Elcserélném az életemet, most annyira rossz minden!... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
12. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:19
Írod: most. Az élet kereke fordulni fog, bízzál a jobb időszak eljövetelében. Mindenki életében vannak jobb és rosszabb napok, periódusok.
11. papája
tegnap 15:37
Ismerősöm mesélte, hogy kórházba kellett mennie műtétre. Rettenetesen félt. Előtte haladt a járdán egy másik nő és azt gondolta, milyen jó neki, szívesen a helyében lenne, cserélne vele. A nő csak ment előtte és kiderült ugyanoda. A kórházban szobatársak lettek.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnapelőtt 22:28
Onnentol nyugis lesz minden
9. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:27
Egy varázsbabta
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:01
Van olyan ember akire ennyire haragszol? Elveszed az övét, és átadod a tied. Ezt a nyomorúságosat.
7. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:46
6. Hansika
tegnapelőtt 17:18
Mindenkinek az életében vannak nehéz periódusok, de én nagy vonalakban elégedett vagyok az életemmel, sorsommal.
Valahogy ez az "elcserélném" szó nekem még sosem jutott komolyan az eszembe.
Fel a fejjel.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Channa*)
tegnapelőtt 15:15
Velem is megesett már. Elég ha szegény szerencsétlen hajléktalanokra nézek. Milyen szörnyű kegyetlen életek vannak. Az enyém az övékhez képest leányálom.
4. hajnallányka
tegnapelőtt 14:11
Túlél ám az ember sokat, amiről azt hitte hogy belefog halni.
Jókai Mór
Biztosan nehéz neked, de jó is fog jönni, nem csak rossz.
3. Channa* (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 14:06
Ugye!?
Sokszor, amikor hallok egy-egy történetet, akkor szinte megköszönöm az illetőnek, mert rájövök, hogy nem is gáz, ami velem történik!;)
2. K-né Zsóka
tegnapelőtt 13:41
Dehogy cserélnéd! Kaphatnál egy sokkal rosszabbat is.
tegnapelőtt 13:41
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Miért akarja minden rokonom annyira, hogy bepasizzak?
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Annyira érzékeny vagyok, hamar elsírom magam minden iskolai...
- Lehetséges egy olyan lakást elcserélni amin hitel van, úgy hogy átvinném a hitelt a másikra?
- Mitől fájhat az egész gyomrom? (gyomorszáj, has, a méhemnél, mindenhol) ha nem mozdultam nem annyira fájt, mára enyhült.