Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Köszönöm:O)
Január 6. de lehet,hogy előbb:O))
Sok boldogságot:-)))
Tudom miről beszélsz....amikor már nem szopiztak a babáim,az első dolgom az volt,hogy rágyújtottam:-(
Gratulálok.
Mikorra vagy kiírva?
Ezt,jó ha betartod..sokan nem teszik..és asztmás lesz a gyerekük!!
Látod..aggódom is értetek!O)
ÓÓóó igen:O)))
Már csak 4 hónapig:O))
Mert babánk lesz!!:O))
Nem vagyok nagy cigis de húúúúú soxor kívánom!!De muszáj ki bírnom!!!Nincs sok már vissza.....:O)
Amúgy férjemmel is kint szoktunk cigizni..lehet szívritmus zavart kapnék ha bent dohányoznék!!:O))
Igen..tudom!!
Én is!!!!!!!O)
De miért nem szabad?
Nekem csak a szobában nem lehet.
Mit Wazze??Mit szeretek???
Ma jól elvagyunk...a hormonok..:O))
Ömlesztve!!
Beni:nam baj!
Ápoló:szerinted?
B.pi:csáó
Mit kell elővenni?
Csak érdeklődöm.
:-)
Féltem a fakanáltól. Délután 3-kor léptem le, este 10-kor kaptak el. A verést természetesen megúsztam.
Tőlünk 5 km-re volt a Duna. Oda mentem. Este csak haza húzott a gyomrom, éhes voltam.
Ilyet tényleg nem csináltam.
Viszont amikor kb 8 éves lehettem, akkor elromlott az autónk (trabant). Nem volt otthon senki, csak én és a nővérem, aki 1 évvel idősebb nálam. Beültem a kocsiba, és el akartam indítani. Szerencsére nem indult el. A kocsi előtt ugyanis ott volt egy fa. Igaz, hogy a kuplungot benyomtam, de mégis csak jó hogy nem indult. Nagyon nagy baj lehetett volna belőle.
Juujj,de rosszak vagytok...:))Nem semmi!!o))
Hová szöktél ápolócska??
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?