Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Várjál!! Mindjárt Téged is megnyallak..
Csak hogy rád ismerjek! :)))
hmmmm...édesem,én ne emlékeznék rád....:DDD
rád bízom,mint eddig mindig...te a legtöbbet rakod bele...:D
Sziasztok Szépségesek!! ♥
Már azt sem tudom, mondhatom-e hogy újak.. Mert már olyan rég jártam, hogy talán a régiek már meg sem ismernek.. :(( Vagy mégis??? :))
HNahh, hát sziasztok Újak!!
Nami! Bízd rám a bukszád, hidd el a legjobbat teszem vele!! :))
Hát nekem máris (még)jobb kedvem lett! :D
Wazze, te közénk való vagy! :D :P
Draga, azon mar nem veszunk ossze! Ugy alakitjuk, hogy Neked is jo lesz es nekem is, tobbszor is...
Boldogsag hormonokbol elore valasztunk, (csoki) Te melyiket kedveled jobban a tejcsokit, vagy a magasabb kakao tartalmu csokit, mandulaval a kozepen, vagy foldi mogyoroval, vagy malnaval?
(nalatod, ennel edesebb ajanlatot kaptal mar?) ;DDD
Hátjó :) ♥
Akartam ma sütni muffin-t, de teljesen elment tőle a kedvem :(
ugye???mondom én jobb lelépni és senkinek semmit..:DDDD
De nem tehetem...szeretem a karácsonyt is és azokat is akiknek veszek valamit....
és azért hadd legyek gonosz!!Én is kapok tőlük.:DDD
Az felvidít, ha elmesélem, hogy annyira izzadtam a k.va spinning közben, hogy tócsa lett alattam a parkettán, és amikor leszálltam róla, akkorát pereceltem rajta, hogy a kutyám is kiröhögött? :D
Nem akartam elmesélni, de ez közügy ha neked szar kedved van :D
Kibeb*szott szarkedv :(
Azért jöttem fel, mert itt mindig felvidítanak a csajok :)
jja!!Én is azt kértem,de nem hallottátok ma..:DDD
Hmm..szerintem anyuék valami műszaki cikket kapnak,bár nem tom mivel lephetném meg őket ami még nincs..:(
a többieknek,meg amire már vágytak..van aki memóriakártyát kap,ja apámnak muszáj egy telót vennem,mert kiakaszt,folyton azt akarja ami nekem van,mert az mennyivel jobb...:DDD
nahh,a többit még nem döntöttem el..de már most sajnálom a bukszámat..:S
lehet elmegyek karácsonyra valahová és akkor nem köll senkinek semmi??????!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?