Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

221. katácskák (válaszként erre: 200. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 17. 07:50

..megéri az árát-szerintetek?

Lehet, hogy ostobaságot kérdeztem :(

220. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 219. - 4b6a2525df)
2008. dec. 16. 21:53
Bízzad rá a sciora, hátha tolmácsol!
219. 4b6a2525df (válaszként erre: 218. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 16. 21:45

Hát ezt mondom én is.

Csak a fülem nem hallgat a számra:(

218. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 217. - 4b6a2525df)
2008. dec. 16. 20:58

Nohiszen! Fúj, pfúj, ppffújj!!!

:-)))

217. 4b6a2525df (válaszként erre: 215. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 16. 20:38
Mozgok én, csak cigivel a számba:(
2008. dec. 16. 20:28

Szia, Pokica,

de rég láttalak, hallottalak! Beléptem a 9. hónapba, nemsokára szülök! Hahaha!

Szóval, március vége óta egy szál se!! Mármint igazi! És július óta kizárólag mentes patron. Mostanában is használom, mondjuk így estefelé, amikor leülök, de ha megyek valahova, már nem viszem magammal. Igazából csak azért használom, mert szeretem és finom az illata. Ha nem látom meg az asztalon, eszembe sem jut.

Nekem bevált. Azt még nem mondhatom 10-20 évig, hogy 'leszoktam', de azt igen, hogy 'abbahagytam'...:-)))

Pusz.

2008. dec. 8. 20:03
Nagyon leálltunk, lányok, fiúk! Semmi mozgás?
214. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 213. - 4b6a2525df)
2008. nov. 3. 17:17

Egyáltalán nem tudom, sőt mi több, halvány fogalmam sincs róla. Csak gondolkoztam. De tök hiába, mert egyrészt ugye, amit mondasz, hogy ki mit tud róla, másrészt nem próbáltam, tehát még hasonlítani sem tudom, harmadszor, most voltam Orsikánál és nagyon-nagyon lebeszél róla és nem hiszem, hogy üzleti okokból tenné. Vagy nem teljesen. Ott vagyok, ahol voltam. Jobban mondva, nem, mert 1 patron most már 8-10 napig elég és vannak napok, amikor elő sem veszem. Csak biztonsági okokból kellett egy doboz patron.

Csak arra gondoltam, hogy esetleg érdemes lenne kipróbálni, de nem tudom...nem tudom...nem tudom.

:-(((((

213. 4b6a2525df (válaszként erre: 210. - 7abb7adbf0)
2008. nov. 3. 15:20
És akkor honnan tudod, hogy nem mérgezősebb mint a megtöltött?
212. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 211. - Gordonka)
2008. nov. 3. 14:23

ecig.hu

virtualcigi.hu

és bármelyik.hu

211. Gordonka (válaszként erre: 208. - 7abb7adbf0)
2008. nov. 3. 11:59
Szia, köszi a válaszod. Utánanéztem alaposan, totál sokféle e-cigi létezik, mind méretben, küllemben, mint gyártóban stb. Ezért kérdeztem, kinek melyik vált be, cégnévvel segítve esetleg, merthogy akkora a kínálat, hogy egyedül nem igazodom ki rajta.
210. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 209. - 4b6a2525df)
2008. nov. 1. 22:48
Nem használtam. Csak olvastam róla az interneten. (virtualcigi.hu)
209. 4b6a2525df (válaszként erre: 208. - 7abb7adbf0)
2008. nov. 1. 20:28

Te használtál töltögetőst?

Ha igen, akkor hogyan töltögetted?

208. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 207. - Gordonka)
2008. nov. 1. 18:53

Mindegyik cég ugyanazt a 2-3 fajta cigit árulja, csak különféle árakon. A Vaterán, meg a Virtuálcigin a legolcsóbb. A patron 2-3 napig tart attól fűggően, milyen sokat használod. Most már szerintem érdemes venni CSAK 1 doboz patront és utána azt töltögetni. Az a legolcsóbb. 8 ml=2.800.- Ezt is lehet rendelni az interneten.

Ez mind füstöl és nem átvitt értelemben. Csak nem füstöt bocsát ki, hanem gőzt.

Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel.

:-)))

2008. nov. 1. 16:11
Sziasztok! Az összes fórumot végigolvastam és az e-cigivel foglalkozó internetes ajánlatokat is végigböngésztem. Nagy a kínálat... Segítsetek, melyiket vegyem meg? Melyik megbízható és olyan, ami azért füstöl is, átvitt értelemben természetesen? Melyiknek elég viszonylag sokáig a patronja stb...
2008. okt. 21. 16:36

www.smoz.hu

Aki leszokóban van, tekintse meg! Nem tudom, hogy milyen, csak találtam.

2008. okt. 19. 17:42

www.virtualcigi.hu

Akit érdekel olcsó megoldás az e-cigire. Nem patron, folyadéktöltő. Érdekes.

204. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 203. - 707655fba1)
2008. okt. 15. 20:38

Nem lényeges a privi. Tényleg olvasd el a topic elejét is és keress rá a többire is. Mert vagy 3 van. Én egy teszten vettem részt, az interneten hirdette meg a forgalmazó (e-cig.hu), téritésmentesen kaptuk az "e-cigit", ami valójában nem cigi, de szakszerűen le van írva a honlapon, én csak egy laikus felhasználó voltam.

Voltam, mert abbahagytam a cigizést. 7 hónapja. Ha van olyan kérdésed, amire nem találsz ott választ, akkor szívesen segítek. De ott azt is megkérdezheted - amit én már nem tudok -, hogy most is indul-e tesztelés. Mert maga a kütyü drága, 20 és 30 ezer forint között mozog fajtától függően.

203. 707655fba1 (válaszként erre: 202. - 7abb7adbf0)
2008. okt. 15. 20:25

Engem nagyon érdekel a dolog.

Pl.: hol lehet megvenni, mennyiért, legális-e...?

Ha gondolod priviben is írhatsz.

Köszi

202. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 201. - 9df60c3431)
2008. okt. 15. 15:46

Dehogyis, tudod, hogy nem szoktam vitatkozni, miket is mondasz!

Komolyan gondoltam, van 3-4 topic a témáról kb 1000 hozzászólással, elég nehéz lenne ezt egy szóban elmondani.

És azt is komolyan gondoltam - nem vitatkozásilag -, hogy akkor legalább tudod, miről van szó és mit kell kérdezni.

Egyébként egy dohányzásról leszoktató kütyü. Ha tényleg és igazán érdekel - és elolvastad a topicot, mert kikérdezem -, akkor elmondom. De elég hosszú.

:-)))))

201. 9df60c3431 (válaszként erre: 200. - 7abb7adbf0)
2008. okt. 15. 15:40
Látom megint vitatkozni támadt kedved :)
200. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 199. - 9df60c3431)
2008. okt. 15. 15:15

Olvasd vissza a topicot, valamint az összes e-cigivel foglalkozót -, van egy pár.

Utána kérdezz, ha már tudod, hogy mit nem tudsz:-)))

2008. okt. 15. 12:16
az meg mi?? :O
198. 1e958693ca (válaszként erre: 197. - 707655fba1)
2008. okt. 15. 11:42

Az alkohol mértékletesen fogysztva éppen nem árt: pl. a vörösbor még használ is. Mindenki maga dönti el, mennyit fogyaszt belőle (az egészséges mennyiséget, vagy túlzásba viszi. Ilyen alapon számonkérheted rajtam azt is, miért engedünk szalonnát gyártani, mert ha vki sokat eszik, magas lesz a koleszterinszintje.). A dohánygyárakat? Talán mert évezredek óta dohányzik az emberiség (egy része), és nem volt tiltott sosem, és ez egy olyan dolog, amit már nem lehet visszafordítani.

Állam bácsiról annyit, hogy tetszik-nem tetszik, Te is az állam része vagy, az általad leírtakból befolyó adókból Rád is költenek, még ha nem is veszed észre.

Meggyőzni pedig senkit sem akartam, csupán ha már valaki bátorkodott legányolni, hát engedtessék meg, hogy leírjam a véleményem. Egyetérteni egyáltalán nem muszáj.

197. 707655fba1 (válaszként erre: 108. - 1e958693ca)
2008. okt. 11. 21:37

Ne haragugj, de ahogy Wittit, úgy engem sem tudtál meggyőzni Írásaiddal!

Azt írod, be kellett záratni helyeket, ahol olyan dolgok folytak, amitől az emberek megbetegedhettek volna.

Akkor miért nem zárjátok be a dohánygyárakat? A szeszgyárakat?

(ezektől nem lehet megbetegedni, ugye?)

Azért, amit Witti is írt, egy csomó ilyen-olyan adótól elesne állam bácsi.

2008. szept. 27. 17:46

Kedves Witti!

Ugyan ez nem nekem szólt, de azért hadd offoljak ismét. Azt, hogy téged nem lehet meggyőzni, könnyű levenni, de azért hadd hallgattassék meg a másik fél is. Ez a "jól kimondom magamból, aztán a másik meg ne szóljon egy szót sem, mert azonnal fölháborodom" stílus nem beszélgetés, ezek a te gondolataid, de más véleményre nem vagy kíváncsi.

(Egyébként a neten sok hülyeség van fent.)

Azért én leírom a véleményem, ha nem is vagy rá kíváncsi, hátha mást még érdekel.

