Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben. (beszélgetés)
Akkor küldd el neki nyugodtan!
Ha az nyeri meg a választást, remélem tesz is valamit, nem csak a szája jár, mint eddig mindegyiknek!
Feltwennék egy kérdést, őszinte válaszokat várok.
21 éves vagyok, a férfi, akit szeretek, 37. Ez olyan nagy tragédia? Sokak szerint igen. Az előző párom 16 évvel volt idősebb nálam, és senki nem csodálkozott. Itt a neten kaptam beszólást, hogy az apámra hajtok. Butaság, csupán nem vonzanak az érettlen, buta fiatal férfiak. Szeretem, ha egy férfi intelligens, udvarias és kiforrt egyéniség.
Romantikus, szenvedélyes férfiről van szó, de 30 fölötti.
Az országról annyit, hogy mindenképp jobb lesz hétfőtől, a kérdés, hogy mennyire?! :)
:) :)
Holnap csajok szavazás? Mentek? Én nem. Nem kell kiírni, hogy kire szavaztok, félreértés ne essék, csak kérdeztem.
Háháháháááááááááá :)
Olyan rémes?
Húúú Kriszpy ez az én szellemi képességeimet meghaladja... :))))
Ma nem fog ilyesmire az agyam, mert megyek páromért hajnalba, és csak most kezdek neki főzni. Szép mi? Mit csináljak, elcsesztem az időt a madarasba. Remélem a csajok csak kitalálnak neked valamit.
Na közben megtaláltam az egyik kedvenc oldalamat, nagyon sok idézet van fönt. Szerintem itt biztos találsz valamit.
Lehet akár valami szívhez szóló is. :)
Ti vagytok a tapasztaltak. :)Én zöldfűlű vagyok.
Csajok, elkelne számomra némi segítség!
Nincs kedvetek törni picit a buksitokat.
Na, ma bejelölöm isminek a kis szívszerelmem :)
Valami olyan szöveget szeretnék hozzáírni, ami megmosolyogtatja, de mégis azt gondolja, de aranyos. :)
Értitek!Csak azért, mert haragszik rám, egy tündérnek kell tünjek a szemében. :)
Én bátyuséktól nem rég kaptam egy balzsamot. Nem igazán használtam, mert amikor megkaptam, bekentem a hajam és tiszta zsír lett tőle. Nem rég rájöttem, mekkora hülye vagyok, a fejemet nem kellet volna, csak a haj részt. Írja is, de én balzsamnak néztem, jól bekentem. :)
Azóta kenem főleg a hajam végére, szerintem nagyon jó, selymes tőle és könnyen fésűlhető.
Schwarzkopf- Gliss Kur (folyékony hajvégápoló) olyan mint egy fogkrémes tubus alakra.
Anita,
kipróbáltam a ricinust, nem belsőleg :)))
Hát így elsőre nagyon furi volt, de selymesebb lett a hajam tőle. Szerinted hajhullásra is jó lesz, vagy csak a haj szerkezetén javít?
Kiki :))))
Ilyen jól sikerült a Húsvét? Úgy eltüntél, minden rendben? :)
Szerintem a kis varázs már attól meglesz, hogy 3 év után végre újra látom.
Úgy szeretném megcsókolni, megölelni. Ha jól alakulnának a dolgok, talán életemben elősször lennék olyan merész, hogy megcsókolnám. :)
Szia!
Én szedem pár éve, bár értelme már nincs, mert nincs párom, de az arcom sokkal szebb tőle, nem vagyok olyan pattanásos, így nem akarom abbahagyni, nem is fogom. Belarát szedek.
Mi a kérdés?
Szia!
Küldtem privit!!!!
Lehet már későn válaszolok,de még csak most olvasom vissza ,hogy miket írtatok, pedig egy nppal vagyok csak lemaradva :)
Visszatérve a ruha jó választás és igaza van Huanitának,hogy legyen meg köztetek az a kis varázs amivel majd te elcsábítod őt, de szerintem fog az neked menni!!!
Sziasztok lányok!
Lehetne egy kérdésem nem épp a topikhoz kapcsolódik. Szed valaki fogamzásgátlót?
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi kérdésekben, felmondással kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Zűrős családi kapcsolatok-sztorik.Segítsünk egymásnak.
- Rokkantnyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben van valaki hozzáértő?
- Terasz beépítésével kapcsolatos kérdésekben ki tudna segíteni?
- Tudtok Kecskeméten olyan helyet ahol albérlettel kapcsolatos jogi kérdésekben ingyenes tanácsadás van?
- Találok-e itt olyan embert, aki közhasznú egyesülettel kapcsolatos kérdésekben otthon van?