Éden Hotel 2 (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt vagyok én is :) Tegnap nem aludtam be.
Visszaolvasgattalak titeket, még jó, hogy ez nem egy VV-s fórum :)), mert akkor tuti nem olvasnám vissza...ígyis sokat írtatok tegnap este óta :)
Valaki kérdezte, hogy vajon ki fog kiesni. Szerintem Pít vagy Krisztián (sajnos, mármint nem azért mert annyira szeretem őket, hanem mert Tominak kellene kiesnie)...
Mátét nem hiszem hogy kiejti, mert ő szimpi volt neki az elején..."mindig megköszönte neki a leveleket" :) Meg hát nagyon bízom benne, hogy nem ejti ki, mert nekem ő a fav. :D
Ebbe a Noémis témában most tényleg Krisztiánnak volt igaza... A N. lehet, hogy arra megy, minél több pasit tegyenek ki miatta :S Őt kellene már onnan kitenni.
Valaki írta azt is, hogy lehet Petra Máté mögé áll...most egy pill.ra elgondolkodtam... most a csajok mögé állnak a pasik, nem? :)
És valaki kérdezte, hogy csatlakozhat -e közénk :) Bár nem az "én fórumom", de természetesen várjuk szeretettel, legalább növekednek a hozzászólások :)
De ők nem erősek és azt mondta erőseket szed szét, na majd kiderül:-)
Üdv. itt( én indítottam a fórumot :-)
Szerintem nem, azt mondta igazán erős párt kell robbantania (ami igaz is, másnak nincs nagyon értelme) szóval ha nagyon kemény gyerek, akkor Nikiék ha nem annyira akkor Máté-Edina.
HA Noémiékat robbantja,abban semmi keménység nincs.
félő,hogy Pít fog repülni
szerintetek?
ki kire tippel?
itt a helyed:-)
én az elsőt nem láttam
nem nekem való ez az éjszakai időpont
most is másnap nézem meg
ühüm
ment a hiszti,dráma ezerrel mondvacsinált okból
tul képen tökmindegy,hogy levette e a bikini felsőt
önmagában a viselkedése is minősíti
ha viszont szembesítik önmagával,azt kikéri magának
Sziasztok!
Teljesen Éden Hotel függő vagyok...:) Az első évaddal is így voltam,nagyon örülök,hogy jött a második.Olyan nyári hangulatot varázsol mindig körém,ami a nyár közeledtével nagyon jó...de persze nem csak ezért szeretem.Csatlakozhatok én is Közétek?:)
Megnyugtató nem csak én látom így:-)
Az életben is sajnálom azokat a pasikat,akik ilyen nővel futnak össze nagyon -nagyon durva és sunyi módon képesek kihozni a másikból ezeket.
Engem nőként idegesít sokszor,amit művel (tévén keresztül)akkor milyen lehet élőben napi szinten?Neki mindent szabad,de a másiknak semmit jó:-)
Sziasztok,a tegnapi részről lemaradtam,a munkahelyemen meg nem jó a hangfal,így nem tudom végig nézni a tegnapi részt.Arra lennék kíváncsi,hogy a tegnapi eseményekből következtetve szerintetek kit küld haza Omar?Mert valahol azt olvastam,h erős párt akar szétszedni,viszont a múltkor úgy nyilatkozott,h inkább egy gyengébbet bont meg.
Nekem ez a Petra elég butuskának tűnik.Nem mondom,h a kezdő taktikája nem volt jó,de remélem hamar kiesik.
Komolyan úgy gondoljátok,hogy csak most esett meg a nagy eset Mátéékkal?
Vagy egy hete gyűrik a lepedőt aktívan és másnap szerényen lenyilatkozzák,hogy kicsit simogatták egymást:-)
Na lássuk:
Niki-Krisztián:kezdetben nagyon ellenszenves volt mindkettő,
most sem szerettem meg őket,de tetszik,hogy egymást szépen elpátyolgatják
Levente-Anikó:Levente ül a langyosban,de alapból szimpi
Anikó egyre jobban idegesít a hiéna röhögésével
Mátá-Edina:Máté úgy játszik a csajjal,mint macska az egérrel,
a kis naiv meg hülyét csinál magából,ahogy kuncsorog egy-egy csókért
Máté zokszó nélkül lefogja cserélni,ha érdeke úgy kívánja
Noémi-Pít:Pít-et kedvelem,talán őt a legjobban
Noémit viszont kezdetektől és egyre jobban rühellem
Tomi:kb a bejövetele napján kedveltem,
azóta sikerült kiharcolnia az utálatomat
eszméletlen beképzelt bunkó
Omar nagyon okos és nagyon szimpi,kár hogy rút feje van
az új csaj(Petra?)egy kígyó
Nem azért mert szerelmeskedtek, hanem azért mert a tévében tették.. Szar érzés lehet, hogy mindenhol kamera van a hormonok meg dolgoznak...
Az én apám tuti kiakadna..