Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Köszi, ez elég szemét húzás volt akkor tőle...
Nem tudom, mi a probléma? :P
Erről van szó:)))
Én is beszélek,csak van aki beír olyanokat nekem,hogy nem is értem........miért....
Pedig ezekben a dolgokban így nincsen semmi,de ha kint az utcán beszélgetsz valakivel akit nem ismersz nem mondasz neki ezekről semmit sem.Pedig a mai világban,azért vannak dolgok,amiken még én is meglepődök...
Én sem mondanám :-)))
Viszont általánosságban amit tudok arról szívesen beszélek :-)))
Miért érted félre?
Csak azt írtam,nem fogják elmondani........
Nehogy azt hidd, hogy én erről faggattalak, volna, vagy faggatnálak. Ez a Te magánügyed. Tőled is csupán általánosságokat várok.
De beszélhetünk ám másról is.
Na látod:)))
Mondjuk én sem kérdeztem meg soha a pasikat,hogy mit éreznek olyankor........mert úgy sem mondták volna meg teljesen:)))
Hát igen:)))
De van aki beszél róla,van aki nem.Ez olyan dolog,hogy ....volt olyan ismerősöm aki nem beszélt róla, és kiderült róla,hogy van mit a tejbe apritani,csak elő adta magát...
Ja értem:-))
Persze , ahány nő annyi szokás, én csak azokat a dolgokat írtam le ami úgy gondolom a legtöbbre jellemző egységesen
Nem azt mondtam poldikám:)))
Az ,hogy mintha nő lettél volna és átélted volna,de mint minden nő...van aki liheg,van aki nyög,stb....
Vagy dobálja magát stb...
Ja:)))
Mikor olvastam,hogy mit írtál,hogyan viselkedik egy nő amikor jó neki...hát el kezdtem nevetni,nem rajtad...csak azon,hogy úgy írtad le mint amikor egy nő elmondja,de azért másképpen is viselkedik közben........mint mindenki más:)))
poldi:)))
Majd megbeszélitek egymás között,mindenkinek meg van a véleménye mindenről,és mindenki tudja,hogy saját magának mi a jó,vagy mikor elég....:)))
Nem maradtam mert dolgom volt...
na látod:)))
nem ma csavarogtam:)))
és te mit csináltál?
Látom azért ma elmentetek:)))
Én is azt csinálom:-))
Ma dolgoztál?
Már miért csodálkozol?:)))
Nem voltam még ott....nézelődök,írogatok:)))
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?