Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Jah,amúgy meg,jó lenne ha összejönne neked az az új pasika :)
Mikor indulsz este otthonról?
Akkor most ne legyél hűűűűlye,és adj bele mindent! :)
Tőlem úgy is fosnak,ezek a pasik :(
A kis 34 es ről beszélsz?Nem tudom,ma reggel nem találkoztam vele :(
Egyedül leszek a 7 végén,szarrá fogom magam unni,basszus :(
Ó hát Te jány..mi van a lovagoddal?Elmehetnétek valahová vele nem?Ez aki nekem van nem a lovagom,csak most alakúlgat a dolog!!Nagyon régóta ismerem,mindig tetszett csak nem lépett egyikünk sem,illetve egyszer ő,de én voltam a hűűűűűűlye és semmi nem lett!!Most megint próbálkozik és sztem elfogadom!Bakker szerelmes leszek?????????O))
Szóval mi van a pasival,hmmmm?
Nekem is az! :)))
dehogy lehet égő,igyekezz,hogy hadd nézzem meg!
Nincs mit,igazából semmit nem tudok így látatlanban írni,de a farmer mindig bejön! :)
Nem megyek sehová,nincs kivel :(
Húúh!Köszönöm!
Legelőnyösebb részem??A mellem szerintem...v alakú felsőt szoktam hordani,ami kiemeli stb..:))Én sem szoktam kivetkőzni csak ahogy írtad sejtelmesen!
Megfogadom a tanácsod!Imádom a farmert magas cipővel..húú,már most izgulok..elszúrtam a fejem komolyan égő!!De nincs vissza út!
Hétvégén mész valaháá???o))
Huhh,nem tom,mert én mostanában lazán nyomom,semmi kiöltözés,mert nincs hová! :S
Mindenképp valami kényelmes csini cipőt,farmert húznék,egy jó övvel,valami mélyebb dekoltázsú felsővel,színben megegyező kiegészítőkkel,és valami nem feltűnő sminkkel!Nem tudom,neked melyik az előnyösebb testrészed,én mindig azt hangsúlyozom ki,sejtetősen,semmi extra! :) Bármiben vagyok,ha nem húzok melltartót,akkor sincs baj :DDD
Teeee!Nem azt mondtam élőben gépezz!!Úgy Én se soha!!
Nah,hát házibuli lesz!!!Hogy mit veszek fel??Nemtom!!Adhatnál valami ötletet,a tűzes feketék mit hordanak mostanság???o))
Engem haggyááá a játékgéppel,nem akarok rákattanni,pedig a múltkor nyertem rajt :DDD
naaa,de jóó,biztos fogsz neki tetszeni!Mit veszel fel?Hová mentek?
Megígérem!
Én reggel főztem,takarítottam,Hoxáztam..:))Délután..bolt..szülők...hajfestés...és most itt vagyok..hallgatom a nyomi zenéket!Háá Én nemtom,nemszeretek játszani..:))De vannak olyan pénzes játékok,mint a kocsmában...na az jó móka!
Hja,megyek ám buliba(meghívott a drága)Húúú,izgulok,ha nem tetszik neki a hajam..öngyi leszek,mint Beni!O))
Oké,de ígérd meg csinálsz egy képet és megmutatod magad! :))
Mit?Kitakarítottam,az egész lakást,kiteregettem,kipucoltam a hűtőt,porszívóztam,wc-t pucoltam,stb....:DD fél 1 kor meg szépen lazán bealudtam,öreganyám 3 kor ért haza,hozott nekem friss töpörtyűt,meg sok sok paradicsomot :) aztán elmentem a boltba,és most itt vagyok,játszok a gépen!van valami jó kis játék,amit érdemes megnéznem,kipróbálnom? :)
Pistám,Te olyan aranyos tudsz lenni!!!!Hát Én is remélem!!!
Milyen napod volt?o))
Há várjál máá,még kép sincs,most pakolás van a séromon...........!!Ezután teszem rendbe!De igyekszem.....:))
És Te??Mit csináltál ma?
Szia!
Ma még szőkés barna voltam...most síratom...a buli miatt festettem be,most meg elvagyok kenődve,mert nem teszik!O))
Deeeee!!
ret-te-ne-tes-let-tem!!!!!O)))Borzalom!!!!!!!!
Bocsi,csak meló van közben nekem,most azért tűntem le a képről!!
Oké babym,várlak este,most mennem kell mindjárt nekem is!!Pusszancs!O))
Oké béjbim:O))
Amúgy mizu ma mit csinálsz???Mész valahová??
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?