Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Hobbi & Otthon témák » Elege van a baktérium-mentes tisztítószerek és a foszfátmentes mosóporok keresgéléséből? cikk

Elege van a baktérium-mentes tisztítószerek és a foszfátmentes mosóporok keresgéléséből? (x)


Felfedhetek egy titkot, hogyan szerezhet örömet kedves családjának, ismerőseinek úgy hogy Ön is jól járjon?

Kedves Anyuka!


Aki egyszer megtapasztalta azt a napot, amit ezzel a tudományosan alátámasztott, természetes alapú Super 10 citromolaj általános irodai és háztartási tisztítószer koncentrátummal lehet csak megtapasztalni, az azonnal rohan, hogy minél több barátjának, kollégájának, ismerősének meséljen erről a csodáról...


Vajon Ön is szeretné használni a Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátumot?


Ön már élete során megtapasztalt több fajta természetes alapú termékek csodálatos hatását, eredményeit, melyek jó érzést, kellemes levegőt, tisztaságot, szépséget biztosítottak. De vajon ismeri-e azokat – az esztétikusnál lényegesen hasznosabb – sajátosságokat, melyekkel a Super 10 citromolaj általános tisztítószer koncentrátum kényezteti használóját élete során?


Miért páratlan és nélkülözhetetlen az Ön számára a természetes alapú Super 10 általános tisztítószer koncentrátum?


 • Friss és fitt reggel a nyugodt, zavartalan éjszaka után, melyet a természetes alapú, Super 10 általános tisztítószer koncentrátum tulajdonsága az antibakteriális hatásának köszönhetően garantál. Talán nem is sejti, milyen sok problémát okozhat egy rosszul megválasztott, nem működő tisztítószer.
 • Nincs többé csatakos ébredés az éjszaka közepén, mert a Super 10  összetételénél fogva lényegesen hatásosabb a jelenleg ismert tisztítószereknél.
 • Gyermeke biztonsággal veheti szájába a játékokat, melyet a Super 10 tisztítószerrel lemosott, teljesen baktérium-mentes, s méreganyagot sem tartalmaz.
 • Üde, selymes bőr minden nap, hiszen használatakor nem szárítja a bőrt. Teljesen emberbarát és környezetbarát szer. 72 órán belül több mint 99 %-ban lebomlik a környezetben.
 • Tüsszögés-mentes tavasz, tiszta légutak egész évben, a Super 10 jó tulajdonságának köszönhetően. Ideális megoldás házi por, toll és atkaallergiában szenvedőknek, hiszen vírus, gomba és baktériumölő hatása van.

 • Eldöntötte? Szeretne Ön is reggelente frissen, életerősen nekilátni a napi teendőknek?


  Akkor most megvásárolhatja az antibakteriális otthon zálogát, a Super 10 általános tisztítószer koncentrátumot!


  Milyen előnyei vannak a Super 10 citromolaj tisztítószernek?


 • Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít.
 • Koncentrált. Kis mennyiség is elegendő, a környezetszennyezés mértéke minimális.
 • Háromszoros aktív összetétel, felszívódik, feloldódik, és emulziót képez.
 • Biodegrádibilis, használatot követően 72 órán belül több mint 99 %-ban lebomlik a környezetben.
 • Antisztatikus, a tisztított felület portaszítóvá válik.
 • Több mint harminc éve népszerű háztartási és irodai tisztítószer egész Európában.

 • Hogyan működik a tisztítószer?


  Super 10 professzionális ereje behatol a folt, szennyeződés belsejébe, emulgeál és megszünteti a legmakacsabb zsíros, koszos szennyeződést is. Biztonsággal használhatja otthon. A Super 10 megkönnyíti a takarítást, ugyanakkor óvja a környezetünket. Imádni fogja, ahogy eltünteti a foltokat és a zsírnyomokat anélkül, hogy nyomot hagyna a csempén vagy a burkolaton.


  Mire használható még?


  Felhasználható még cékla, vöröskáposzta, vörösbor, vér, tinta, gyümölcs, rágógumi, stb. foltokra. Sütők, sütőrácsok, csempék közötti hézagok, bútorszövetek, szőnyegek, járófelületek, gépek tisztítására.


  Lehet vele: Lemosni, felmosni, foltot tisztítani, ablaküveget takarítani.

  Speciális tulajdonságai: Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet.


  Szíves figyelmébe ajánlom még a többi természetes alapú termékeinket is.  Lemon Glo bútorápoló szer (500 ml) valódi citromolajat tartalmaz. Lemon Glo tisztítja és ápolja a bútorokat, a fa-, festett, műanyag, fém- és bőrfelületeket. Eredményesen használhatja táskák, cipők, autókárpitok ápolására is, stb.

  A Lemon Glo bútorápoló szer, vizes alapanyagú fényező, amely enyhe tisztítót tartalmaz a foltok eltávolítására, természetes olajokat a fényesítéshez, és akrilokat, amelyek óvják és tartósítják a bútor lakkrétegét, a természetes- és műbőrök felületét. A lekezelt felületen nem maradnak meg az ujjlenyomatok. Taszítja a port. Ritkábban kell port törölni. Több időt tölthet gyermekével.


  G-1 mosópor, koncentrátum 5 kg


  Teljesen kiöblíthető. Nem hagy nyomot a kimosott ruhában. Fékezett habzású, foszfátmentes. Biológiailag lebomlik. Nem irritáló. 130 adag ruha mosására elegendő.


  Minden hőmérsékleten és minden mosógépben használható. A legmakacsabb szennyeződések eltávolításában is eredményes.


  Booster hatásfokozó megfelel a tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is. Szerkezetükben támadja meg és szétoszlatja makacs szennyeződéseket, amire más tisztítószerek nem képesek.


  A kemény víznek felróható negatív hatásokat megszünteti, amennyiben mosószeradalékként használjuk, - hagyományos mosóporok és mosószerek esetén is - megnövelve a felhasznált mosószer zsíroldó, folteltávolító és fehérítő hatását.


  Kitűnő elő-folteltávolító, még a fehérnemű legmakacsabb szennyeződéseit is eltávolítja.


  100 %-osan foszfátmentes, biodegrádibilis tisztítószer. Nem mérgező, nem irritálja a bőrt.


  Soft textilöblítő szer, koncentrátum 1 literes kiszerelésben


  A ma embere számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, illatos legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft textilöblítő szer használatával gazdaságosan megoldhatja e problémát, ruhái illatosak, és lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott.


  A Soft nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft-tal kezelt alsó/felső ruha, irhabunda, függöny, szőnyeg antisztatikussá válik, nem vonzza a port, kevésbé koszolódik és megszűnnek a nemkívánatos elektromos kisülések ("kis villámok").

  Családos anyák körében nagyon közkedveltek ezek a tisztítószerek, akik otthon vannak a pici gyermekükkel. Nekik fontos, hogy a gyermekeik olyan tisztítószerrel tisztított játékot vagy evőeszközt vegyenek a szájukba, mi nem csak baktérium-mentes, de mérget sem tartalmaz, s olyan mosóport és textilöblítőt használjanak, mely 100 %-ban foszfát-mentes. Nem okoz bőrpírt, viszketés, allergiát, stb.


  Kedves Anyuka!


  Szeretné Ön is biztonságban és egészségben tudni gyermekét?


  Szeretne baktérium-mentes tisztítószereket és foszfátmentes mosóport használni?


  Ha igen, kérem, olvassa el vásárlási feltételeinket. Itt pedig leadhatja rendelését.

   

  Baráti üdvözlettel: Váradi Gyuláné Zollai Mária

                                  KÖRNYEZETDOKTOR Kft.

   
  (x) Ez egy szponzorált cikk

  Írta: kornyezetdoktor, 2010. február 22. 15:32

  Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


  Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
  Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook