Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
:******
Én má' köszöntem :D
Meg kell zabálni :) Szerintem én akkor is berizikóznék egy dögönyözést :D Én értem a nyelvüket, és azt is, ha azt mondják, hogy menjél, amíg még van lábad...
:D
Hülye én sem vagyok, hogy egyértelmű elutasítás esetén közelebb menjek :D
De azért szerintem hagyná... :P nagyon szépen tudok nézni XD
Van itt a szomszédban egy pasi,aki szintén azt hitte,hogy ő ért a kutyák nyelvén! Ha ha:))
Azért nem harapta meg,csak úgy morgott,h.nem ismertem a kutyámra!
Nagyon féltékeny rám!:)))
Imádom a naaaagy szőőőőrös maci kutyákat :D Főként dögönyözni :D Az egyik barátomnak újfunlandija van (Fasírt a neve, teljes nevén Faírozott)
majdnem szívinfarktust kapott, amikor lazán odamentem a kutyához, és elkezdtem dögönyözni XD
Közölte, hogy örüljek, hogy van még kezem...Nemigen szokta állítólag tűrni.
Bennem meg semmi félelem nincs semmilyen kutyától, velük nőttem fel, sosem bántott egy sem.
Majd egyszer jól megszívom :DDDDDDDDDDD
Dögönyözést átadtam! Üzeni,hogy:Hmmmmm Vaúúúúúúúú
XDDDDD
Láttam,hogy nem nagyon tudsz aludni!
Én 5 kor keltem.Egyszerűen kinyílt a csipám!
Lehet hogy gyarapszik a kutyacsaládom, de még nem merem elkiabálni. Egy menhelyre mentettek egy 10 éves ír szetter hölgyet, akinek meghalt a gazdija, az örökösök meg altatni akarták. Ha tudják nekem még 2-3 hetet tartani, akkor gyarapszunk. :)
Csórikám nagyon odavan, hogy miért nem kell ő senkinek.Nekem meg a szívem szakad meg.
Szia! Én jól vagyok.
Te látom éjszaka szeretsz netezni.:)
Sziasztok Érkezők :)))
Mi 6an kicsit elérzékenyülve, de jól :D
Helló!!!:))
hogy vagyunk??
Áhh, én fél három óta kukorékolok :D
Mizujs Veletek? :P
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?