Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
ugye? a legjobb...kényelmesen semmittevősen :P
néha néha itt vagyok :))
waohh kókusz ananász? hol vetted? miez ? nekem is keeeeeell !!!!
jaj én a héten nem főztem...muszáj lesz..ma gyrost ettem...hiányzik a főztöm :)) majd ha éhes leszek holnap jön az magától,hogy mit ennék :P
Hello, téged is látni? :))
Csoki és pizsama jó párosítás :D :D
Gyere, egyél! :))
Lövésem sincs. Bár megenném a rántott gombát-karfiolt-padlizsánt IS. :)
Holnap nem főzök, megyünk exszel motorozni, meg anyám csinált ma kocsonyát.
Ahaaa, én is szeretem nagyon a teát. Most egy üdítőt néztem ki, amilyet még nem ittam soha, csak azt pakoltam egyik nap. Kókusz-ananászlé. Ahh bakker, azt hittem megiszom azt a full kartont. :D
hmmmmmm szadizmus...imádom!!!!! ne csináld!!! :DDD...még nekem is ki kell találnom,hogy mit főzzek holnap..bár vásárolni már nem sok kedvem van...
kicsit lehűl a levegő...és a tea az alap lesz :))
Hmm...én is ma kezdtem a teaidőszakomat. Épp főzök(amint láthatod) :D
Paradicsomos húsgombócot, amiből a mártás isssteni, a rizs meg dagad fedő alatt, bekeverem, aztán már főzöm is, és eszek. :)
A-a, én nagyon megyek a külsőre. Nekem rohadt fontos, hogy jó megjelenésű legyen. Mindjárt azt nézem. Rossz az irány mi? :S
Őszintén megmondom, mindig patent hapsijaim voltak. :)
Na engem aztán nem befolyásol média. :))
Örülök, hogy neked is összejönnek a dolgok. Hála az égnek, nekem is. Kopp-kopp. :))))))))
Hello Titti, veled is ezer éve...:))
Mesélj valamit. :)
Tudom, attól még lehettél volna épp offlány is :D
Kell a szimpátia úgy, hogy külsőleg vonzz téged, vagy olyan a belső kisugárzása, hogy levesz a lábadról. Utóbbi mondjuk akkor érdekes, ha gyorsan levesz, nem hetek múlva kezd alakulni valami.
Nem rég láttam egy könyvet, ami arról szól, annyi elvárása tud lenni az embereknek, hogy ezért maradnak egyedül. Egy negyvenes nőci írta, komolyan elgondolkodtam, ezt megveszem.
A média és egy csomó minden hat ránk azzal, megérdemeljük mindenből a legjobbat, egyre jobb és jobb jár.
És ha most azt is mondod, ez nálad nem így van, valamennyire akkor is hat..
Mostanság -lekopogom- nagyon jól be- és összejönnek a dolgaim! :):)
Onlány vagyok, írtam hogy ma szabadnapos vagyok. :)
A-aaa, nálam nem. Talá ezen kéne változtatni? Dehát nem tudok bakker. Áhhh lehet így hagyom ki a jó pasikat? :O :)
Miért nem?
Örülök, hogy megkaptad. Így legyen mindenben szerencséd. :))
Jééé, te is onlány :)
A szikra ki is tud alakulni :)
Nekem ő teszik külsőleg, héééé! Konkrétan mikor megláttam a társaságban, azt mondtam magamba, hmm, ez a férfi tetszik nekem, őt elfogadnám. És megkaptam :)
Nem készülődöm rá. :)
Na hellóka! :)
Hmm...szimpatikus szimpatikus, de a szikra belőlem hiányzik. Nem vonz, és ha engem valaki nem vonz, azt cseszhetem. :D
Gondolod, ez így működik? Hogy kialakul? Nekem ez eddig nem jött be. Most külsőről beszélek. Ha nem tetszik annyira, akkor storno. Na majd meglátjuk mi sül ki belőle. :)
Miii? Átmeeegy? Tiszta izgalom. :P Készülsz rá? Vagy ilyen is csak a mesékben van? Én nagyon szoktam készülni/készülődni. :D
Ott alszik veled?
Jajj, hát most nagyon irigyellek!!! Ha lenne hirtelenjében 3 szabadnapom, amikor nem kell plusz munkával foglalkozni, nem is tudom, mit csinálnék :)
A motorozás jó, régebben engem is vitt az egyik barátom. Már nem vágyom rá. Már a motorozásra :D
Mosás, főzés nálam is lesz, mozogni is akarok hétvégén, haladni a munkával.
Ha jut rá idő, akkor takarítok, ha nem, hát nem :D
Piacra is mennék már, szeretem a hangulatát :)
Kifogytam a nadrágjaim, úgyhogy 1-2 héten belül túrnom kell, drukkolj! :)))
Egy kicsit lazítanod kellene :) Hűűű ez nagyon kis romantikus!!! :) Ha szimpatikus fiú jön a képbe, azért nehogy hazaküldjed ám :D
A magas fiúk szeretik az "alacsonyabb" lányokat ;)
Változó :D Ott szokott az lenni, amikor két ember egymásra néz, szikra, bizsergés és persze egy pár lesz belőlük, életre szóló kapcsolat, stb.
Akivel eddig volt ez szikra feeling, abból nem lett semmi :D :D Ez szerintem csak a mesékbe van..
Ma este átjön, várom már nagyon!
Egyébként ma szabadnapom van, hétfőig. :P
Kitakarítok, mosok, főzök, és megcsinálom az itthoni munkát is. Csak kéne vennem egy nyomtatót. :S
Holnap meg ha jó idő lesz, megyünk az exemmel motorozni. Alig voltunk 3x az idén, mert nem ért rá. Most bepótoljuk, aztán rakja a garázsba. Töményen még ennyi, ami fog történni. :))
Szia körte! :)
Jó hát, de már megszoktam. Attól függ, van amikor 18:30 kor van egy 20 perces, és van mikor 18:00 kor.
Nem hiányzik, de nem tudom mi lesz velem így. :D Képzeld, megismerkedtem egy pasival, itt lakik a másik utcában. Tök aranyos. Együtt járunk dolgozni, mindig foglal nekem helyet a buszon. Na tegnap este sűrűn járkált hozzám munka közben. Hazafelé annyit röhögtünk, kész voltam. :D Aztán ugye mindig hazakísér esténként. Tegnap meghívott magukhoz egy kávéra, szüleivel él, de mondta ne aggódjak, aranyosak. Jááá, hát én ezer éve nem voltam ilyen szituban. Kaptam jó éjt üzit is tőle. :D Tömény romantika van itt kérem szépen. :D Egyébként 198 cm, színizom pasi. Képzelheted hogy nézek ki mellette a 158 centimmel.
Huhh ez biztos valami hülye karma nálad is. Én meg tavaly ismertem meg valakit, pont ezekben az időkben, és most megint. :D
Hát milyen romantikus filmeket nézel te? :DD
Ne nézd őket. :P
Szia Pandora! :)
Oooh, az ilyen ajándék szünetek milyen jók is tudnak lenni... :)
Milyen időközönként van egyébként szünet?
A két műszak jobban hangzik mindjárt, mintha éjszakaival is meg lenne spékelve. :D
6 éve? Nem is hiányzik? Aki nálad aludt, ő miért zavart? Érdemes lenne átgondolni, simán lehet, hogy valójában szeretnéd te ezt, de valamiért elutasítod a gondolatát.
Nálam 1,5 év volt a kimaradás, és nagyon érdekes -ez most áll össze a fejembe -, hogy 1 év elteltével szinte napra pontosan akkor kezdett a mostanival alakulni, amikor tavaly az előzővel végleg lezárult.
Egy idő után hozzá lehet szokni, tudom. Sőt, még a fáradtság ellenére is jobb vele aludni...
Csak azért nem kéne, hogy ne legyek egyedül. Túl idealista vagyok, a sok barom romantikus film teszi :D
Szia körte! Igen, 9 kor már lázban égtem. :) Képzeld volt egy kis szerverhiba, így csúsztunk 30 percet-ami ugye szünettel járt. Isteni volt. El is szívtam kapásból két cigit. :D
10 ig vagyok. Nem, csak két műszakos vagyok. Éjszaka nem dolgozom.
Uhhh anyám, én elhiszem, hogy most egy kicsit rossz. Nem mondom, hogy majd hozzászoksz, mert gőzöm nincs milyen sok idő után pasival aludni. Cirka 6 éve nem aludtam huzamosabb ideig senkivel. Tudod, nyár elején itt aludt egy srác nálam, de alig vártam hazamenjen. Brr...nagyon rosszul voltam. :/
Hát figyi. Én azt mondom, ha csak néha jó, nem kötelező hozzászoknod, sőt nem is kell. Csak azért, hogy ne légy egyedül, ne csináld. :(
Ejnye :D :D El van nézve ;)
Lassacskán végzel már, gondolom. Meddig vagy ilyenkor??? Ez amolyan több műszakos történet?
Nem feltétlen amiatt. Megint új nem egyedül aludni...
Egyáltalán nem vagyok biztos ebben a kapcsolatban, hol így, hol úgy érzek. :/
Jéé, csak most vettem észre, hogy írtál. :)
Én most készülődök(lélekben) a melóra. :D
Az nem jó, ha nem tudsz aludni, de van egy sejtésem miért nem. ;)
Bizonyos helyzetekben jó tud lenni az adrenalin.
Már nem tudom, mikor írtam és mi volt akkor. Az tény, azóta se aludtam ki magam (király...) :/
Most még csinálom a kis másodállásom, aztán egy jó fürdőre és alvásra vágyom.
Film nézés, olvasás is rég volt... Jól tudna esni, ha most a kettő közül választhatnék :)