Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!! (beszélgetés)
Amúgy sziasztok, én is életmódváltásban vok!:)
Üdv Kansas, javasoft (más fórumokon már "taliztunk":))
Én tegnap végre rávettem magam h megcsináljam a Kiképzést pedig 18-ra értem haza, de megcsináltam, már csak azért is mert 16-kor egy bnőmmel oda voltunk sütizni. . . Hát olyan furi volt, lusti voltam, de aztán belejöttem, aztán már csak arra lettem figyelmes h oda se figyelek és a testem csinálja magától, nekem teljesen máshol járt az agyam, folyamatosan dolgokon gondolkodam, észre se vettem és vége lett. Végig csináltam de nem éreztem fáradtnak magam. . . mintha ott se lettem volna a testembe amíg csinálom. Egyre jobb. .
Nórika ne törődj vele!!!Az én párom is 1szer elnevette magát de szóltam h állítsa le magát vagy jöjjön és csinálja velem.Jött...alig bírta 5 percig...ő.... a férfi....Szóval azóta amikor csinálom leginkább csodálattal néz.
Tudom nehezebb úgy hogy nem támogatnak,nem ártana neki egy seggberugás!
Szia!
Ez nagyon rossz és szemtelen dolog, de próbáld figyelmen kívül hagyni és csináld amit elterveztél és csugd be magadra az ajtót, hogy ne lásson. Had nevessen, csak az önbizalmadat akarja elvenni, ezt pedig ne hagyd. Tudom nem könnyű kiiktatni, de próbáld meg. Vagy mondd azt neki, hogy csinálja Ő is veled, meglátjuk erre mit mond.
bár ez nem baj:) gyakorlatilag megdumáltam anyámmal hogy megegyezünk:)
miszerint majd szól ha már szerinte eléggé lefogytam:))) tök kiváncsi legyek hány kiló leszek akkor amikor neki jó lennék... nem tom 40?:D
olyan büszke vagyok magamra hogy ma csak egyszer ettem:)))) pedig tényleg azért mert nem voltam éhes délelött.. aztán meg már várni akartam a kajával amíg kezdődik a Második esély a tvben:D
na, kb 2 hét késéssel de megjött a mikulásom.. már kezdtem megijedni:P
asszem emiatt a héten már nem méreckedek...
ma még nem ettem mert nem voltam éhes. most kezdek... negyed 5kor megeszem majd a vacsim, csirkemell, hagymával:). anyám ki van akadva hogy nem eszek , pedig eszek, de csak ha éhes vagyok, szigorúan és akkor is kevesebbet.
bezzeg azt rögtön közli ha hízok, de ha meg keveswebbet eszek az is baj... ki érti ezt?:)))
Sziasztok lányok!Mitujs nálatok?Nálam fogyi szempontból minden ok,csak lelkileg törtem kicsit össze tegnap de már kezdem összeszedni magam.Hétvégén elvileg bulizni megyek,az egyik bnőmmel meg egy volt szobatársnőmmel,mint a régi szép időkben :-D Alig várom bár hét elején a fáradság miatt nem igen volt hozzá kedvem de most arra van szükségem h ha nem is leszek részeg de legalább "pityókás" :-D Tudom alkohol...de nem baj,annyit úgy se tudok inni meg különben is letáncolom majd.
Mára terveztem Norbit,remélem összejön és hajlandó lejönni a polcról :-D
én megint fogytam egy kicsi vizet...:D
08.01 óta ez így már 4,1 kiló minusz víz:D
nem tudjátok mikor indulhat be a rendes fogyás? mert ez mint szép és jó csak nem érek vele semmit ha nem látszik:D
már én is ott tartok hogy kényelmetlenül érzem magam ha mégis kicsit többet eszem. feszül a hasam és rossz érzés... szóval valószínűleg összeszűkűlt a pocim és már nem enged annyit:D na meg csak akkor eszem ha éhes vagyok..:) és én sem akarok igazán megvonni semmit mert akkor csak arra a valamire fogok gondolni amit nem ehetek:D
igyekszem kerülni a szénhidrátokat de ha kell akkor kell... legfeljebb negyedannyi adag mint régen:D és ennyi
egyébként én sok diétát próbáltam de hósszútávon belebuktam mindbe...meguntam:(
aztán belenéztem egy kicsit magamba és megvizsgáltam hogy mi a legnagyobb baj.
rájöttem hogy az a legnagyobb gond, hogy akkor is eszem ha nem vagyok éhes... csak úgy brahiból, és nem keveset...
így aztán augusztus kezdetével elkezdtem azt csinálni, hogy direktben megvárom míg éhes leszek. és az a röhej hogy így csak 2 szer eszem egy nap:D reggel 9 körül, meg negyed 5 kor délután... és aztán kb ennyi...a mozgásom megvan szerencsére, nincs is gond vele. nem köpöm ki a tüdőm, de az sincs hogy nem csinálom..:)
nekem ez segített, hogy meg kellett találnom a legnagyobb bajt amit én magam csináltam..:)augusztus elseje óta már 3 kiló minuszom van..persze tudom hogy ez csak víz és amúgy lassabban fogok fogyni, de hát az is valami:D
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!
- Nagyon rosszul főzök. Minden próbálkozás egy újabb kudarc....
- Frissítettem a legújabb Mozilla Firefoxra, de nagyon lassú vele az internet.Mit tegyek?