Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét? (tudásbázis)
Hidd el, hogy van.
40 évesen még mindig Ő anyuci kicsi fia.
Akinek eddig arról szólt az élete, hogy mindenki Őt ugrálja körbe.
Eddig itthon voltam a gyerekkel, egy kanalat nem kellett odébb tennie.
Az élete arról szólt, hogy szigorúan napi 8 óra munka, edzés, internet, fetrengés, anyuci.
Most ez megváltozott, és nem bírja az iramot.
Főleg, hogy 'utasításokat' is adok
Ha nagyon elromlott nem biztos hogy megoldódik és tényleg jobb akár egy rokon vagy anya otthon mint a fizikai vagy idegi terror!!
Én 7 évig tűrtem és vártam a csodát a volt férjemnél mégse lett jobb,sőt csak rosszabb.
Csak nekem szerencsém volt mert enyém volt a lakás.
Hol dolgozol hogy ilyen sokáig odavagy?
Ilyen munka mellett semmi időd nem marad a gyerekre gondolom a férjed megy érte az oviba ő játszik vele utána , fürdeti fekteti le, és talán főznie is kell?! Nem csodálkozom ha kiakad nem sok férfi csinálja ezt!
A munkámmal semmi.
Azzal vana baja, hogy reggel 8:20-kor elmegyek, és este 9-re érek haza.
Magyarul neki is kell foglalkozni a gyerekével, és egyéb dolgokkal is.
Amint látod nem..
..ha nem lenne a lányom, nem érdekelne, akár munkásszállón is laknék, de mit csinálok pénz nélkül egy 3 éves gyerekkel?!?
NEM! Kilakoltatási moratórium van!
De kérdés: akar e az anya a gyermekével ilyen apa mellett élni?
Egyik napról a másikra akkor sem tehetnek az utcára, pláne nem egy kiskorú gyermekkel.
Jogalapja egyébként is csak az anyósodnak lehet rá.
Akkor az anyósodé, nem?
Az rakathat ki, akié. Ha az anyósod nevén van, akkor nem a férjedé, ergo nem rakathat ki. Az anyósod viszont igen.
Hidd el, hogy én örülnék ennek a legjobban, de se otthonom nincs, se munkám..
Illetve munkám az van, 2 hete.. Innentől számolom, hogy megőrült a férjem!
Ha az anyja nevén van akkor max az anyja rakhat ki szerintem, jogilag neki semmi köze hozzá.
Van hova mennetek?
Ha kiskorú gyermek be van jelentve oda, akkor nem tehet ki, a rendőr sem fog tudni intézkedni.
Max ellehetetleníti az ottéléseteket, és örülni fogsz, ha eljöhetsz onnan....
Hát én úgy tudom,hogyha a lakás a férj nevén van és a szerzése a házasságkötés előtt történt elvileg,igen.
De ha állandóra be vagytok jelenteve,akkor a rendőrség nem engedi,hogy kitegyen!