Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Mikor kerestem magamnak a tesóm esküvőjére ruhát, akkor az ázsiában bementem abba a boltba :) Vannak szép menyasszonyi ruhák, nem azért mondam az előbb, mert gagyik, cak szerintem ha annyi pénzért varratni is tud az ember egy tényleg egyedi, rászabott ruhát, azzal talán jobban jár :)
A kölcsönzés tényleg horrorisztikus árban van, ráadásul 2 napra :S Nem is értem... Ráadásul ki tudja hányan esküdtek már előttem abban a ruhában :(
szerintem próbáld meg az ázsiát (nem gagyik vannak, többször körbelestem már ott egy párszór :)
Vagy a westendet..
Tuti találsz...
Sok sikert, és sok boldogságot kívánok az életben :)
pont ezért írtam, hogy kinek mi az jó ár!!!!!
mert spec amit én egyszer kinéztem, csak a kölcsönzés volt 250.
na össze-vissza írtam ::
szabva, vennél, venni
elnézést
Szia!
A tesóm varratott magának 60.000-ből. Olyan pont amilyet akart és rá van szbav :) Szerintem ennél jobbat nem lehet venni...Minek bérelnék súlyos pénzért, vagy kínaiban venii tucatruhát :)
Szlovákiában olcsóbb a menyasszonyiruha-bérlés.
Nemtom hol laksz, de ha itt a határmentén, akkor érdemes átmenni, a kölcsönzést is hosszabb időre igénybe tudod venni (1 hétre is).
A volt munkatársnőmnek most augusztusban volt az esküvője, ő innen bérelte a ruháját:
40ezerért.
West End, Dress Box - tavaly 35 ezer forintért vettem ott a menyasszonyi ruhámat.
(A méreteink egyébként majdnem egyeznek: én egy kicsit még vékonyabb lehetek, a többbi stimmel.) :-)
Sziasztok!
Nem tudom kinek mi az elfogadható ár...
De az Ázsiacenterben van egy bolt, ahol kb 60 ezerért lehet venni ruhákat, nagyon szépek. Talán érdemes meglesni.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Hol lehet szép menyasszonyi ruhát kölcsönözni elfogadható áron?
- Kókuszos parfümöt keresek, elfogadható áron. Tudtok segíteni?