Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Nem tudom elhinni, hogy az életben is minden eltűnt rokont (apát, testvért, stb.) így kell fogadni, kezelni, mint ahogy tette Lalika is, most + itt a féltestvért. Az emberek azért nem ennyire vadbarmok, leginkább meg szokták hallgatni azt a másikat.
Evelin valami nagyon csúnya játékba kezdett, Gréti pedig ezek szerint tiszta hülye, engedi magát palira venni. No majd tanítgatja az élet őt is tovább.
Evelin nagy forma. Gréti nagyon viccesen néz ki. :D :D
Azt hittem a haját vágja le.
Botond féltesója mekkora egy büdös paraszt. Szegény srácot most sajnáltam, tiszta sokkban volt, ami nem csoda.
Gusztustalan egy szívatás volt.
Mert Barbika azt hiszi, hogy a mamának egész nap nincs is más dolga, mint ölelgetni és ringatni a babát.
Ebből lesz az, ha majd egyszer eljön az az idő, amikor már súlya, bármi ok miatt szeretné lerakni, csak egyfolytában sírni fog, a kiságyban nem marad meg.Persze ki tudja, a forg.írók ezt majd lehet hogy valami huszárvágással megoldják.
De nem tudsz tiltakozni :D
Mi sem hintáztattuk őket folyton :) Egy ilyen pici baba még sokat alszik,nem kell állandóan piszkálni :)
Máté és Bence is mindig az ágyban aludt, alig láttuk. Barbi miért nem rakja az ágyba?
Hülyét is kapnék ha állandóan hajóhintáztatnának
Csak szólok, a zRTL nem közpénzből készíti a műsorait (kereskedelmi tv, nem közszolgálati) és... ugyanez csak hivatalosan nem mondható el a TV2-röl...
amúgy ez nem is olyan fontos, hanem inkább az, hogy ez az ÉNBP, ez kezd rettenetes lenni, régen alig vártam, manapság inkább elkerülöm :(... mégis kb. képben vagyok, ha 3-4 naponta megnézem, akkoris netezés közben, pedig szerettem, de minden jó szereplút kiirtak.
Nekem a BK ellenszenvesebb. Ez legalább szórakoztató, még ha sokszor hülyeség is. Az mondjuk tényleg érdekes, hogy mivel fogják etetni a babát, és hogy nem gondoltak semmire, nem vettek semmit...Azért egy kicsit több logika is lehetne ebben a sorozatban:D
Az viszont életszerű, hogy a csaj háttérbe került, amikor megszületett a gyerek. És hogy még csak meg se próbálták marasztalni, nem is érdekelte őket, hogy most szült gyereket, akitől máris meg kellett válnia, és biztos benne is van anyai ösztön, neki is nehéz...Amúgy is nehéz sorsa van, de így még nehezebb és fájdalmasabb. Én se tudtam volna ottmaradni a helyében, csúnyán kihasználták. Mondjuk legalább van fedél a feje felett, méghozzá ingyen, azért ez előny. Onnan könnyebb lett volna elindulni az életbe. És ha mégse kötődik a gyerekéhez és nem neki kell felnevelnie, akkor az szerencse. Nem úgy vettem észre, mintha túlságosan kötődne hozzá...
No szervusztok!
Az nekem is feltűnt, hogy ez a picike csaj ekkora babát, és olyan egyszerű, könnyű szülés volt, hogy már aznap haza is mehettek. Egy kicsit túlhordott volt, de semmi gond.
Hogy a kismama inkább elköltözik, és eszükbe sem jut, hogy marasztalják, még inkább segítenek is neki a csomagot levinni... de hogy a baba mit fog enni, mert ugye Barbika semmit sem vásárolt, legalábbis nem mutatták, a kismama pedig magával vitte a "tejcsárdát".
Egyébként az egész sorozat már úgy beteg, ahogy van. Erre használni az adófizetők pénzét, ez is megérne egy misét.
Persze ,mint a bariköztben,amit nem nézek hetek óta :(
Ott meg Gigi zakkant meg a babától ha jól látom :)