Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elcserélném az életemet, most annyira rossz minden!... fórum

Elcserélném az életemet, most annyira rossz minden!... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:19
Írod: most. Az élet kereke fordulni fog, bízzál a jobb időszak eljövetelében. Mindenki életében vannak jobb és rosszabb napok, periódusok.
tegnap 15:37
Ismerősöm mesélte, hogy kórházba kellett mennie műtétre. Rettenetesen félt. Előtte haladt a járdán egy másik nő és azt gondolta, milyen jó neki, szívesen a helyében lenne, cserélne vele. A nő csak ment előtte és kiderült ugyanoda. A kórházban szobatársak lettek.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnapelőtt 22:28
Onnentol nyugis lesz minden
tegnapelőtt 22:27
Egy varázsbabta
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:01
Van olyan ember akire ennyire haragszol? Elveszed az övét, és átadod a tied. Ezt a nyomorúságosat.
7. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:46

[link]

Jó tanmese, de én egyetértek a témanyitóval

tegnapelőtt 17:18

Mindenkinek az életében vannak nehéz periódusok, de én nagy vonalakban elégedett vagyok az életemmel, sorsommal.

Valahogy ez az "elcserélném" szó nekem még sosem jutott komolyan az eszembe.

Fel a fejjel.

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Channa*)
tegnapelőtt 15:15
Velem is megesett már. Elég ha szegény szerencsétlen hajléktalanokra nézek. Milyen szörnyű kegyetlen életek vannak. Az enyém az övékhez képest leányálom.
tegnapelőtt 14:11

Túlél ám az ember sokat, amiről azt hitte hogy belefog halni.

Jókai Mór

Biztosan nehéz neked, de jó is fog jönni, nem csak rossz.

3. Channa* (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 14:06

Ugye!?

Sokszor, amikor hallok egy-egy történetet, akkor szinte megköszönöm az illetőnek, mert rájövök, hogy nem is gáz, ami velem történik!;)

tegnapelőtt 13:41
Dehogy cserélnéd! Kaphatnál egy sokkal rosszabbat is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook