Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Szeretném kifejteni, hogy ez a fórum senkinek nem fogja megváltoztatni az életét! Nem vagyunk pszichológusok és nem vagyunk képesek odarohanni, ha valaki számomra érthetetlen okokból véget kíván vetni az életének!
Újra leírom én is, ahogyan sokan megtették már itt előttem: MINDANNYIUNKNAK MEGVAN A MAGA BAJA!! Nem fogom felsorolni, mert én nem állok neki oldalakon keresztül nyavalyogni és panaszkodni, hiszen tudom, hogy semmi értelme nem volna, max. a hátam mögött megkapnám, hogy milyen idegesítő vagyok már a gondjaimmal...
Én minden nap alig várom, hogy végre feljöhessek és bohóckodjak egy jót a Csajokkal, mert akármilyen rossz napunk, vagy kedvünk is van, képesek vagyunk egymást kirángatni legalább pár órára a gondokból!! Imádom ezt a fórumot, nem szeretném itt hagyni, azért, mert egyesek itt élik ki, hogy a másiknak(akit mellesleg a büdös életben nem láttak még!)csinálják a f@sza kis lelkiismeret furdalást!
Mindenkit szívesen meghallgatunk, és adunk tanácsot is, de nem kéne kihasználni ezt! Ha valaki egyáltalán nem hajlandó jobb belátásra térni, az menjen orvoshoz!!
Nagyon sajnálom, ha ezzel bárkit is megbántottam(természetesen, akinek ez nem inge, az nem fogja magára venni!), de most rohadtul kijött belőlem!
a m
ásik meg az enyém. .)
mármint, hogy jó ember e?
igen az:-)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?