Egyedül nem megy! (beszélgetés)
persze,hogy megerdemled...maris besargultam az irigysegtol:DDD
miutan megneztem a kepeket...aztaaaaaaaaaaaa,de szeeeeeeep!!! mennyi az annyi??
Köszi már nagyon várom!
Rám fér egy kis áztatás:-)
Nézd majd meg a helyet mi a bungalokba leszünk:-)
wellnes és konferencia hotel cserkeszőlő a képek magukért beszélnek április 7-9-ig megyünk:-) :-) :-) :-) :-)
jaj,de jó Neked:-)
Én apa szülijére vettem egy kuponos wellnest Cserkeszőlőre,már voltunk ott és isteni volt azóta is vissza akarok menni:-) hàt most meglesz!
orulok, hogy jol telt, remelem jol telt:)
faj, mert gondolom,hogy gyogyvizben aztattad magad:))
es most a csontjaid meg az izmaid erzed ugy,hogy fajnak...
jajj, de szeretnek en is egy kicsit termalozni...
Megjöttem a "nyárból" a ceglédi wellnessből a télbe. Szerencsére még a hóesés előtt hazaértünk.
Szép volt, jó volt. Most mindenem fáj. Ne legyek telhetetlen.
hahoooo, ne hahoooz, me igy is az rebesgetik, hogy ho lesz:))
itt vagyok, megse mentem haza, tesom ment...
jobbulast akkor!!!!
en elvagyok, minden reggel elmondom magamnak ebredeskor:
egeszseges vagyok, szep vagyok, sikeres vagyok!!!
ez be kell,hogy valljon:D
itthon fexem betegen,de sztem holnapra màr virrgonc leszek:-) itthonrœl dolgozom!
Te,hogy vagy?
nem akart mas szivevel elni....
vagyis ezt mondtak a radioban..
nagyon sajnalom, kulonleges tehetseg volt, en nagyon szeretem a zenejuket...
szia lanyok...meghalt Cipő :(((
rettentoen sajnalom, meg a csaladjat is...a lanyait, feleseget...
szornyu
hat az a minyimum:DDD
addig meg se alloka lejton, meg kiralylany nem lesz belolem:DD
remelem jo ido lesz, ti is jobban ereznetek magatokat a wellnessben:))
en is mennek wellnessre, wellnessbe, vagy mindegy, csak aztathatnam mar magam egy kis termel vizben, de uszni is mar nagyon jo lenne, a jo eletbe bele, mindig csak amelo, melo, haztartasi melo..
napi 14-16 ora melo, azert sok(k)
Nem vettem olyat, amit nem fogok használni, de ha nem látom meg, nem jutott volna eszembe ezért elmenni vásárolni. Egyébként csuppa olcsóság van ilyen vásáron, de nagyon ötleteseket is lehet találni. Én kifejezetten azért mentem, mert anyukám imádja az ilyesmit és ott volt a közelében. A prospektusukból pedig kinéztem a páromnak egy tucat atlétatrikót, mert egy másik tucatot már ki akarok dobni. Aztán persze vettem neki egy pullóvert (olcsón), ami nekem lett jó, olyan divatos mini kötött ruhának.
Mindenkinek jó kedvet ! Itt a tavasz. Tegnap még azt mondták, hogy jövő héten ragyogó idő lesz, most meg jelentős lehülést jósolnak. Vasárnap megyek Ceglédre 5 napra wellnessre:( ez az időjárásnak szólt.
További ajánlott fórumok:
- Új csapat, egyedül nem megy már nekem sem a fogyás!
- Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy!
- Fogynom kell, de egyedül nem megy
- Mi a különbség a kocsicipő ill.a zártcipő(félcipő)között? Milyet vegyek a 13 hós kisfiamnak tavaszra, aki még egyedül nem megy?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Egyedül nem megy