Éden Hotel 2 (beszélgetés)
Igen láttam én is az előzőt...
Bár nemtom hasonló szituban tudnék e kinyögni normálisan két mondatot?? MÁrmint kamera stb..
Hihi, ez jó, végigröhögtem az egészet :)
Volt már egy ilyen kis csokor, de ezek újak :D
Rendi
Baaar, lehetnek Niki is, jogy forumtemanal matadjunk es plasztika... Hogy szeet van operalva a nuraja,jaaaaajjj
Én kétszer találkoztam alteregómmal:-)
Fura érzés volt.. Le voltam döbbenve.. Első alkalommal csak én láttam, nem szóltam senkinek..
Másik alkalommal meg megszólalt az egyik barátnőm, hogy nézd már ott megy jeva.. ott ültem mellette.. Hát azokat a szemeket... :-) De valahogy nem akartam odamenni, hogy hello.. én vagyok te:-) Egyébként mindkét csaj hasonló ruhában volt mint én:-)
Én hiszem azt, hogy mindenkinek van valahol a világon egy hasonmása :) Gus Pike-nak Pít :D
Mondjuk Kírával már ígyis elkéstek szerintem, addig kellett volna míg bent van Alexa...
Nekem Pít=Gus Pike :D
De ez a Tomi valami borzalom, az szánalmas volt, ahogy magyarázott a csaj meg a pasi a delfineket nézték inkább :) Én is ezt csináltam volna...
Már a látványa irritál...
Pont mint az elején Krisztián, de ő azóta változott valamit...bár soha nem lesz a kedvencem.
És én meg már azt hittem a két szőke közül az egyik Kíra lesz :S Nem tudom minek húzzák ilyen sokáig...semmi értelme nem lesz akkor visszaküldeni, amikor kicserélődik a csapat...
Pít mi miatt?
nekem eddig sem volt nagyon bajom vele. Normál kategória.
Én mindig elkapcsolok addigra,mikor az előzetest nyomják. Nem akarom előre tudni mi lesz:)
A mait már nagyon várom!
Hát ja, a Tomi egyszerűen visszataszítóan viselkedik.. én a csónakban a hajóról már rég kilöktem volna.. és hogy nem vette észre magát..
Az Edina szerintem is túlzásba viszi..az ilyen Máté féle pasikat hosszú láncon kell tartani, mert már érzi, hogy korlátozva van..
Niki Krisztián.. hát Nikit továbbra sem bírom, Krisztiánnak meg mostanában nincsennek balhéi..bár ma este bepótolja, ahogy az összefoglalót elnéztem.
Anikó szerintem is túljátsza már. Noémi egyszerű, ösztönlény.
Pít kezd szimpatikus lenni.
Azt nem hinném, hogy az új csajszi a Tomi gyerekkel akarná összeszűrni a levet. Tomiban nincs egy olyan dolog sem, amivel ki lennék békülve. Irritál az a pöffeszkedő majom.
Ja és valszeg homár is, azért parázik ennyire attól,h. "fiúval kell aludni"
Aludni kell(ett) nem mást. Örüljön,h.ilyen helyen lehet.
én is szeretem nézni, de ha kimarad egy rész az sem baj. Párom is mta, mit nézek ezen a xaron, aztán amikor Ő is a nappaliban van, azért bele-bele kukkant meg kommentelget:)
Ma lesz a Pandora...haha, kivi leszek, hogy égetik be Tomi gyereket meg kezdem az Anikót sem kultiválni.
Szegény Edina meg annyira mászik Mátéra,hogy szánalom. Megmászatja magát, aztán mégsem... azért nem tinédzserek már. Pedig eleinte nekem szimpi volt a csaj.
Noémit csípem. Pít vmiért sztem kifog esni.
Krisztián ,Nikit nem tudom.
Levente, Anikó, őket sem nagyon, a srác elég csendeske , Anikó meg affektál a semmire.