Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Elég gáz,hogy manapság a nők "udvarolnak" a pasiknak és nem fordítva.
Nem égés.Az égés hogy minden nő azonnal feküdne a sorozatban meg ők rángatják le a pasik gatyáját ,na az égés.
Hülye ez a Gábor a nőszerzésével?
Szegény srácnak nagy égés volt
Gréta a hajóval. Majd lehorgonyoznak Karcsikáék mellett
Kinyitom a ládát és megint mit látok, egy csaj húzza a trikót egy srácrol. Miért nem a nadrágot?
'stét!
Lemaradtam. Ki vesz hajót?
na csak nem hajót vesz ?Mit érdekli már a klub ?
7,5 milla ide-oda mit számít ?
Nekem az is furcsa, hogy Gréti csak egyet-kettőt pityergett, hogy most oda lett minden, pedig az elején arról volt szó, hogy részéről 7,5 milla ment bele a buliba.
Dehát ebben a sorozatban mindenki kőgazdag, még az is bátran albizik, meg bulizik, stb. stb. aki hónapok óta nem melózik.
Arról egy szó sem esik, hogy Evelin miből fizeti ki a kárt,amit okozott! Még a testvérének sem adta vissza a milliókat !
Szerintem is Barbi pont olyan, mint az anyja. Mindenbe szeret beleavatkozni, mindent ő akar irányítani.
De ahogy fogják azt a kicsit, tök görbe háttal ülőpózban... totál púpos gyerek lesz, ha így tartják a karjukban egész nap...
Barbi mégiscsak emberséges.
Maja miben mesterkedik már megint...Vagy most menzesz görcse van?:D
Ez mondjuk igaz...Olyan, mintha Karesz szerelmes lenne Milánba és fel akarna áldozni érte mindent. Bolond.
Barbi nagyon hülye...
Nem tudom, mit erőlteti Ramónát ennyire, szerintem ennek nem lesz jó vége a számára. Hagynia kéne, hogy élje az életét és inkább örüljön, hogy övé lett a gyerek.
Karesz egy iszonyat jellemtelen ember. Amikor az utcára került, az ottani fiatalok bandája befogadta és sokat köszönhetett nekik. Paja megmentette az életét, erre ő azzal hálálta meg, hogy kirúgatta a melóból, az utcagyerekeket pedig mindenféle lelkifurdalás nélkül sorsára hagyta. Ahogyan Lizát is érzéketlenül kidopbta, holott ő szedte el Milántól. És Liza az egyik olyan csaj a sorozatban, aki emberileg is ér valamit, nemcsak jól néz ki.
Nem tisztességes, de még mindig tisztességesebb, mint a többiek. Én csípem őt is. Milánt annál kevésbé.
És még az sem tartotta vissza, hogy éppen a legjobb haverja, Milán barátnője volt.
Azért mondom, nem igazán tisztességes hapi.
Lizát is hogy utálta és a végén ő jött össze vele.
Karcsikánál csak átmenetileg tart ez a hiszti, néhány balhé után lenyugszik és elfogadja a helyzetet.
Bécy még a csöveseknek is szórja a pénzt, annyi van neki, legalábbis volt. Ez nem egyenlő a törődéssel.
Eléggé tisztességtelen Karcsika!
Azzal akarja Milánt távol-tartani egy párkapcsolattól, nehogy ismét csalódjon. Ezzel a szöveggel gyakorlatilag mindig belerondít Milán kapcsolataiba, csak azért, mert ő eddig nem talált magának senkit. Persze ilyen viselkedés mellett ne is csodálkozzon. Ezért inkább ilyen aljas módon akarja gyakorlatilag kisajátítani magának Milánt.
Igen ,bár vett neki lovat :D Vagy akart venni :) De Evit már a lovak sem érdeklik :)
További ajánlott fórumok: