Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Igen,ti ott nem nagyon tudtátok,hogy mik voltak itthon.
Tudom ,mert mesélték a kinti Magyarok.
Mást adott be nektek is a kinti cenzúra,ill.csak válogatott híreket kaptatok.
Kárpátiék lánya
Ha én zászló volnék
Igen? arrol nem tudtam, csak egyrol, az Ahogy lesz ugy lesz-rol.
Melyikek voltam feketelistan, emlekszel meg rajuk?
Hu de regen hallottam mar Koncz elvtarsnot!
Egyszer a repcsire vartam es egy olyan az eletnel nagyobb kepu no is ott vart egy sleppel korulotte, azt hiszem akkor ment haza a Zalatnai elvtarsno innen amikor az elonyeit megnagyittatta. ott hon megkerdeztem, hogy ki is volt az , es utanna az ujsagban is lattam a kepit. buszke volt a szilikonjaira.
Micsoda szerencsesnek erzem magam!!!
Ket ilyen szep es kedves holgy tarsasagaban vagyok!!!
Én már lőném ,de nem tudok a dallamoktól szabadulni.
Egy csomó Koncz Zsuzsa számot feltettem ide:
Tudod szivecskem, bizonyos alltaluk kivalasztott kulcs szavakat keresnek, figyelnek, es ha peldaul olyasmit mondasz azt a szot hasznalod, ami oket erdekel akkor az egesz masinadat atnezik tuzetesen. Most meg azt kellene hogy az osszes szavukat megtudni, es azzal elarasztani a nettet hagy legyen ugy mint Hofi mondta annak idejen az elso sorban ulo ugyeletes besugo elvtarsnak, hogy kimondta, me mondta kinek mondta mit mondott???
Emlekszel ra? hi hi
Nallatok, mikor lesz a pijama feldobas?
en meg jocskan odazom.
Orulok neki, hogy nem vagyunk egyedul!
idonkent megtamadja az AVO a computeremet, mert hatha terrorista vagyok, es akkor nem enged irnom olvasnom, mert lefagy a gepem.
Jo hogy Nallatok mar megszunt az AVO.
Szia Ilike, Sehike!
Es jo ejt Jeva!
Jó éjt Éva!
Nyugalmasat!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?