Az állam egyenlő állampolgárok, amibe persze beletartoznak a politikusok is. Az állam önmagában sosem rossz. Ugyan ki szeretné ha egyáltalán nem lennének szabályok, törvények, ki szeretne teljes anarchiát? Te szeretnél? Nem hiszem. Gondolj csak bele, ha nem lenne személyi igazolvány, jogosítvány, számlaadás, sebességkorlátozás, bűnözőknek nem lenne büntetés, ha senki semmilyen boltot nem ellenőrizne sosem. Szerinted minden rendben menne akkor? Az emberek mindannyian becsületesen tennék a dolgukat? Biztos ez?

Igen, mondhatod, hogy az állam mindent csak a pénz miatt tesz. Persze, ebben igazad van, mindennek van pénzügyi vetülete is, nem is tagadható.Ha egy járvány esetén a továbbterjedést megakadályozandó intézkedünk épp, az egyik nyereség azok egészsége, akik már nem kapják el a betegséget. A pénzügyi oldal: nem vesznek igénybe táppénzt, mert nem betegednek meg. Szerinted én az államnak megspórolt táppénz miatt választottam ezt a pályát, vagy azért, hogy segítsek a járvány továbbterjedését megakadályozni?

Egyébként nagyon sajnálom, ha rossz élményed volt valamely kollégával kapcsolatosan, nem odavaló emberek mindenütt vannak. Ez alapján nem kéne azt gondolnod, hogy mindenki ilyen-olyan-amolyan...Én is találkoztam olyan vállalkozóval aki azt miondta, hogy lelőheti a dolgozóját, mint egy kutyát, ha akarja, mégsem gondolom, hogy minden vállalkozó ilyen.

Az adózásról: a cigivel kapcsolatosan tetted fel a kérdést. Bár én is dohányzom -sajnos- azzal egyetértek, hogy meg kell adóztatni (ÁFA, jövedéki adó...), mert nem létszükséglet, sőt az lenne a szükséges épp, hogy ne szokjanak rá, vagy szokjanak le róla az emberek, mert saját magukat rongálják- én is. Az alapvető élelmiszerek adóját meg lehetne épp csökkenteni...meg a benzinét, vagy látnám, hogy tényleg javítják belőle az utakat, pedig nincs is kocsim.

Az meg, hogy egyes politikusok hogy nyilatkoznak az e-cigiről, rohadtul hidegen hagy, mert ez csak az ország igazi problémáiról való "figyelemelterelő hadművelet".

Sajnálom, hogy úgy gondolod, ahogy, és sokan a környezetedben.

Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy -normális hangnemben- kommunikáljunk, sajnálom, ha te viszont igen.

Bocsánat, Hoxa és Fórumozók, a hosszú OFF-ért, de muszály volt ezt kiírnom magamból.

195. 7714b39a32 (válaszként erre: 194. - 4b6a2525df)
2008. szept. 27. 17:03

Innentől nem reagálok semmire ebben a témában, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Hála istennek nagyon sokan (és egyre többen) gondolkodnak úgy mint én.

Innentől bárkinek bármit az e-cigiről.

194. 4b6a2525df (válaszként erre: 192. - 7714b39a32)
2008. szept. 26. 14:55

Ezt abban a világnan fogod elérni, amikor a Parlament is köztisztviselőkbő áll, (és nem választott képviselőkből),merthogy a "nyomorult" köztisztviselő mit csináljon azt TI,TE döntötted el akkor, amikor az Országgyülési választásokon szavaztál. (A "nyomorult" alatt magamra is gondoltam, bár én másfél éve kiszálltam a mókuskerékből, ugyanis nyugdíjba mentem, de 33 éven keresztűl szolgáltam és védtem, azaz köztisztviselő voltam, bár mondjuk egynruhában, de akkor is:)

Aztán még mondanék valamit, BÁR MOST OFFOLOM A TOPIKOT, de nem bírom magamban tartani.

A Köztisztviselő nem szolga!! Ő a köz érdekeit védené, ha azok egyértelműek lennének.

Nem tudom mi a foglalkozásod, de egy biztos. Te engem, mint köztisztviselőt, soha nem tartottál el.

193. 1e958693ca (válaszként erre: 192. - 7714b39a32)
2008. szept. 22. 08:46
Éppen erről beszéltem, ezt teszem, amikor dolgozom.
2008. szept. 21. 17:19
Ha esetleg megsértettem valakit, akkor elnézést kérek, tapasztalatokból (pedig sem csaló se nem bűnöző nem vagyok)írtam amit írtam. Szeretnék egy olyan szép új világot, ahol a köztisztviselő közszolga, (vagyis szolgálja azokat az embereket akik megbízták, és akiknek a munkájából kapja a fizetését) és nem szívja a dolgozó emberet vérét. de hát én javíthatatlanul naív és álmodozó vagyok, nem hiszem, hogy kinövöm. Addig is én alázattal fogom tenni a dolgom, de felemelem a szavam az ellen, ami nem tetszik. És sajnos ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül.)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook