekedetei és jelleme alapján döntik el egy emberről, hogy valóban erős-e, avagy sem.
Legalábbis az én ismeretségi körömben igy van.
Sosem megyek csak beszéd alapján-hanem elsősorban a cselekedeteit nézem meg egy embernek és utána mondok róla bármit is.
Így van,ahogy írod! :DDD
ha igaz lenne,akkor 1,5 hónapja lilát hordanék! :P
""Tudod-e, hogy azok, akik feketébe öltöznek, azok nem akarnak látszani és segítségre és megértésre vágynak? " - Ez nem igaz-csak abban, hogy rejtőzködnek-a többi nem áll.
" Mert szerinted aki rejtőzködik annak nincs szüksége megértésre és segítségre? Vagy mi?
Én bevallanám-de ha nem igaz, akkor nem fogok rábólintani.
Nem beszélve arról-ha töbszörös megerősítése van az embernek arról, hogy igen erősnek tartják-úgy, hogy nem tesz semmit ennek érdekében-ott már va valami...:)
"Tudod-e, hogy az az ember aki lekileg erősnek tűnik, az valójában érzékeny és gyenge? "
Ez nem igaz.
"Tudod-e, hogy azok, akik pirosba öltöznek, azok a legönbizalmasabbak? "
Ez sem igaz.
"Tudod-e, hogy azok, akik sárgába öltöznek, azok a legelégedettebbek a külsőjükkel?"
ez sem igaz
"Tudod-e, hogy azok, akik feketébe öltöznek, azok nem akarnak látszani és segítségre és megértésre vágynak? "
Ez nem igaz-csak abban, hogy rejtőzködnek-a többi nem áll.
"Tudod-e, hogy ha valamit becsületesen kérsz, az a kérésed teljesül?
Elérheted, hogy az álmaid teljesüljenek, mint a szerelem, gazdagság, vagy az egészség. Ha igazán kéred, és hiszel is benne, meg leszel lepődve mi mindent meg tudsz tenni."
Ez sem igaz
A többi, amit nem emeltem ki az viszont igaz.
Ez mekkora hülyeség, bocsi :D
A lila a spiritualitás színe...
Bár ruhában? :O öööö... lehet... nem tudom, nem hordok sosem lilát! :DDD
Ez viszont nagyon igaz:
Tudod-e, hogy a három legnehezebben kimondható dolog a "szeretlek, bocsáss meg és kérlek segíts"?
Ezt csak a pesszimista vagy szkeptikus vagy kiégett emberek gondolják szerintem. Én sem voltam mostanában egy optimista alkat, nem is volt rá semmi okom és én is így gondoltam... de ma már nagyon másképp gondolom.
Hallottad már azt a közmondást, hogy "A vízbe dobott kenyér visszatér."?
További ajánlott fórumok:
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Tudtok ajánlani valami érdekes, elgondolkodtató filmet?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Tudna valaki olyan képet ajánlani, ami alapján egy kisgyermek történetet tudna kitalálni? Tanulságosnak, elgondolkodatónak kellene lennie...
- 35 év felett, egy jól működő kapcsolatban, mennyi idő után lehet elgondolkodni összeköltözésen?