Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Sziasztok!!!!!!
Az jutott eszembe, mi lesz a fórummal, ha nem vagyunk itt?
Alig marad lány, és az összes férfiember biztosan itt lesz:)
Úgyhogy az otthon maradóknak is emlékezetes délutánjuk lesz:)))
Ebben igazad van:-)
Talán jobb kezedben a szótár, balban egy nyelvtankönyv volt, és a lábujjaiddal gépeltél:-)))
Igen!...biztos így volt:-)
Jó reggelt!:-)
Elérkezett a nagy nap:-)
Hogy mondhatod ezt Moni, hiszem egy szot sem hallottal hogy beszeltem!
esetleg csak irtam, de sosem beszeltem;))))))))
A cérnával vigyázni kell, mert az elrontja az egészet...
Szia, jóéjt :D:D Holnap :P:P Lassan én is fekszem :)))
Jóéjt mindenkinek
Lassan elköszönök, holnapra fontos programom van:))
Jó éjt!:))
És késssz :D:D Már rágcsálja :P
Persze hogy tudja :D Még nincs gyerek, ergo ha anya varr, az általában az övé :P Vagy lakásdekor, de a díszpárnákat is a sajátjának tekinti :D Szóval mindegy :D
Köszönöm, jól vannak:)
Holnap mennek a nővéremmel pótszülinapi vacsira:))
Étterembe viszi Őket, én addig a csajokkal leszek Cilunál:))
A varrasrol jut eszembe, hetfon kimostam es megvarrtam az egyik lenti fuggonyt, es valami nagyon ocska kinai feher cernat vettem, a gepem allandoan szet szakitotta . Muszaly volt kidobnom es uj cernaval ujra csinaltam ugyan azt a varrast.
Az mar nem szakadozott. ki is dobtam csak ugy repult! Irod, hogy a Kutyidnak varrod, akkor mar tudja, hogy az az ove fog lenni!
Hogy vannak csimutaid, kik mar regen az alomvilagban vannak?
Regebben jokat olvasgattam... Ahogy mondtak kukkoltam, mert ha nem volt mondanivalom akkor minek hallatnam gondolataimat irva. Jo Atyam azt monta hogy az ures hordo kong a leghangosabban es a leg hosszabban... es ha valaki tul hangos, arra nem erdemes odafigyelni. Szegenykem tobbet nem hallhatom tole...
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?