Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
És miért nem mész ki az utcára néhányszor dohányozni?
Én is dohányzom, de az épülettől 5 méterre lehet dohányozni, így 2-3 alkalommal kimegyek dohányozni.
Az ecigivel gondok vannak. Épp most volt a naplóban vagy hol, hogy nem lehet forgalmazni csak patikában.
A munkahelyemen tilos a dohányzás!
9 óra cigi nélkül vagy több!
Szeretnék egy elektromos cigarettát venni.
Tudnátok ajánlani?
Nem szeretnék olcsó-gagyit és méregdrágát sem.
Egyik munkatársamnak van,kipróbáltam,nem rossz.
Csak ott szeretném használni.
Eladó egy ego Vari-go ezüst színű készülék. 1 hónapja vettem,de szeretnék egy komolyabbat.
Sajnos az ár nem alkuképes!
Átvehető Kőbányán vagy közelében.
Ára alku nélkül 6000Ft.
A petíció linkje akkor működik, ha szóközök és százalékjelek nélkül sikerül a linket a keresőbe beírni.
400 Bad Request
nginx/1.2.6
ezt adta ki :)))))
Ez a jó a petícióhoz
Petíció Orbánnak, hogy legyen lötty
Itt szerintem mindenki hallott róla...
Rossz helyen kételkedsz az ecigiben,a leszokáshoz itt vannak az ellenpéldák a tagok személyében!
Sziasztok!
Nekem is küldhettek privátban lehetőségeket,honnan tuduk majd löttyöt rendelni.
Sziasztok!
Privibe küldjetek légyszi egy elérhetőséget lötyit honnan tudok rendelni ,nem 0 -sat :))))
Ott jó helyen lesznek:))
Elárulod Te hol veszed? ha nem publikus jöhet priviben is.
Azért én is berendeltem, na nem ilyen sokat csak kb. 2 hónapra valót. ma keverem majd be.
Gyártási/csomagolási vagy valamilyen idő van még rajta? Csak, hogy tudjunk viszonyítani, mihez képest majd' 1,5 év a szav. idő.
És, ahogy paraszti ésszel gondolkodom ez idő alatt semmiképp nem romolhat meg, de szerintem tovább is bírja. Hűtőben tárolással egészen biztosan.
Mixelni is egy élmény :) Én legalábbis szeretem. Általában 10 ml-vel kísérletezek, de a bevállt mixből 100 ml-t keverek be.
Ne képzelj nagy boszikonyhát, a bázist ahogy megérkezik beállítom PG/VG-nikotin tartalom. Aztán ebből kimérek (fecskendővel) annyit, amennyit épp akarok mixelni, és csepegtetek bele aromát. Mivel a kimérésnél azonnal abba az edénybe rakom a bázist, amiben tartani fogom, ennyi is a művelet. Ha újítani próbálok, akkor visszarakom a flakonra a csepegtetőt, és drippelek/tesztelem. Ha nem újítás, akkor már kész is vagyok... Változatos, fincsi.
Egyszerű volt, mivel az utalás összegét osztottam a 5000 ml-el... így vagyok összerakva, :)
Te hol veszed az alapanyagot? Milyen? (Inawera, Laca-féle, vagy...? :))
Firpo! Te már próbáltad fagyasztani? Akkor mik a tapasztalatok kiengedés után?
Tegnap ahogy kutakodtam végül is több verziót találtam, de mindenhol -20°C körülire írták a fagyáspontot. Igaz, hogy a löttyünk nem tiszta glicerinből áll:))
hbbea! Hát én így ml-re nem számoltam még ki:))) De miután én keverem, a 100Ft-nál mindenképp jobban jövök ki. Azt számoltam csak, hogy -mi is ketten szívjuk- 4-6000.-ből megvan a kettőnk havi adagja, attól függően mi és mennyi marad az alapanyagok közül. Mert mindig marad valami a következő keverésig.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?