Egészséges barna bőrt szeretnék (beszélgetés)
Hát....félek tőle,hogy nem igazi barát....
De megpróbálok vele beszélni...remélem h sikerrel....
Az év ége pedig nagyon remélem,hogy itt lesz.....mert így nagyon rossz lesz egyedül....
Nem vesztünk össze tudtommal semmin....én már kérdeztem tőle,de azt mondja,hogy semmi...
De ha semmi nem lenne,akkor nem viselkedne így,hogy elmegy mellettem meg ilyenek...meg nem szól semmit...nem is köszön...
Most is felhívtam és a tesója vette fel,hogy fürdik....fél 7 előtt....:S
Mondtam a tesójának,hogy felhívom olyan 7 felé...
Remélem,hogy nem talál ki semmit és tudunk beszélni...el fogom neki mondani,hogy nem tudom,hogy mi baja van velem,de azt h van valami,azt tudom..remélem,hogy elmondja és dűlőre jutunk...
Köszike igyekszem gyógyulni:)!
Miért, hogy viselkedett Veled???Összevesztetek valamin?Kérdezz rá mi a baja, hátha elmondja...
Szegény...igyál sokat és még ülj gyógynövényes fürdőbe és melegítsd ott lenn a hasad meg ilyenek...
Gyógyulj meg!
Majd rakok képeket persz!Ha meglesznek,majd rakok...:D
A barátnőmnek nemtom mi baja van velem...kérdeztem tőle telefonon is,ő meg azt mondta,hogy semmi...
Amióta nem vagyok suliban,azóta nem is találkoztunk.Ha fel is hívom,mindíg leráz...
Most is találkoztunk a fotózáson és alig köszönt meg elment mellőlem...
Jajj Istenem!Nem tudom,hogy mit csináljak...most ha a suliba sem lesz velem akkor lehetek egyedül...jajj csak egyszer ballagjak már el..:S
Jó volt a fotózás...tök aranyos volt a fotós is...:D
Szegénykém...felfáztál?uffff....az nagyon szar lehet...:S:S
És fáj is?
Sziasztok!
Én itt vagyok!
Van itt valaki?
okés....puszika!
Jó légy...:D
Jó takarítást!
:D:D:D:D
Várj...küldök neked!Mindjárt megy....milyen kár,hogy erre a mondern technika még nem képes,hogy elektronikus úton lehessen küldeni kaját....:D
Pedig milyen jó lenne....:D
Én most sajtos tallért majszolok...:D
Legalább azt lehet enni és szeretem is...:D
A háztartási kekszel ellentétben..:D
De azt is megeszem..:D
:D:D
Pedig komoly lett volna,ha te is Kos vagy.....:D:D
De akkor is vannak véletlen egybeesések...:P
Elhiszem!
Remélem,hogy egyszer én is egy lakásban lekhetok majd azzal az emberrel,akit szeretek!
De jó neked Istenem!!!!
Össze költözhetsez azzal az emberrel,akit szeretsz...
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Mitől barna a kenyér és honnan tudjuk, hogy az tényleg egészséges?
- Fogyni szeretnék az egészségemért és a lelki kiegyensúlyozottságomért
- Vidékre szeretnék költözni, tudtok ajánlani helyet, házat, tanyát bármit. Ahol jó lakni - élni, kertészkedni, egészséges a föld a vidék ..
- Szép, egészséges bonsai fát szeretnék. Hol árulnak Bp-en, ahol választék is van?