Elég indok a váláshoz a horkolás? (beszélgetés)
Én is horkolok!
Sőt beszélek is álmomban!
El akarok válni magamtól! :DDDDDDDDDDDDD
Hogyne lenne elég!
Horkolni?
Ki az, aki ezt megengedi magának?!
Természetesen azonnal válni kell.
Na nehogy ez legyen a kapcsolat elrontója!
Érdekes kérdést tettél fel. A férjed pl. nem akar válni a porszívózás zaja miatt? :-)
Félretéve a viccet, biztos idegörlő lehet, de szerintem csak költözz másik szobába, mint külön életbe.
Hol lehet venni ilyen csipkedő valamit, és mi is a neve? Azthiszem egész éjjel nem merne aludni csakhogy ne csipe meg semmi. :-))
Már félek a lefekvésektől mert tudom megint jön a horkolása. :-(
Az én párom is horkol nagyon, de érdekes módon nem zavar. Ez azért furi, mert anyum nagyon halk horkolása viszont úgy idegesített, hogy egész éjjel nem aludtam semmit. Még szerencse, hogy csak 1x aludtunk egy szobában. Ne koncentrálj a horkolására, hanem csukd be a szemed és gondolj valami szépre.. rögtön elalszol. Ha rákoncentrálsz, akkor még egy óra tikktakkolása is idegesítő tud lenni, és olyankor attól se lehet aludni.
Én inkább már akkor aggódom, ha nem hallom a párom horkolását. Néha éjszakánként vannak légzészavarai, amikor pár másodpercig nem vesz levegőt, és utána viszont egy nagyot, nah az nagyon ijesztő. Utánanéztem a neten, sajnos ez a nagy túlsúly miatt van és persze ebből fakad a horkolása is. Próbáltam dokihoz küldeni, de makacs, nem hallgat a szép szóra.
Jah és kérdésedre a válasz: nem elég indok. Ha nem szereted hagyd el, de ne találj ki mindenféle hülye indokot.
Most nem olvastam végig a hozzászólásokat, de megértelek, ezt nem lehet kibírni!
Orvoshoz kell fordulni, mert ez neked sem, de a párodnak sem jó.
Tudnak segíteni, van ilyen horkoló gép, én így hívom!
Este felteszi és reggel veszi le és nem horkol tőle.
Ehhez egy alapos kivizsgálás kell.
válóok???semmiképp,ki kell vizsgáltatni.a férjem egy vadállat horkolásban világbajnok!rettenetes,elmondhatok,ahogy lehunyja a szemét,átmegy ilyen barnamedve bőgésbe-szó szerint!egyszer felvettem neki diktafonra mit művel...nem hitt a fülének!elment és egy orrsövény-korrekciót csináltak nála.nem múlt el de mérséklődött!
mi együtt aludtunk,el ha nem bírtam átmentem a gyerekek szobájába.akkor volt mázlim ha hamar elaludtam.nem elválni segíteni kell neki!
szia
az én férjem is horkolt, és nem hitte el mikor mondtam és diktafonnal felvettem, és ő is meglepődött rajta
egyből vett egy horkolás gátlót, olyan mint egy óra, fel kell tenni este, ha elkezdi a horkolást akkor egy picit megcsípi és egyből abba hagyta a horkolást anélkül hogy felébredt volna
én meg nyögdécselni szoktam álmomba és én sem hittem el amíg fel nem vette a férje, bár ez őt nem zavarta inkább csak nevetett az egészen
ilyenért nem szabad válni, próbáljátok megoldani
elküldöm privibe a kutyu nevét ha érdekel
A horkolás nem válási indok szerintem. Ráadásul lehet, hogy súlyos egészségügyi háttere van, és a házasság pont arról szól, hogy jóban, rosszban a másik mellet legyünk.Ilyenkor én inkább segítenék a páromnak meggyógyulni....pffff
Az alvási apnoe szindróma miatt is horkolhat. Ez alvás közbeni légzészavart jelent, vagyis a szerencsétlen fuldoklik álmában. Ezt ki kéne vizsgáltatni. De ilyenért elhagyni valakit? Nem is értem mi lehet a lelkedben...
További ajánlott fórumok:
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Szerintetek lehet egy férfi szerelmes egy másik nőbe a felesége mellett, úgy hogy az nem vezet váláshoz végül?
- Állandósult horkolás
- Mit tudtok horkolásra ajánlani?
- Hatásos megoldások horkolás ellen.
- Bevált ez valakinek horkolás ellen, és hogyan készítettétek el?