Egy gésa beszámolója (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy gésa beszámolója
Nagyon könnyű egyébként bárkit elítélni ezért vagy bármi másért.
Mi "emberek" olyan könnyen ítélkezünk. Bezzeg ha valaki ránk mond kritikát!!!
Picit mindenkinek magába kellene néznie, mielőtt mást kritizál.
Nem hinném, hogy lennének olyanok, akik erre születnek és olyanok, akik nem. Az élet hozza az ilyen helyzeteket. Hiszen az életben a képzettségen és dolgozni akaráson kívül szerencse is kell.
Elítéljük, aki a szexiparba keveredik, elítéljük, akinek abortusza van, aki nem talál munkát...stb.
De milyen rosszul esik, ha rólunk ítélkeznek.
"Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess."
Nekem tetszett a cikk.
A gésák ugyan nem ezt a munkát végezték, de azért sejteni lehetett, miről fog szólni a cikk.
És igen! Bátor dolog felvállalni, hogy valaki a szexiparba bekukkant.
De az vesse az első követ a cikk írójára, aki még soha nem tett életében olyan dolgot, amit néha maga előtt is titkolna. (Ha tudna.)
kb ez jutott nekem is eszembe.
Ritka, hogy vkki megosztja velünk ilyesfajta élményeit. Én köszönöm, bár a gésától tényleg messze áll a dolog, de személyes véleményem, hogy a gésákat sem kell azért az egekig magasztalni!!!
Remek,mondhatom és közben legyezgetem itt magam.
Viszont arra gondolok,hogy végeredményben rengeteg nő él hasonlóan 'változatos' életet,bár ők nem pénzért teszik.Mégsem ítélkeznek fölöttük. Pedig ugyanarról van szó.Ha így fogjátok fel,akkor a cikkíróra még fel is nézhetünk,hiszen ő pénzt is keresett azzal,amit mások ingyen csinálnak.
Hát ez volt az én kalandozásom a szexiparban.
Ez lett volna a megfelőbb cím, amit a cikkírója az utolsó mondataként leírt.
....de sokan és sokszor rossz címet adnak meg. Ítélkezni meg nem szabad, mindenki azt tesz a testével amit akar és amennyit a gyomra elbír, és amennyira szüksége van mindenáron a pénzre. A cikkíró bevállalta, és megosztotta,kicsit zavaros lett az tény.
Ekkora sértést a gésákra nézve!!!
Pont a napokban volt egy film róluk.Műveltek,kifinomultak volta.Gyermekkoruktól zenét,táncot,irodalmat,társalgást, tanultak,teaszertartásokon,közéleti eseményeken kísérték,szórakoztatták a vendégeket.Mikor már közismertté váltak,sokan keresték a társaságukat,akkor
szüzességüket"áruba"bocsátották.A legtöbbet kínáló kaphatta meg őket és azontúl mint"másodfeleség" kísérte a férfit.
Cseppet sem hasonlítottak a cikkíróra.
A gésák magasan képzett művészek, sokféle szórakoztató tudományhoz értenek magas szinten, maguk is mozgó műalkotások, nem pedig a testüket és a szexet áruló nők.
A testüket eladók a prostik.
Igen, nekem is ez jutott eszembe, meg az hogy másodjára már nem zavarta at sem, hogy ki nézi meg a neten.
De az Ő dolga, ha tudta csinálni, egészségére
azért amit Te itt leírtál nagyon messze van a gésa-ságtól.
....máshoz közelebb....
Ugrás a teljes írásra: Egy gésa beszámolója