Egészséges barna bőrt szeretnék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is elég fehér bőrű vagyok, emellett sok pici pöttyöm is van, ami minden szoláriumozás, minden napozás után csak szaporodik. Tavaly nyár elején én is voltam párszor szoliban, a szinem gyönyörű volt. Nem voltam nagyon barna, csak annyit mentem, hogy éppenhogy csak ne legyek falfehér. 4 vagy 5 alkalommal mentem el. Utána a Nivás testápoló olajjal kentem le magam, mikor hazaértem és letusoltam. Nagyon finom puha volt a bőröm. Ajánlom mndenkinek.
Viszont lenne 1 kérdésem. Ki lehet valahogyan kerülni a pöttyök szaporodását? Van valami krém vagy olaj vagy bármi, ami eltünteti, vagy legalábbis kivilágositja az apró pöttyöket?
Velem se semmi kül...am...csak mára mondanak jó időt...holnapra országszeret esőzés és szél lesz...legalábbis tegnap még azt mondták....
Nálunk eddig nem sütött a nap,de nagyon jó idő volt...
Most pedig már a nap is süt,de elég nagy borulás jön...:S:S
Remélem h délután nem esik,mert azt tervezem,hogy elmegyek szoliba.
Nem sok. Olyan jó időt mondtak a hétvégére, de egyelőre semmi nem látszik belőle..:(
Nálad?
Szijja!
Mizu?
Van itt valaki?
Csajok?
Rendben és nézd az időmérőt és gyógyulj meg és szoríts,hogy ne legyek rosszul az éjjel....
Puszika!
Jó éjt!
Hát....igen...hallgass rá....
De én most elmegyek fürdeni...egy pill és jövök...mint tegnap...ok?
Sietek!
Nem tudom,csak tudod,minden kajától félek...S..nem szeretnék visszaesni...:S
Egyébként mit csinálsz?
:D:D:D:D
És szerinted a kenőmájas nem zsíros?
Tényleg...ez szembe se jutott,hogy kenőmájassal is ehetem...:D
Én Hamiltonnak...te?
Rendben...úgy lesz...
Köszi...megvagyok...kopp-kopp-kopp
Amikor haza értem fél 6 fele,megettem egy csomag Győri Édes Jó Reggeltet,a mézes-mogyorósat...remélem h nem hányom ki...
Reggel meg majd szeretnék enni már egy kis pirítóst,vékonyan vajjal,bár azt mondta az orvos,hogy pirítóst egyek,vaj nélkül merthogy a vajban is tej van...de most egyek száraz kenyeret?
Mind1...majd meglátom h h leszek reggel meg éjszaka...
Szoktad nézni a F1-et?Holnap reggel 7-kor lesz az időmérő....
Remélem,hogy igazi barátság és h helyre jön...és szerinted,így ismerve a szitut,Hétfőn vigyek neki valami ajándékot,valami apróságot?Én is mindent pozitívan fogok fel...minden ami történik,a Jó Isten akarja úgy és az úgy van jól...és mindennek van jó oldala...még a legrosszabb dolgoknak is..csak néha nehezen látjuk meg....de van...
Semmi baj,hogy csak most jöttél...nálunk is itt volt a bátyám....:D
Rendben!De vigyázz magadra!
Én meg beszéltem a narátnőmmel....azt mondta,hogy ő nem haragszik rám,csak az utóbbi időben egy kicsit eltávolodtunk egymástól...ő ezt úgy érzi,mondtam neki h én is....és azt mondja h nem tudja h érdemes e azt a "nagy barátságot" folytatni....legyünk csak haverok..
Én meg mondtam erre,hogy szerintem próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat és ha nem megy akk nem,kell erőltetni,de mindenképp megér egy próbát!
Ez már végülis félsiker,hogy nem váltunk el haraggal és abban maradtunk,hogy javítunk a kapcsolaton és nincsen harag...kopp-kopp-kopp.....
Remélem h sikerüni fog minden...:D
Remélem h felvettek...
Mi a baj???:S
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Mitől barna a kenyér és honnan tudjuk, hogy az tényleg egészséges?
- Fogyni szeretnék az egészségemért és a lelki kiegyensúlyozottságomért
- Vidékre szeretnék költözni, tudtok ajánlani helyet, házat, tanyát bármit. Ahol jó lakni - élni, kertészkedni, egészséges a föld a vidék ..
- Szép, egészséges bonsai fát szeretnék. Hol árulnak Bp-en, ahol választék is van?