Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Volt egy gyors menet tejföléknél?
Bakker Barbit mán fejbebactam vóna :)
mert olyan sok van neki hogy ez a kevés nem számit igaz, hogy annyija sincs ,hogy kaját vegyen de ő tudja
linda meddig húzza még ennek az idióta emmának az agyát,jobb lenne ha húzna vissza a gyerekéhez ,nem az lenne a fontosabb;;
Gréta egyre "jobb erőben" van
Karola meg miért dobta ki a pénzt, törlesztés, ha kevés is
Most sincs igazán mert nem történt baja a mászókán
Ez a leszbi nyűglődés is unalmas, idegesitő
Minek kellett még egy ilyen gyutacsfejű,hát hogy néz má ki ?
Szerintem nem fognak repülni.
Evelin csonti és nagyon csúnya.A kis szép az a szőke csaj,Mesi és persze Maja.
Egyetértünk :) Én is épp így látom.
Most szüksége van rá a gyereknek ? Miért,máskor nem ???
Lehet bennem van a hiba, de idegesit már ez a sorozat, különösen a tejfölhajú csaj
Minek nézem? Ne kérdezzétek
Jó estét!
A Dani helyében én sem bocsátottam volna meg. Ha ennyi bizalom nincs a másikban, és ahányszor könyörgött Grétinek, hogy higgyen neki... azt hittem, több tartás, több önérzet van benne.
egyik 19 a másik egy hijján 20, összeillenek ,gonosz mind a kettő, daninak nem kellett volna megbocsájtani hagy egye a fene, na de nem mi irjuk a történetet
Úgy gondolom, hogy az a fajta "túlzott önbizalom", ami már inkább önteltségnek nevezhető és ami már több, mint amit az ember általában még elviselhetőnek tud tartani.
Szerintem az van mindkettejükben!
Nem is az alkatot nézem, hanem a személyiséget. Paulának is hasonló alakja van, csak ő magasabb, mégsem tartom csúnyának, sőt. Ő a legeredetibb, bírom a stílusát. Ha Grétinek más lenne a személyisége, akkor a kinézetével se lenne bajom, de van valami, ami nagyon idegesítő benne. Rolanddal is szépen egymásra találtak, már ez is egy jel...De előtte se bírtam.
Gréti alakja alapvetően nem lenne rossz, az a fajta, aki könnyen pakol magára izmot, ha jól csinálja a dolgát, viszont most eléggé ráhízott a jó alapokra. Egyébként a karakterét én sem csípem, elhajózhatna Danikával a francba. :D
Szakmailag nézve, én Bori alakját látom a legjobbnak. Ő is könnyen pakol izmot és van is rajta, ez szépen látszik is.
Evelinnek sem lenne rossz alakja, bár ő totál más alkat, mint az előbbiek. A tartásán baromi sokat kellene dolgozni és pár kg izmot is kéne rá dobni, de akkor bomba lehetne.
Különben ilyen a világon nincs,hogy ellop 6 millkát,és még csak fel sem jelentik! Akkor érdemes ezt csinálni, ő is így gondolja,azért lopott még egyet :))
Fúj ez a Roland de gusztustalan....
Olyan mint a szarka... megérdemli már, hogy valaki helyre tegye a fejét. Persze Roland is eléggé gázos, valóban egyforma mindkettő, össze lehetne őket kötni.
a karola pénzét azért lopta el bori hogy iszony katalinnak törlessze azt a 6millát amit a széfből lopott el
lalitól nem szabadulunk meg olyan mint a bumeráng vissza jön
Igen, de először akkor lett elzavarva a bárból, amikor kiderült, hogy Bécyt meglopta, később Dávid visszavette, de ott is szemétkedett, és a végén Dávid is kidobta. Most, hogy legyen pénze meglopta Karolát, amiről viszont egyedül Roland tud... remélem most mindkettő megtanul repülni.
Ezt én se értem. De szerintem Boriban nem fogunk csalódni, elég dörzsölt. Nekem olyan érzésem van, hogy amit Rolanddal művel, az egy színjáték és nem akar vele összejönni, csak meg akarja akadályozni, hogy beköpje Karolának. Habár nem láttam a tegnapi részt. Remélem, végül ő fogja csőbe húzni Rolandot.
Már akkor kitettem volna a sorozatból, amikor kiderült, hogy a csajnak nemcsak férje, hanem kisgyereke is van!
Egyébként az a csaj is (nem is tudom már a nevét) hogyan képzelte, hogy majd "ingázik" a saját férje-gyereke, és a (tetszik!) "tejföl-csaj" között??
Lehet, pont ezt a hatást akarta elérni:D
Szerintem Paula csinos. Van stílusa, kedves is...
További ajánlott fórumok: