Egy pasinak milyen érzés szűz lánnyal lefeküdni? (beszélgetés)
köztetek nem volt igazi kapcsolat. te többet éreztél, ő pedig semmit, neki kellemes szórakozás volt. az, hogy kedvel, az nem jelent semmit, ha nem kedvelne, nem is szexeltetek volna.
azért nem érted, mert érzel :) ha olyan pasival lettél volna, akivel kellemesen elvagy, de nem érzel semmit, és közben éled az életed, ismerkedsz, jön esetleg más, vagy lefoglalnak dolgok, nem érdekelne, mi van a pasival, hiszen nem érzel iránta semmit. nem éreznéd azt sem, hogy neked most bármit mondanod kell, úgy gondolnád, neki se számít, hiszen nem alakult igazi kapcsolat. nem kell túlbonyolítani (kár volt belemenni)
Lehet más oka is. De necces. Érzed ezt te is szerintem.
Egyáltalán nem keres mostanában?
Fogalmazzunk másképpen.
Rád nem ér rá.
Tuti ráér :)
Nem ez az oka.
Igazán azért állok tanácstalanul, mert tényleg rendben váltunk el legutóbb.
Szinte lebeszéltük, hogy "akkor legközelebb". Sőt, ő mondta hogy: na majd akkor ha te is ráérsz meg én is, összehozhatunk megint valamit.
Meg teljesen jó volt minden. Jó hangulat. Mikor hazament a kapuban beszélgettünk vagy fél órát még, hülyéskedtünk és hasonlók, búcsúcsók és hazament.
Nem. Úgy írta mintha tanácsot akarna adni, hogy hogyan vegyem el valaki szüzességét. :)
És erre írtam hogy ez nem igazán fog előfordulni velem.
Te? :)
Úgy érted megszabadulni a szüzességedtől? :)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Ha a férfi nem akar lefeküdni velem, miért nem?
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni?
- Gáz csak azért valakivel lefeküdni, hogy már ne legyen szűz?
- Szűz lánnyal szexelni nagyon rossz lehet egy pasinak?