Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Szereted Dj barátunkat is??Hmmm Te nő,most fÓrrroook,komolyan,seggrázás az nálam megy!!!!
Imádok táncolni,hastáncot is,bár az kicsit nehéz,főleg ha valaki az elején jár..:))
Csípő tekerés?Hmmm.a pasik imádják!
Te azt hiszem gyűjtünk pénzt szólsz,ha ok és megyünk..:))M.o.-ra meg néha vissza járunk!!Hjúúúj,a pasiknak annyi Te spanyol NŐ!Mit szólsz ehhhő?
Akkor baby,mit keresekl Te M.o.-n???
Én elköltöznék..:)))Mit gondolsz erről???
Húúh,na mostmár oké,lehagytam az egyik L betűt....
Há ezt is imádom de nem ez az!!!!
Pedig úgy meghallgatnám!
Na mindegy!Kössz Bééébiiii
Te!Mit szeretsz a latin világban a legjobban??
Bakker egy disznót találtam a linken!!
Valami nem stimm!Nem zene! ???
Megnézem az e,kössz!!
Ja a La torturát felraktam az adatlapomra tegnap....imádom,de még rakok fel valamit!
Pill...megnézem!Mindjárt jövök
Sean Pault mondod szivi?:DD
A szerelmemet?
ebben nem főz senki,de ez Sasha val van! :)
A La tortura-ban vágja a hagymát Shakira! :)
Nekem sok dögös latin zeném van! :)
Szia Drága Beni!!
Okééé,várunk,bár délután nemvok,de utánn aigen!!Pusszancs a családnak és Neked is!O))
Szia!
Oda hááát!!
Linkelj ide nekem valami dögös latinos számot,mert felbiggyesztem az adatlapomra...épp azon dolgozom...hűű mennyi hülye számot raktam fel,húúúzom a népet velük..nem baj,ma megint formámban vagyok!
Te Demoon barátnőm!
Seonnak melyik az a száma ahol Sashaval énekel..sárga ruhában van a nő és csörög a telefonja az elején..főz meg ilyesmi..azt keresem,de csak a klip maradt meg az agyamban!!Segítenél???Te imádod Seont!!!Hmmm???
Én meg csak kukk...de már lépek is!!:O)
Majd jövök..
Szuper!Addig kitalálom hová utazzunk még...viszlek magammal...meg 2 jó pasit is!
OK?
jaaaaa,az máás! :)))
Ha minden igaz,a fél 10 sel jövök haza,10 re itthon vagyok! :)
Montenegróra gondoltam most!Az közel van..:))Én nekem még van nagy ááálmom!Ezernyi csak megvalósításra vár!O))
Ok!10 után jó!Akkor benézek..remélem leszel babykém!O))
hol?Monte Carlo?Én oda nem mennék,de Puerto Rico,naaagy álmom!Imádom azt az életstílust ami ott van! :))
kb mikor?10 után?
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?