Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Most elköszönök Tőled, mert várnak rám a munkában.
További szép estét és kellemes beszélgetést
Pusszantás!
Szia! :-)))
tudod sokáig mindent magamra vettem meg besírtam mindenen aztán felnőttem a portálozáshoz és rájöttem csak olyanok cseszegetnek akik irigykednek vagy féltékenyek,szóval,ha ilyet látok még jól is esik:XD
de már nincs ilyen jó,hogy lenyugodnak és okosodnak az emberek:D
Azzal a pasival már régen volt majdnem egy éve, ha jól emlékszem.
Én nem tudom ezt így magamban tartani ahogy Te.
megszólal unokatesóm,megdöglött ugye a hörcsöge a nevelt lányának aztán ilyet szól
anya megdöglött a hörcsögöm:(
megszólal az anyja...jól van kislányom jó,hogy nagyobb baja nem lett:XD
Én összesen egyszer láttam, hogy vitáztál ezen a portálon valakivel.
Úgyhogy szerintem nem sok haragosod lehet itt. :-)
szerencsém,hogy nem ez alapján ítélsz meg:D igen ez is relatív van akihez jó vagyok van akihez nem...általában olyan vagyok amilyenek hozzám...vagy,ha észreveszem nem csípnek akkor én is olyan vagyok,veled semmi gond téged én is csíplek:D
igen..nem vok oda értük..óóóó....dehogyis örültem a virágnak is meg a büdös borznak is vagy mi az:D
Én nem ez alapján osztályozok. Mivel velem mindig nagyon normális voltál nekem jó véleményem van Rólad.
Komolyan nem szereted a virágokat? Nőnél ez ritka. Akkor már tudom miért nem örültél, ha virágot vagy egeret küldtem :-))))))
sziasztok:)
nem lehet mindennap írogatni:XD
Ma ki. :-)
De véletlenül sem nevezlek makinak :-))))
Sziasztok!
Ma kihalt a fórumotok?..)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?