Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Igen, azért is írtam, hogy:
"az, hogy a megcsalást képes lesz-e megbocsátani, egy más dolog."
Szerintem attól kezdve, hogy valaki megcsalja a párját, teljesen mindegy, hogy józanul-részegen, vagy tudja-e kivel, avagy nem... a megcsalás, az megcsalás.
A születendő gyermek = egy ártatlan kis lélek, akit fel kell(ene) nevelni!
azért az egy csöppet más ha örökbe fogad egy gyereket, vagy a felesége hót részegen összeszed egy gyereket valakitől, azt se tudja kitől,,,,a mosdoban,nem gondolod ha már igy alakult ababa helyzet irhatták volna emberségesebbre is a történetet,vannak még csodák,,,,vagy nem.
Karesz + Milán = tiszta hülyék, és ráadásul pipogyák. Hogy a két csaj, akik egyébként még mindig a híd alatt aludnának, és átveszik a hatalmat a hajón, és természetesnek veszik, ha a fiúk költöznek el. Meg is érdemelnék, ha nem képesek elzavarni őket. A barátságuknak is jót tenne, ha már így alakultak a dolgok.
Majd Joe ismét csak megnyugszik, és belegondol, hogy ha korábban annak a másik csajnak a gyerekét minden ellenvetés nélkül hajlandó lett volna felnevelni, akkor itt most mégiscsak Barbi gyermekéről van szó... az, hogy a megcsalást képes lesz-e megbocsátani, egy más dolog.
nem lesz a csajoknak nem szalma van a fejükbe
hát ekkora pofon után mit csinálhatna szegény joe ez a két szalmával tömött fejű meg menjen már a sóbányába
De csak Győző érti a szitut :)
Lyuksógik :)
ezeknek szalma van a fejükbe ész hélyett
na,, elmondja vagy nem mondja ,,,,,elmondta,,,, szivás azt se tudja kitől terhes ez a méreg nem a cián. rolandot meg csapja már pofán valaki de tényleg tiszta hányinger
Várom már Barbi mama mit fog szólni
Joe meg aszonta megoldanak mindent. Mostmeg elrohan
Nem értem én ezt
Miért Milán megy el a saját hajójárol?
Rolandot pofán kéne már verni alaposan
Jó estét!
az igaz ,de azután mégis a védelmébe vette meg a pezt is odaadta neki hogy boldoguljon, most is megbékél szerintem, csak még idő kell megemészteni a dolgot hiszen padlóra került anyagilag meg érzelmileg is
Borinak mennyivel jobban áll a kiengedett haj!
Karolának egyrészt igaza van,hisz Boriska el lopta a pénz miközben teljesen szét volt esve,Roland jól teszi a dolgot meg sem halj a többieket...
A húgával, ahogy viselkedett először, az nagyon ronda volt. Szerencsére kibékültek.
karola néha elveti a sulykot de alapjában jó lelkű
Igen, egyedül Daniban volt annyi emberség, hogy vele ment. Pedig én is azt hittem, történt, ami történt, Karola elmegy vele...
van néhány rész ami kimaradt, borival senki nem ment a kórházba,
Én is azt vártam volna, hogy a csajok mennek vele. Nagy csalódás volt. Oké, meglopta, de könyörgöm ez már emberi életről szól. Jó, tudom csak film :) de akkoris
Azért legyünk őszinték,Bori már megérdemelné a börtönt! Egyszer 6 milliót lopni,utána még egyet,nem semmi! Mert elsőre sem volt bántódása!Nem csodálnám,ha megint lopna valahonnan,hogy Karolának megadja :))
Akkor kiderült, hogy Bori tényleg nem számíthat senkire. Mondjuk egy ilyen társaságban, mint ezek, nem is csodálom.
További ajánlott fórumok: