Ehhez te mit szolnál? (beszélgetés)
Nekem is úgy tűnik, hogy te jobban vágysz a srác után, mint Ő te utánad, mert még egy értelmes beszélgetésre sem volt képes, pedig egy értelmes kérdést tettél fel neki az elején!
Infantilis módon próbált lepattintani, valószínű azért, mert nem akart megbántani egy konkrét, egyszerű, őszinte válasszal!
Számomra ebből a "beszélgetésből" levont következtetés alapján egyértelművé vált, hogy nem akar veled lenni a hétvégén!
Lehet, hogy kicsit vissza kéne venned, letesztelni a fiút, hogy mennyit jelentesz neki, és utána döntsd el, hogy mit kellene tenned! Ha nem számítasz neki semmit, akkor miért kapaszkodsz belé?
A 2.-at olvastam csak, a hozzászólásokat nem (bocs).
Nem történt semmi, csupán az ML két(vagy több) felé levelezett egyszerre, és nem tudta, hogy Jasminkának küldte el a bálos dumát.
Nekem ez jött le.
Meg az, hogy Jasminka hagyja a fenébe ezt a fiút, ez egy k....g. Aki így beszél egy nővel, és még azt mondja, hogy szereti. Ugyan!!!
plusz, nem olyan nehéz újra ugyanabba a gödörbe belelépni.
egyikünk sem jézus krisztus, ha nem tanultad meg eddig a leckét, most megfogod.
önigazolás miatt ne legyél senkivel.
legyen tartásod.
ha magadat nem becsülöd, más se fog becsülni.
ha nem kapod meg tőle azt, ami neked fontos, akkor muszáj tovább lépni......
ez így eléggé önigazolás szagú, ebből az jön csak le, azért nem mered bevallani, hogy ez a kapcsolat nem jó neked, mert akkor megint magadra lehetnél mérges, hogy rosszul választottál.
és z mindenről csak nem arról szól, hogy valóban szeretnél és viszontszeretnének.
Én is ezen gondolkodom. Most ki akar mi, hol, mi van?
Mit kellene ehhez szólni? Kb két tinédzser beszélgetése a jövőben, ha nem vigyázunk a gyerekeinkre. Szörnyű.
az biztos, csak tudod ha biztos alapjaitok lennének, ez a beszélgetést nem okozna neked ekkora problémát.
az összeveszéseitekben te hányszor voltál hibás, mit gondolsz?
durván viselkedsz egy olyan valakivel, aki momentán valószínűleg nem erre vágyik.
nem azt kérte, hogy dorongold le.
nagyon kultúrálatlan viselkedés ez....
tudod, bármit el lehet mondani, csak tudni kell normálisan megfogalmazni.
győzködd magad, eddig is jól ment.
figyelj:
a barátodnak rossz napja volt, te vagy neki a legtökéletesebb és össze fogtok házasodni, sok kis porontyotok lesz.
juj de jó így, ugye?
mert kicsit több értelmet látok abban, hogy valakiről a rárohadt rózsaszín szemüveget letépjük, mint körbnyaljuk, és hagyjuk menetelni egy olyan dolog felé, amiben még jobban sérül.
De lehet őt tovább nyalogatni, mindenki másképpen csinálja, te is, én is.
és az neked miért ekkora probléma?
lehet, hogy szereti. előfordul olyan, hogy tudja az ember, hogy mit kéne tenni, de mégsem teszi, mert még rosszabb lenne, ha nem lenne. én abszolút nem értek egyet veled, nem tudom, miért bántod ezt a lányt....
Figyi nem ismersz es igy nem biztos helyesen iteled ki vagyok...de gondolj csak mit akarsz...en tudom ki vagyok...es mit eletem meg..azt is mit erdemlek...:)
ha nyafka lennek nem eltem volan tul...azt amit tuleltem de mind1 :)
nem a véleménykérésed a baj, hanem ahogyan viselkedsz.
egy szar kapcsolatot futatsz, már hónapok óta.
én visszaolvasnám az összes hsz.-ed a fiúval kapcs-ban hátha tisztábban látsz.
egyébként azt kérdezel amit akarsz, és erre kapsz olyan véleményeket is ami nem feltétlen tetszik.
ennyi.
tévedtem
de a kérdésedet értem, csak rendkívűl szomorúnak és szánnivalónak tartom.
nem is erről a konkrét kérdésedről beszélek egy ideje.
őszintén szólva nálad kicsit magasabbra tettem a lécet, mert nem gondoltam, hogy ehhez a beszélgetéshez neked bármilyen közöd van.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnál, ha a 17 év körüli lányod 50 körüli pasival állítana haza?
- Mit szólnál, ha a fiad olyan lánnyal jönne össze, aki se tanulni se dolgozni nem akar?
- Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt?
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Ha te a barátom / ismerősöm lennél és meghivnálak a lagzimba ami koránt sem szokásos, mit szólnál az alábbiakhoz...?
- Mit szolnál ahoz, ha 3 éves szoba tiszta gyerekedre a nagyszülő csak azért ad éjelre pelenkát mert félti az ágyát?