Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét? fórum

Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6 7
2011. febr. 10. 05:53
én ettől a férjtől magam mennék el...
119. Eperke9 (válaszként erre: 116. - F758a7200f)
2011. febr. 9. 22:25

Na, de megütötte!!! S valaki itt azt javasolta, hogy dicsérje a munkája miatt, hívja el vacsorázni...

Mért kéne bárkinek is behódolnia??? Főleg egy olyan embernek, aki megütötte.

Ha most lenyeli, legközelebb mi fog történni? Ha majd lilára veri hívja meg "egy hétre nyaralni"?

Ne viccelj!

SZERINTEM AMINT TUDSZ DOBBANTS!!!

2011. febr. 9. 18:38
Ezek szélsőséges példák amiket itt leírtatok, szerintem náluk a viszony ennél normálisabb volt eddig
117. Kata 1977 (válaszként erre: 112. - Panka78)
2011. febr. 9. 16:38

Okosan döntöttél!

A verés az egyetlen amire én is azt mondtam a volt férjemnek,hogy egyszer teszi meg és vége.

csak ő ezt nem hitte el mert hiába az én lakásomban laktunk de 2 gyerek volt én keveset kerestem a nyakunkba vettünk egy havi 25ezres hitelt és azt hitte félek nem merem kidobni és sakkba tarthat,hát tévedett!!

Pedig én egyesül voltam mint a kis ujjam se szülők,se testvérek,senki.

de egyszer hazajött az akkor még másfél éves lányom a kezembe és egy rossz szó miatt úgy megütött hogy a falnak estem a gyerekkel a kezembe.

Na ekkor összeszedettem vele a cuccait és másnap már a bíróságon voltam beadni a válókeresetet.

így vissza gondolva nagyon nagy bátorság kellett hozzá,de megérte!!

Azóta se érdeklődik a gyerekei felől,és nem is fizet.

Én meg jól megmutattam neki hogy lábra álltam tök nyugodt voltam lelkileg az anyagi gondokat is megoldottam apránként,de aztán jött a mostani párom.

Azóta ,8 éve élünk békében és boldogságban és még született 2 gyermekem a mostani páromtól.

Nem szabad behódolni,megalázkodni és bátornak kell lenni!!!

Senki nem segíthet rajtad csak saját magad!!

116. f758a7200f (válaszként erre: 115. - Eperke9)
2011. febr. 9. 15:34
Miert? Sokszor a verem a mellem is eleg rossz megoldas...
115. Eperke9 (válaszként erre: 100. - Kis Cidri)
2011. febr. 9. 14:58

Ne már, ezt ugye nem gondolod komolyan?

Még Ő nyalizzon a férjének? Hunyászkodjon meg? Ez szerinted meddig jó megoldás?

Bocs, h így beleszólok, de szerintem abszolút nem ez a jó megoldás!!!

114. e07aa834c4 (válaszként erre: 88. - Jéghegy)
2011. febr. 9. 14:39

helyedbe gyorsan lépnék...nagyon gyorsan mert ha szemétkedik lesz folytatás.Én is eltürtem 1x-2x-3x-4-x,sokszor,gyerekek előtt.Végén nagyon durvára fordult.Leléptem,egy hónap mulva könyörgött hogy vissza jöjjek.Adtam esélyt-adott esélyt,haladunk lassan de ugy érzem igyekszik.

Lelépés:egy hét alatt mert mi is ugy voltunk hogy azonnal tünjek el két kicsivel.Anyaotthonokat kerestem,majd tesóm befogadott 2 hétre,majd hazaruccantam tőle 700 km-re.Ő vitt haza pedig mondtam ha lezárjuk végleg ott maradok.És ő is jött értünk.Ha nem jött volna sose térek vissza hozzá.

113. f758a7200f (válaszként erre: 112. - Panka78)
2011. febr. 9. 13:58

Hat akkor le a kalappal elotted mert igy fejest ugrani a melyvizbe nagy batorsag kell:)

Es sajnos nem mindenkinek sikerul talpra allnia, ahogy te csinaltad de visszavonom amit mondtam, hogy " konnyu mondani":))))

Szoval akkor ismered a gyakorlati reszt is.

En azt hiszem hogy tul bizalmatlan vagyok az elettel szemben ugy ertem minden pasi egyforma, mi a francnak valtogassam, alapjaraton mindenkinek van valami hibaja es valami jo tulajdonsaga. Ezek utan, ha xy-t elem tolta a sors, akkor biztos volt ra oka:)

Es ha vege kellene hogy legyen egyszer, akkor a sors azt is tudatni fogja velem es elemsodor egy masik xy-t

Amit tehetek, annyi, hogy iranyitom az eletem addig a pontig amig tehetem tehat haztartason belul, ezt azt es a mikrovilagomban minden tolem telhetot megteszek. De nagy hordereju lepesekhez nagyon ovatos vagyok, ezert tanacsolom mindenkinek hogy ha lehet akkor nem szabad nagyon bolygatni semmit, nem egy tragediat lattam mar.

De a vilag a batrak miatt is forog, szoval kellenek az ilyen emberkek is persze, mindket resznek megvan a maga nehezsege. Nehez a kompromisszum is sokszor de nehez a nullarol valo kezdes is

112. Panka78
2011. febr. 9. 12:35

Nekem nem volt sok választásom, de eljöttem a férjemtől.

Mikor először ütött meg, még elhittem mikor bocsánatot kért, elhittem, hogy bántja, hogy bánja!

Aztán eltelt 1/2 év, és újra megtörtént, majd újra.

Úgy beszélt velem mint a kutyával.

Egy reggel felébredtem, és azt vettem észre, hogy a bíróságon ülök, és éppen a válasomat intézem.

Aztán elköltöztem. Munka, pénz nélkül.

Tudom.. bátor voltam!

Találtam munkát, dolgoztam, gyerkőc oviba volt. Aztán szépen lassan talpra álltunk. Lassan a válást is kimondják!

Nem könnyű, nagyon nem, de hihetetlenül megkönnyebbült vagyok!

111. Panka78
2011. febr. 9. 12:32
Szia:)
2011. febr. 9. 12:29

Jó étvágyat!

Sziasztok!

109. Kis Cidri (válaszként erre: 107. - Panka78)
2011. febr. 9. 12:27
Eddig azt mondta, hogy csak most történt először. Egyszer szerintem meg lehet bocsátani.
108. f758a7200f (válaszként erre: 103. - Panka78)
2011. febr. 9. 12:25

Igen, persze, igazad van, de nézd nem mindenkinek van olyan luxus helyzete, hogy csak úgy felálljon és otthagyjon csapot papot.

A legtöbben le vannak blokkolva a gyerek, a munka, vagy kis fizetés miatt és kompromisszumokat kell kötniük.

Szóval könnyű azt mondani, hogy én nem hagynám, stb. de valószínű mert neked több választásod van.

Pl én is fiatal vagyok, de a lehetőségeim sokkal korlátozottabbak mint egy velem egykorúnak, mert pl. nekem is van 2 gyerek, egyelőre itthon vagyok stb. Nem vagyok olyan helyzetben mint Jéghegy, szerencsére, de átérzem, mert ha így lennék, én sem tudnék rögtön kilépni. Vagyis kilépni lehet, de a károkat is mérlegelni kell, az összes következményt

107. Panka78
2011. febr. 9. 12:25

Én eliszem, de az már egy kicsit durvus, ha a férj veri az asszonyát.

Ezen nem tudom, hogyan lehet lelkileg túllépni..

Ezt, hogyan lehet megoldani?

106. Kis Cidri (válaszként erre: 103. - Panka78)
2011. febr. 9. 12:22

Tudod minden kapcsolatban vannak mély pontok, amiket túl kell jutni és nem feltétlenül abba kell hagyni a kapcsolatot.

Ha ott mindig kilépsz akkor sose tanulod meg a problémákat megoldani, és mindenütt vannak problémák.

105. f758a7200f (válaszként erre: 102. - Kis Cidri)
2011. febr. 9. 12:21

Enyém is, de menedzserféle is, úgyhogy 1:1

:DDDD

Üzleti fogások kombinációja, hogy éppen milyen a görbe...

104. f758a7200f (válaszként erre: 100. - Kis Cidri)
2011. febr. 9. 12:19

Tényleg, együtt edzeni az szuper lenne:)

Legalább heti egyszer, mert gondolom többször nehezebb is lenne megoldani.

De legalább az edzőteremben kialakulna egy versengésféle ugye, mert akkor már több pasi van, és nézegetnék a nejét, így neki is el kellene kezdenie pedálozni egy kicsit:)))

103. Panka78
2011. febr. 9. 12:18

Én azt mondom, hogy amint biztos lesz a munkahelyed változtass.

Na, nem munkát:))) Az életeden! Azt mondod, hogy Te már mindent megtettél azért, hogy működjön a házzasságod. Nem jött be!! Akkor mi a túróra vársz?!

Fiatal vagy, lehetsz még boldog. Egyedül vagy mással, ez most lényegtelen.

Egy fontos: nem élhetsz le így egy életet! Mi az, hogy megüt egy férfi?!?! Jó ég! És akkor az ember még nyalizzon, "randizgasson", vele?

ÁÁÁÁÁÁ, nekem ettől felfordulna a gyomrom!

Hogy veszi valaki a bátorságot, hogy megüsse a feleségét?

Az ilyennek, letörhetne a keze tőből!

102. Kis Cidri (válaszként erre: 101. - F758a7200f)
2011. febr. 9. 12:17
Az enyém pocakos;))))
101. f758a7200f (válaszként erre: 96. - Jéghegy)
2011. febr. 9. 12:15

Azt is tudnod kell, hogy akik nagyon sokat edzenek, és nem szednek szereket, na, egy jó része a tesztoszteronnak, ami a szexre kellene, az izmokba megy, így kevesebb kedvük van...

Ilyen szempontból egy sportosabb pasi lehet, hogy az ágyban kevésbé aktív mint egy pocakos.

De ők ezt véletlenül sem ismernék be, hogy az ő hibájukból van kevesebb szex, ezért azzal jönnek, hogy minket aláznának le tudod, nem vagy elég szexi, stb. Pedig igazából nekik nincs kedvük, mert egy kívános férj ráugrana a szőrös lábú, menzeszes méretű bugyogót viselő feleségre is, elég ha az lehajol valamire:)))

Ne vedd közönségességnek, de ez az igazság.

Másik kategória az ilyen szexet nem kívánó pasiknak a menedzser. Náluk is szenved a tesztoszteronszint

100. Kis Cidri (válaszként erre: 88. - Jéghegy)
2011. febr. 9. 12:14

Kapd el a munkájával. Dicsérd nyakra-főre hogy milyen erős és mennyire örülsz, hogy dolgozni jár és nem kocsmázni. Közben öleld meg, mond el neki mennyire szereted és hogy te is arra vágysz, hogy ilyen legyél.

Menjetek együtt gyúrni, ha más nem érdekli, ha már ő is érti a lényeget elhív vacsizni, vagy moziba is.

Hidd el nálunk már bejött.

2011. febr. 9. 12:12

Az igazság az, hogy örök életében, egy magának való valaki volt, én meg azt hittem, hogy sikerül megváltoztatnom.

Életem legnagyobb tévedése volt!

2011. febr. 9. 12:11
Holtszezon van:)
97. f758a7200f (válaszként erre: 93. - Kis Cidri)
NA, basszus, lennék én préda, de nincs vadászösztön...:)
96. Jéghegy (válaszként erre: 93. - Kis Cidri)

Én ajnos azt vettem észre, hogy csak úgy lehet ápolni, ha a másik is vevő rá.

Az én férjem meg nem az.

Őt kielégíti, ha munka után gyúrhat, v. van itthon kaja.

95. f758a7200f (válaszként erre: 88. - Jéghegy)
2011. febr. 9. 12:10

Ez is valami:)

A visszautasítás tényleg car :(

DE ne vedd magadra, nem szabad!

Legalább próbálj magabiztosnak látszani, akkor is ha megbántott vele

94. Kis Cidri (válaszként erre: 92. - F758a7200f)
2011. febr. 9. 12:10
Valahol el kell kezdeni. És a második az már jobb lesz, és a közte eltelt idő pedig...
93. Kis Cidri (válaszként erre: 91. - F758a7200f)
2011. febr. 9. 12:08
Ezt viszont el kell fogadni, hogy a kapcsolat érzelmi ápolása a mi feladatunk."Folyton prédának kell lenni, hogy lehessen ránk vadászni, mert ha már elkaptak akkor nincs bennünk semmi érdekes."
92. f758a7200f (válaszként erre: 90. - Kis Cidri)
2011. febr. 9. 12:07
Ez is jó ötlet, de még túl korai, még haragszanak egymásra, ez csak oda vezetne, hogy elmennek egy programozott légyottra, de mindketten feszengenének
91. f758a7200f (válaszként erre: 87. - Kis Cidri)
2011. febr. 9. 12:06

Ja, de a mi részünkről, azért mégiscsak mi feccölünk bele többet mindig. Tipikus asszonysors...

Azért néha a pofája alá szoktam ezt dörgölni:)

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook