Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Sajnos az nagyon kevés egy osztályra!!!(3 ápoló)
De a mai világban....!!Drága!!!Amennyire lehet biztos kihozod magadból a legtöbbet!!!Mi drukkolunk!!!Hja!Meg gyere amikor időd engedi!!O)
Ez kedves:)
Gondoltál rám?
Szia! ♥
Hogy vagy, mióta nem voltam?:)
Bakker, kimaradtam a puncsolásból?:(
Akkor utólag is, én mindenkit szeretek itt! ♥ ♥
Sziasztok Újra!
Itt vagyok már, csak volt egy kis dolgom:)
Köszönöm a dícséretet. Nagyon jól esett.
Ma már így a betegekhez is kedvesebb leszek. Ma kezdem a délutános hetemet ugyani.
Mégegyszer köszönöm.
Ezért szeretlek Benneteket, őszinték vagytok. Puszi érte. ♥
Igen...megérzem,ha valaki jó ember és nem nagyképűsködő!!Te jó ember vagy és nem csak azért,mert kedves vagy hozzám és a többiekhez,hanem ez látszik...)))Megérzi az ember,hogy kivel érdemes és lehet kommunikálni és kivel kell tartani a pár lépés távolságot!!!
Szóval mindentéren pozitív a vélemény rólad(magam nevében..de szerintem a többiek is így vallják!)
Remélhetőleg ezzel jó napot szereztem drága!!O))
Csecse...köszi.....de ez még kamasz:-(
Férfit akarok:DDDDDDDDDD
Van itt egy ember, úgyhogy most tünök egy kicsit :)
De drukkoljatok, hogy üzlet legyen a vége!!!!
Ne törődj vele. Alapjából én is elég érzékeny típus vagyok. Nagyon sokszor szinte bármin tudnék sírni.
Gondoltad volna?
:DD
Hirtelen így olvastam: Igen kedves tőled.
Már majdnem elgondolkodtam, hogy vajon mi a fene kedves tőlem :) De aztán észrevettem a vesszőt is :DDDD bakker kiszőkülök a végén.
Tegnap itt voltam jó sokat :)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?