Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Szerintem a tegnapi rész volt az egyik legmélyebb mélypont az ÉNB történetében...
Lalinak volt honnan örökölnie a hülyeségét, az apja talán még hülyébb, mint ő... Ede úgy hiányzott a sorozatba, mint üveges tótnak a hanyattesés.
Szerintem ezt a tegnapi részt, mindenki maga írta meg magának:
Lalika + az apja: tőlük csak ez telt
Alexa is kellően ki-illegette magát a stúdióban, és utána ismét csak eljátszhatta az uri-nőt
Még Béczy is elhadarta a saját monológját... egyáltalán az egésznek se füle, se farka.
Ezt a főzőtudást én sem néztem volna ki belőle.
Inkább maradna a fakanál mellett!
Nem értem Alexa ezen fokú kiakadását. :D Mégis mit várt egy csontrészeg palitól? :D :D Tényleg, örüljön inkább, hogy nem rókázta le. :D
Bocs... :D
Nincs új dalra pénze a producernek
Belenéztem a főzöcske műsorba a napokban. Alexa főzni jobban tud mint dalolni
Alexával csak egy számra kötöttek szerződést, vagy mi? Már nem azért, de nagyon gagyi, hogy mindig egy számmal haknizik, holott szorgosan íni kéne egy albumra való dalt. Bár lehet, hogy jobb, ha mégsem. :D
Egyébként továbbra sem értem, hogy egy olyan kaliberű nő, mint ő, aki látszólag sokat fordít a külsejére, miért nem csináltatja már meg végre oldalt a fogát? Annyira el tudja rontani az összképet, amikor vigyorog...
Bíro és Fia ajzószer teljesen bio
Orrszarvú tülök darálva?
Ha én forgi lennék....:)
De még visszafordulhatnak, hogy elromlott az autó. Ugyis szerelt valamit még az utcán az első induláskor
Kinek nincs még apja-anyja, keressük meg nekik
Alexa, Joe? Alexának mintha lett volna egy gyereke is. Hol az apja?
Egyedül Zsófikáért kár, ő a legértelmesebb. :D :)
Na, jó, Lizával sem volt baj, de sokat nem tett hozzá a sztorihoz már.
+könnyezem ezt a hajólakó család felbomlását
Egy csaj marad csak Karcsikáéknak